Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2015

Ποιος διοικεί τη Φωκίδα; - Ερώτηση στο σημερινό περιφερειακό συμβούλιο για τις μετακινήσεις υπαλλήλων την Π.Ε.Φωκίδας

Μπακογιάννης και Μίχος διοικούν την Φωκίδα
Με μιά ερώτηση που όλοι ξέρουν την απάντηση η Παράταξη "Στερεά σε Νέα τροχιά" κάνει ερώτηση για τις μετακινήσεις υπαλλήλων στην Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας.
Προς τη πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου
Ερώτηση για το Π.Σ. της 26-10-2015
ΠΟΙΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙ ΤΗ ΦΩΚΙΔΑ?
Το τελευταίο διάστημα γίνονται ανακατατάξεις στο προσωπικό της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας που έχουν φέρει αναστάτωση, τόσο στο προσωπικό της Π.Ε. όσο και στη μικρή μας κοινωνία και δημιουργούν ερωτηματικά για το σκοπό που εξυπηρετούν.
Η αρχαιότερη υπάλληλος κλάδου Π.Ε. με Β΄ βαθμό και και για πολλά χρόνια Διευθύντρια της ...
Δ/νσης Διοικητικού-Οικονομικού και με Νομάρχες και με Αντιπεριφερειάρχες διαφορετικών πολιτικών αποχρώσεων, που τη θεωρούσαν όλοι υπόδειγμα υπαλλήλου, μετακομίζει στη Διεύθυνση Μεταφορών και Επικοινωνιών για να καλύψει «την ανάγκη στελέχωσης της Δνσης με άρτια εξειδικευμένο προσωπικό κλάδου Διοικητικού-Οικονομικού για την οργάνωση και απρόσκοπτη λειτουργία της» (!!!!!!) όπως αναφέρει η απόφαση (ΑΔΑ:7Ω7Ι7ΛΗ-ΜΩ5) ενώ υποβαθμίζεται ο εκεί αναπληρωτής Δ/ντης που σημειωτέον είναι και τεχνικός δηλ. αρμοδιότερος.
Οι περιφερειακοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας δηλώνουν δημόσια ότι δεν είχαν ενημέρωση για την αλλαγή και μάλιστα ο περιφ. σύμβουλος κ. Στάθης Κάππος δηλώνει στην εφημερίδα Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ στο φύλλο της 9/10/2015 « διαφωνώ κάθετα, θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός της μετακίνησης», ενώ έντονα επικριτικά σχόλια δημοσιεύει και ο τύπος της Λαμίας.
Το ρητορικό ερώτημα ποιος διοικεί αυτό το τόπο για τη Φωκίδα είναι πραγματικό.
Καλύπτονται οι ανάγκες της Δ/νσης Διοικητικού –Οικονομικού με την τοποθέτηση ως αναπληρωτή προϊσταμένου στο τμήμα Λογιστικής Διαχείρισης και με παράλληλα καθήκοντα στο τμήμα Προσωπικού- Μισθοδοσίας, υπαλλήλου με βαθμό Ε΄ που προηγουμένως είχε τοποθετηθεί στη Δ/νση Μεταφορών?
Είναι νόμιμη η τοποθέτηση υπαλλήλου κλάδου Π.Ε. Διοικητικού ως Διευθυντή στο Τμήμα Μεταφορών?
Μήπως ταυτόχρονα με όλα τ' άλλα έχουμε και κατασπατάληση δημόσιου χρήματος?
Η περιφερειακή αρχή συμφωνεί με αυτές τις αλλαγές?
Μήπως αντί να διαλέγετε τους άριστους όπως διακηρύττετε διαλέγετε τους αρεστούς?

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου