Παρασκευή 24 Απριλίου 2015

H αξιοπιστία στην δημοσιογραφία της Φωκίδας είναι ζητούμενο

Με πληροφόρησαν ότι  η εφημερίδα "Ώρα της Φωκίδας" αναφέρθηκε σε ανάρτηση μου στο διαδίκτυο (Facebook) την οποία χαρακτήρισε με πλήθος απαξιωτικών χαρακτηρισμών και λέξεις όπως απίστευτη ελαφρότητα και αναίδεια, υποτίμηση της νοημοσύνης, λαϊκισμός, και εμένα τον ίδιο με χαρακτηρισμούς όπως  "λατζέρη, η  αυλή" του Κωστοπαναγιώτου και άλλα τέτοια διαμάντια της δημοσιογραφικής δεοντολογίας. 
Το βασικό στοιχείο κατηγορίας ότι δήθεν ήμουν αντίθετος στο πρόσφατο συλλαλητήριο για την υγεία στην Άμφισσα και ότι ταύτιζα τον κόσμο που κατέβηκε σε αυτό με τις προηγούμενες κυβερνήσεις. 
Ξέχασαν φυσικά να αναφέρουν τις ατομικές αναρτήσεις -πρόσκληση για συμμετοχή στο συλλαλητήριο- που ήταν δίπλα σε αυτές που αντέγραψαν όπως και τις αντίστοιχες της Νομαρχιακής του ΣΥΡΙΖΑ....

ΣΥΡΙΖΑ ΦΩΚΙΔΑΣ: Κοίτα ποιοι μιλούν…..


Η Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ αναστάτωσε όλους τους εντολοδόχους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που την αποκαλούν «πραξικοπηματική απόφαση» και «υφαρπαγή» .
Μιλούν αυτοί που υπέγραψαν φαρδιά πλατιά όλα τα μνημόνια .
Κυρία Ασπασία Μανδρέκα τον Απρίλιο του 2014 ήσασταν ή δε ήσασταν βουλευτής ; Πείτε για μια φορά αλήθεια στο λαό που σας εξέλεξε βουλευτή Φωκίδας.
Στην έκθεση αξιολόγησης τον Απρίλιο του 2014 για το δεύτερο πρόγραμμα προσαρμογής είχατε ή δεν είχατε ενημερωθεί για την παράγραφο 136 « Για την κάλυψη των επιπλέον αναγκών ,εάν υπάρξουν, επιπλέον κεφάλαια μπορούν να εξευρεθούν με μια σειρά από μέτρα όπως η χρήση ρέπος και ...

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον Στέφανο Κόλλια

Πέρασε σχεδόν ένας μήνας  από τον εμπρησμό στο σπίτι του Στέφανου Κόλλια στην Καλοσκοπή, που το κατέστρεψε ολοκληρωτικά για δεύτερη φορά μέσα σε έξι χρόνια. Σε αυτό το διάστημα ελάχιστα πράγματα έχουν γίνει στην κατεύθυνση εντοπισμού των δραστών του εμπρησμού.
Οι αρμόδιες αρχές, Πυροσβεστική, αστυνομία, Δικαιοσύνη, που σε άλλες περιπτώσεις με υπερβάλλοντα ζήλο και ευαισθησία κινούν «γη και ουρανό»,  επιδεικνύουν για δεύτερη φορά χαρακτηριστική καθυστέρηση και αδράνεια δημιουργώντας αναπάντητα ερωτήματα και την αίσθηση ότι η υπόθεση κινδυνεύει να «κουκουλωθεί» ξανά.
Για όλους εμάς όμως, συγχωριανούς, συντοπίτες, συναγωνιστές και φίλους ανεξάρτητα από τη στάση και τις προθέσεις των αρχών, η υπόθεση αυτή δεν μπορεί να μπει στο αρχείο. Οι εμπρηστές με τη φωτιά στο σπίτι του Στέφανου, έβαλαν φωτιά στην ίδια την....