Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Ανακοίνωση των εργαζόμενων του νοσοκομείου Άμφισσας για την αξιολόγηση.


ΣΏΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΓENIKOY ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΤΟ Δ.Σ του σωματείου εργαζομένων του Γ.Ν Άμφισσας ,αφενός χαιρετίζει την άρνηση των προϊστάμενων να συμμετέχουν στην εφαρμογή του κατάπτυστoυ νόμου 4250/2014, αφετέρoυ καταδικάζει την δήλωση υποτέλειας όσων προϊσταμένων, και ιδιαίτερα της Νος/κης υπηρεσίας που πλην μιας εξαίρεσης, έσπευσαν να δώσουν τις εισηγήσεις τους στην διοίκηση του Γ.Ν Άμφισσας.

Να είναι βέβαιοι ότι θα απoμoνωθoύν από τους συναδέλφους και την κοινωνία, αφού για να διασφαλίσουν την καρέκλα τους και τα προνόμια που απορρέουν από αυτή...
, ξεπούλησαν τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων, μη συμμετέχοντας στην απεργία - αποχή από την αξιολόγηση, προφασιζόμενοι πως εφαρμόζουν το νόμο!!!

Με την στάση τους αυτή βρέθηκαν απέναντι στο σύνoλo των εργαζομένων που παρέδωσαν τα φύλλα αξιολόγησης στο σωματείο σταθερά ανυπάκουοι.
Γιατί οι νόμοι που δεν υπηρετούν τον πολίτη, τον πάσχοντα και την κοινωνία οφείλουν και πρέπει να
καταρρίπτovται στην πράξη .
Τους καταλαβαίνουμε απόλυτα όμως, αφού είναι οι ίδιοι που τόσα χρόνια υπογράφουν προγράμματα εργασίας μη ασφαλή, πχ ένας νοσηλευτής σε νυχτερινή βάρδια στα επείγοντα περιστατικά, ένας στη παθολογική και χειρουργική κλινική ..
Είναι οι ίδιοι που μετακινούν προσωπικό από τμήμα σε τμήμα κατά τη διάρκεια μιας βάρδιας, που πολλές φορές το ίδιο πρoσωπικό καλύπτει δυο τμήματα παράλληλα!!!Αλλά είπαμε πάνω από όλα ενδιαφέρονται να εφαρμόζουν το νόμο.
Όλα αυτά συμβαίνουν για να συγκαλύπτουν την ανικανότητα ανύπαρκτων Διοικήσεων που μοναδικός σκοπός τους όταν διορίστηκαν ήταν η υποβάθμιση του ΕΣΥ συνολικά και του Γ.Ν Άμφισσας ειδικά.
Κινούμενη σ' αυτή τη λογική και η σημερινή Διοίκηση τοιι Γ.Ν Άμφισσας έσπευσε να πάρει την κατάπτυστη απόφαση σχετικά με τον επιμερισμό ποσόστωσης 15% του νόμου 4250/14 που είναι καιάδας ανασφάλειας του πάσχοντα που γνωρίζει και βιώνει στην πράξη τις μεγάλες ελλείψεις προσωπικού των δημοσίων νοσοκομείων. Είναι νόμος που αντιπαλεύει την κοινή λογική. Είναι προκρούστιος; κανιβαλισμός που εξυπηρετεί τα μελλοντικά σχέδια των κυβερνώντων στις συνυπογραφείσες μνημονιακές υποχρεώσεις τους. Είναι δείκτες περαιτέρω ανεργίας, είναι ιδιωτικοποίηση δομών υπηρεσιών δημοσίων και κοινωνικών αγαθών.

Έχετε πίστη στον αγώνα. Δεν θα περάσει. Νικάμε . 


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Γ.Ν ΑΜΦΙΣΣΑΣ
 
Το σωματείο εργαζομένων δημοσιοποιεί επιστολή συναδέλφου μας προς το προϊστάμενό του.
 
Συνάδελφε με ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΕΣ!!!
 
Με αξιολόγησες παρά τη θέλησή μου , ίσως και παρά τη δική σου θέληση!!!
 
Αποδέχτηκες ένα νόμο ανοσιούργημα , ένα νόμο κατάπτυστο και βαθιά διχαστικό.
 
Ένα νόμο που μπορεί να στείλει συναδέλφους στην ανεργία , που θα τους κόψει αποδοχές που θα τους στερήσει την οργανική τους θέση.
 
Φυσικά με αξιολόγησες όχι γιατί πιστεύεις πως έτσι θα καλυτερέψει το νοσοκομείο , δε το έκανες γιατί πιστεύεις στην αξιοκρατία και στη δικαιοσύνη.
 
Το έκανες για να μη κινδυνεύσει η θεσούλα σου , τα προνομιάκια σου , το επιδοματάκι σου !!!!
 
 
ΣΕ ΡΩΤΩ ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ , ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΥ ΜΕ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΓΙΑ.........200 ΕΥΡΩ;;;;;;
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου