Κυριακή 26 Απριλίου 2015

ΑΠΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ : ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΣΤΑΘΙΟ ΜΑΡΜΑΤΑΚΗ 
ΘΕΜΑ. ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΜΕΤΑΔΟΣΗΣ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΣ Τ.V. ΑΠΟ ΤΗΝ DIGEA
  Αγαπητοί συμπατριώτες , πριν δύο μήνες περίπου διάβασα μία ανακοίνωση του γραφείου τύπου του Δήμου μας σχετικά με τα αποτελέσματα της συζήτησης που είχαν ο κ. Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος κ. Λουκάς Αναγνωστόπουλος με τους εκπροσώπους της Digea στην Αθήνα αναφορικά με το παραπάνω θέμα . 
Στα σχόλια που είχαν γίνει τότε πρόσθεσα και τα δικά μου επωνύμως . Επειδή όμως δε γνωρίζω κατά πόσον η υπηρεσία δημοσίων σχέσεων ή το γραφείο τύπου του Δήμου επεξεργάζονται τις διάφορες τοποθετήσεις των πολιτών που γράφονται είτε σαν ανοικτές επιστολές είτε κάτω από τις ανακοινώσεις του Δήμου θεωρώ υποχρέωσή μου να σας γνωρίσω τα αποτελέσματα μίας έρευνας που είχα ξεκινήσει προ εξαμήνου και συμπληρώθηκε πρόσφατα με τη βοήθεια φίλων και συνεργατών και αφορά το θέμα αυτό .. .

Ανακοίνωση Συλλόγου Καλοσκοπιτών και συνέντευξη στο Κόκκινο για τον εμπρησμό του σπιτιού του Στέφανου Κόλλια

Την ακόλουθη ανακοίνωση εξέδωσε και ο σύλλογος Καλοσκοπιτών:

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Καλοσκοπιτών «Η ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΣ» εκφράζει τη συμπαράσταση και την ολόθερμη στήριξή του, στο συγχωριανό μας Στέφανο Κόλλια, για την ολοσχερή καταστροφή που υπέστη η κατοικία του στην Καλοσκοπή από εμπρησμό τα ξημερώματα της 29.3.2015 και για δεύτερη φορά μέσα σε λίγα μόλις χρόνια.

Δηλώνει την οργή και τον αποτροπιασμό των μελών του για τους άγνωστους μέχρι στιγμής δράστες, καταδικάζει την πράξη αυτή που ξεπερνά κάθε ανθρώπινη λογική και αποτελεί ...

Δημοτικό Ωδείο Ιτέας Aφιέρωμα στον Frederic Chopin





Ένα αφιέρωμα στον Frederic Chopin
Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 03/05/2015 και ώρα 8:00 μμ.
Στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας
Οι μαθητές του δημοτικού ωδείου Ιτέας  της σχολής πιάνου της τάξης του καθηγητή κ. Σπύρου Τσελέντη θα ερμηνεύσουν έργα του μεγάλου συνθέτη .
Το Δημοτικό Ωδείο Ιτέας  και ο σύλλογος γονέων και φίλων αυτού οργανώνουν  την εκδήλωση με σκοπό να προάγουν  τον πολιτισμό και παράλληλα να αναδείξουν τις δυνατότητες και επιτυχίες του ανθρώπινου δυναμικού της πόλης μας.

Παρουσίαση βιβλίων του Αντώνη Κακαρά στην Αθήνα με σημαντικές συμμετοχές.


ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΠΑΠΑΖΗΣΗ
Παρουσίαση βιβλίων|
Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ
& ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ
Οι Εκδόσεις Παπαζήση και το Βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟS έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην παρουσίαση των βιβλίων του Αντώνη Κακαρά 
  • Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ... ΕΙΣ ΤΟΝ ΑΙΩΝΑ
  • ΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεὶ την Τετάρτη 29 Απριλίου 2015 και...