Τρίτη 30 Ιουλίου 2013

Οι 2οι Εσωτερικοί Θερινοί Αγώνες του Ν.Ο.Ιτέας.


 ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με συμμετοχή περισσοτέρων από ογδόντα παιδιών από τα Τμήματα Υποδομής και της Μικρής Πισίνας, έγιναν την Τετάρτη 24 Ιουλίου οι 2οι Εσωτερικοί Θερινοί Αγώνες του Ν.Ο.Ιτέας.
Οι μικροί αθλητές και αθλήτριες του Ομίλου, με την καθοδήγηση της Προπονήτριας τους κας Πέγκυ Μασούρα και της κας Μαρίας Παπαλεξίου, έδειξαν με τον καλύτερο τρόπο στους γονείς και συγγενείς τους που είχαν έρθει στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, όσα έμαθαν στο διάστημα της προπόνησης τους. ...

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2013 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Πατήστε στην εικόνα να δείτε το πρόγραμμα
Από τις 3 έως και τις 17 Αυγούστου τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, οι πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις που γίνονται προς τιμήν του Αγιαθυμιώτη λογοτέχνη ΓΙΑΝΝΗ ΣΚΑΡΙΜΠΑ, θα δώσουν και φέτος το “παρών” στην Αγία Ευθυμία. Τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2013 αποτελούν συνδιοργάνωση της Περιφερειακής Ενότητας Φωκίδας, του Δήμου Δελφών, της Τοπικής Κοινότητας Αγίας Ευθυμίας, του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών και του Ι.Ν. Γεννήσεως της Θεοτόκου Αγίας Ευθυμίας.
Μπορείτε να δείτε το πλούσιο και ποιοτικό πρόγραμμα των φετινών εκδηλώσεων είτε υπό μορφή διπτύχου (πατώντας πάνω στο ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2013-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ) είτε υπό μορφή αφίσας καθώς και προσκλήσεις από δυο εκδηλώσεις του προγράμματος.
Είσαστε όλοι προσκεκλημένοι και παρακαλούμε να τιμήσετε με την παρουσία σας το σύνολο των εκδηλώσεων...

Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» ΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΡΥΝΙΧΟΣ



Δημήτρη Ψαθά
«Φωνάζει ο κλέφτης»

ΔΕΛΦΟΙ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΑ 5 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
ΣΤΟ ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΘΕΑΤΡΟ ΦΡΥΝΙΧΟΣ ΣΤΙΣ 9.30μμ

Την κωμωδία του Δημήτρη Ψαθά «Φωνάζει ο κλέφτης» ανεβάζει φέτος το ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης σε καλοκαιρινή περιοδεία.

Το έργο γράφτηκε το 1958 και έγινε μεγάλη θεατρική επιτυχία από τον θίασο Μαίρης Αρώνη - Ντίνου Ηλιόπουλου - Διονύση Παπαγιαννόπουλου και παραμένει  από τα πιο αγαπημένα έργα της ελληνικής θεατρικής σκηνής. Στον κινηματογράφο παρουσιάστηκε το 1962 σε παραγωγή της Φίνος Φιλμς και σκηνοθεσία του Γιάννη Δαλιανίδη, ο οποίος υπέγραφε με το όνομα του μοντέρ Ανδρέα Ανδρεαδάκη, λόγω του μεγάλου αριθμού ταινιών που είχε σκηνοθετήσει εκείνο το έτος...

Καμαρώστε ηθικότητα. Απολύουν τον κόσμο και προσλαμβάνουν υπαλλήλους για χούφτωμα.

Έρωτας διοριστέος

Σοβαρό ηθικό ζήτημα εγείρει η απόφαση του κυβερνητικού εκπροσώπου Σίμου Κεδίκογλου να διορίσει στο πολιτικό του γραφείο τη συντροφό του Αδαμαντία Κόλλια, οι φωτογραφίες των οποίων σε τρυφερές στιγμές δημοσιεύτηκαν σε κυριακάτικη εφημερίδα.
Όπως αποκαλύπτει το www.koutipandoras.gr η συνοδός του υπουργού, Αδαμαντία Κόλλια διορίστηκε πρόσφατα στο πολιτικό γραφείο του κ. Κεδίκογλου, ως μετακλητή υπάλληλος. Η απόφαση μάλιστα δημοσιεύτηκε και στο Διαύγεια με ημερομηνία 13/05/2013, ωστόσο η απόφαση διορισμού έχει τεθεί σε εφαρμογή από το Μάρτιο του 2013.
Οι φωτογραφίες του κυβερνητικού εκπροσώπου σε τρυφερές στιγμές με την αγαπημένη του έχουν κάνει το γύρο του διαδικτύου τις τελευταίες ώρες...