Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Σύσταση επιτροπής για επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στο Δήμο Δωρίδας




Στη συγκρότηση Ειδικής Επιτροπής για την επανασύνδεση ηλεκτρικού ρεύματος στις κατοικίες ευπαθών ομάδων πολιτών Τιμολογίου προχώρησε ο Δήμος Δωρίδας.

Έργο και σκοπός της ανωτέρω Επιτροπής είναι ο έλεγχος των προϋποθέσεων για την επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος των ευπαθών καταναλωτών, η συγκέντρωση όλων των στοιχείων που λαμβάνει από το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου ή της διαβιβάζουν άλλοι φορείς, όπως ...
Δήμοι, Περιφέρειες, Ιερές Μητροπόλεις και λοιποί θρησκευτικοί φορείς σχετικά με καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας, οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στα συσσίτια των ΟΤΑ, των Περιφερειών, της Εκκλησίας.
Στην ειδική αυτή Επιτροπή συμμετέχει από πλευράς Δήμου, ο Αντιδήμαρχος κ. Κωνσταντίνος Φλετούρης, ένας εκπρόσωπος του αρμοδίου καταστήματος Άμφισσας της ΔΕΗ και ένας εκπρόσωπος του αρμοδίου Γραφείου της ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.
Να σημειώσουμε ότι δικαιούχοι είναι καταναλωτές ηλεκτρικής ενέργειας οι οποίοι ήταν εγγεγραμμένοι στα συσσίτια των ΟΤΑ των Περιφερειών, της Εκκλησίας και οι οποίοι έχουν αποσυνδεθεί από το δίκτυο ηλεκτρικής ενέργειας, λόγω ληξιπρόθεσμων χρεών προς τους προμηθευτές τους.
Η Επιτροπή που συστάθηκε στο Δήμο Δωρίδας θα συγκεντρώνει τα παραπάνω στοιχεία των δικαιούχων, και κύρια αρμοδιότητά της είναι ο έλεγχος των οικονομικών στοιχείων.
Τέλος να αναφέρουμε ότι οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλλουν τις σχετικές αιτήσεις μέχρι τέλος Δεκεμβρίου.
http://www.orafok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου