Δευτέρα 12 Αυγούστου 2013

Αρτοτίνα από 23 έως 29 Αυγούστου τα φετινά “Διάκεια”


Με πλούσιες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν και φέτος οι εκδηλώσεις ΔΙΑΚΕΙΑ στην Αρτοτίνα Δωρίδας προς τιμήν του Πρωτοήρωα της Εθνεγερσίας Αθανάσιου Διάκου.


Οι εκδηλώσεις θα ξεκινήσουν στις 23 Αυγούστου με τους αθλητικούς αγώνες και θα ολοκληρωθούν στις 29 Αυγούστου με την πανηγυρική Θεία Λειτουργία στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου Αρτοτίνας όπου μόνασε ο Αθανάσιος Διάκος και το παραδοσιακό «Φλάμπουρο» όπου πομπή αποτελούμενη από τσολιάδες, και επισήμους ξεκινάει από το χώρο οπού βρισκόταν το σπίτι όπου γεννήθηκε ο Ήρωας και καταλήγει στη πλατεία της Αρτοτίνας...

Σάρωσε τα βραβεία το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ''ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ'' στην Κόρινθο

Σάρωσε τα βραβεία το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ στην Κόρινθο.
11 Βραβεία απέσπασε η θεατρική παράσταση του Ιάκωβου Καμπανέλλη, ''Το μεγάλο μας τσίρκο'', που ανέβασε το Θεατρικό Εργαστήρι Διστόμου ΘΕΑΤΡΟΦΡΕΝΕΙΑ, λαμβάνοντας μέρος στο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου στην Κόρινθο.
Δείτε και μόνοι σας τα υπογραμμισμένα βραβεία που κατέκτησε η ομάδα μας...

Αιμοδοσία και θεατρικό σήμερα στην Αγία Ευθυμία

Θεατρικό

Στα πλαίσια των ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΩΝ 2013, που πραγματοποιούνται στην Αγία Ευθυμία, το πρόγραμμα σήμερα 12 Αυγούστου περιλαμβάνει δυο εκδηλώσεις. Πιο  συγκεκριμένα:
Από τις 6 έως τις 8.30 μ.μ., στο Περιφερειακό Ιατρείο Αγίας Ευθυμίας, θα πραγματοποιηθεί εθελοντική αιμοδοσία σε συνεργασία με τον Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας “Οι Άγιοι Ανάργυροι”.
Στις 9 μ.μ., στο προαύλιο του Δημοτικού Σχολείου θα παιχτεί η θεατρική παράσταση “Ο ονειροκυνηγός”, ενώ από τις 7.30 μ.μ. θα λάβει χώρα ζωγραφική προσώπου. 
Δείτε τη σχετική αφίσα του θεατρικού.

Μουσικό ταξίδι στο Κάστρο

Μουσικό ταξίδι στο Κάστρο, με την πανσέληνο του Αυγούστου, για να γνωρίσουμε τη μουσική μας παράδοση. 
Τετάρτη 21 Αυγούστου, 7:30, στο Κάλλιο.

ΑΜΦΙΣΣΑ : ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ - ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ

ΘΕΡΙΝΟ ΣΙΝΕΜΑ - ΣΙΝΕ ΑΛΣΟΣ
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΕΚΤΑΚΤΩΣ ΔΕΥΤΕΡΑ - ΤΡΙΤΗ
12-13 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 21:30
"ΔΥΟ ΣΥΝ ΔΥΟ"