Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2013

48ωρη απεργία ΑΔΕΔΥ 18-19/9 , οι κινητοποιήσεις γενικεύονται και στην Φωκίδα

Τα πανό του αγώνα ξανά στα κάγκελα.
Αυτήν την φορά δεν είμαστε μόνοι μας
ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΠΕΡΙΦΕΡΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΦΩΚΙΔΑΣ
Οι εργαζόμενοι της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας στη Γενική Συνέλευση της 16ης Σεπτεμβρίου 2013 αποφασίσαμε τη συμμετοχή μας στην 48ωρη απεργία της ΑΔΕΔΥ από την οποία ζητάμε να συνεχίσει τους αγώνες και να συντονίσει τις απεργίες έτσι ώστε οι συμβολικές κινητοποιήσεις να μετατραπούν σε αγώνες διαρκείας.
Αγωνιζόμαστε για να μην περάσει καμία απόλυση-διαθεσιμότητα στο στενό κι ευρύτερο δημόσιο τομέα, μόνιμη και σταθερή εργασία για όλους.
Ειδικότερα για τους συναδέλφους του ΤΑΣ ζητάμε να μην τεθούν σε διαθεσιμότητα και να μην απολυθούν αλλά να επιστρέψουν στις υπηρεσίες μας γιατί αποτελούν βασική προϋπόθεση  για την εύρυθμη συνέχισης λειτουργίας τους....

Στα Τροφώνεια στην Λιβαδειά σήμερα η θεατρική ομάδα της Ιτέας

Στο υψηλού επιπέδου φεστιβάλ του Δήμου Λιβαδειάς Τροφώνεια η ΥποκρΙτέα Θεατρική συντεχνία θα παρουσιάσει την παράσταση la nonna.
Η ανακοίνωση της ομάδας στο Facebook.
Η παράσταση " La nonna" στην Λιβαδειά!!!
Μετά τις αυλές των σχολείων της Φωκίδας, που περιόδευσε η παράστασή μας κατά την διάρκεια του καλοκαιριού, ήρθε η ώρα να βγει από την Φωκίδα και να παρουσιαστεί στην Λιβαδειά στα πλαίσια των Τροφωνίων 2013 στο πολύ όμορφο θέατρο της Κρύας.
Σας περιμένουμε όλους την Τρίτη 17-9-2013 στις 8:30 είσοδος 3 ευρώ.