Τρίτη 16 Απριλίου 2013

Η μεγαλύτερη συγκέντρωση στην Φωκίδα σήμερα για τα σχολεία μας, φωτογραφίες Ηλίας Μασσάρος

Το ξεκίνημα της πορείας.photo ilias Massaros
ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΜ χαιρετίζει τις σημερινές πολύ μεγάλες κινητοποιήσεις της εκπαιδευτικής κοινότητας, των Δασκάλων των μαθητών και των γονέων τους από όλα τα σχολεία της Φωκίδας.

Η κοινή δράση της κοινωνίας είναι αυτή που μπορεί να σταματήσει την τρικομματική κυβέρνηση που περικόπτει όλες τις υπηρεσίες που παρέχει το κράτος προς τον πολίτη...

Εκρήξεις στο Μαραθώνιο της Βοστόνης με νεκρούς και δεκάδες τραυματίες (video)


Σύμφωνα με νεώτερες  πληροφορίες από τις αρχές  τρεις είναι οι νεκροί οι τραυματίες υπερβαίνουν τους 40. Τα γύρω κτίρια έχουν εκκενωθεί ενώ την υπόθεση ερευνά το τμήμα αντιτρομοκρατικής του FBI, που σημαίνει ότι υπάρχουν  ενδείξεις ότι μπορεί να πρόκειται για τρομοκρατικό χτύπημα.
Δύο μεγάλης ισχύος εκρήξεις σημάδεψαν τον Μαραθώνιο της Βοστόνης στο σημείο όπου βρισκόταν η γραμμή του τερματισμού. Εκπρόσωπος του Boston Marathon, δήλωσε στους δημοσιογράφους ότι δεν πρόκειται να επιτραπεί σε κανένα η είσοδος ή η έξοδος από το κτίριο του ξενοδοχείου που βρίσκεται η έδρα του μαραθωνίου.
Οι εκρήξεις σημειώθηκαν λίγο πριν τις 3 το απόγευμα της Δευτέρας και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν αρκετές απώλειες. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες η έκρηξη ήταν τρομακτική ενώ στη σκηνή υπάρχουν διαμελισμένα θύματα.
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 12 άτομα που έχουν υποστεί σοβαρούς τραυματισμούς. Δεν υπάρχουν ακόμα ενδείξεις για το αν οι εκρήξεις αποτελούν τρομοκρατικό χτύπημα ενώ τα media των ΗΠΑ να αναφέρουν ότι οι εκρήξεις μπορεί να προκλήθηκαν από κάποιο πρόβλημα στο δίκτυο φυσικού αερίου της πόλης.

Written by

Βρέθηκε λύση για τα δημοτικά σφαγεία της Αράχωβας

  Σε όλη την Ελλάδα με διάφορες προφάσεις κλείνουν τα Δημοτικά σφαγεία για να πάνε οι κτηνοτρόφοι στα ιδιωτικά, ελπίζουμε να τα καταφέρουν στην Αράχωβα.
Ιτεανετ
 
Προς επίλυση οδηγείται το θέμα λειτουργίας των δημοτικών σφαγείων Αράχωβας, σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΕΙΡΙΟΥ
Σε σύσκεψη, υπό τον υφυπουργό Περιβάλλοντος Α. Καλαφάτη, στην οποία συμμετείχε και ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γ. Σταθάς, αποφασίστηκε μέσω ειδικής διάταξης να ξεπεραστούν τα εμπόδια αδειοδότησης των σφαγείων, που βάζει το αρμόδιο δασαρχείο.
Η διάταξη θα περιλαμβάνεται στο νομοσχέδιο για τα αυθαίρετα, που εντός των επόμενων ημερών θα πάει προς ψήφιση στη Βουλή...