Κυριακή 17 Μαρτίου 2013

Τύπους σαν τον Κατίδη, η ΑΕΚ γνωρίζει καλά πως να να τους ξερνάει...

Ο φασιστικός (και όχι μόνο) καρνάβαλος, που ακούει στο όνομα Κατίδης κι ο οποίος αποπειράθηκε ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ να κηλιδώσει την ιστορία της ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ, της ΑΕΚ πρέπει να είναι ήδη στον δρόμο της επιστροφής για Θεσ/νίκη...

Φωτογραφίες-ντοκουμέντο μέσα από τις φυλακές


Πατήστε στην φωτογραφία για να μεγαλώσει
 Την ώρα που το θρίλερ ομηρίας στις φυλακές Μαλανδρίνου κορυφώνεται, κρατούμενος του σωφρονιστικού καταστήματος, εκτελώντας χρέη… φωτορεπόρτερ, έχει την άνεση αλλά και τον χρόνο να απαθανατίσει τις τραγικές στιγμές που βιώνουν οι όμηροι στα χέρια του Αλκέτ Ριζάι.

Φωτογραφικά ντοκουμέντα τα οποία διέρρευσαν μέσω αλβανικών site αλλά και του AP, τα οποία παρουσιάζει ...

Πετάει ΕΞΩ όλες τις ξένες Τράπεζες ο Πούτιν!

Πούτιν: Αδικαιολόγητος ο αποκλεισμός της ελληνορωμαϊκής πάλης
O πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, υπέγραψε σήμερα ένα νομοσχέδιο που ψήφισε η Δούμα και παράλληλα ενέκρινε το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, δεν επιτρέπεται σε καμία ξένη τράπεζα να ανοίξει υποκαταστήματα στη Ρωσία, όπως ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα της κυβέρνησης. Μετά τη σημερινή αλλαγή, οι...

Γερανός "απελευθέρωσε" τους εγκλωβισμένους υπαλλήλους στο Μαλανδρίνο- Πέντε σωφρονιστικοί παραμένουν όμηροι του Ριζάι

 Ο γνωστός κακοποιός  μας είχε απασχολήσει ξανά όταν δύο δεσμοφύλακες της περιοχής είχαν πιαστεί να μεταφέρουν γι αυτόν ναρκωτικές ουσίες μέσα στην φυλακή. Τώρα ο Ρετζάι λέει ότι έχει εκρηκτικές ύλες και κρατάει 5 δεσμοφύλακες όμηρους.

Όμηροι του Αλκετ Ριζάι παραμένουν από χθες το βράδυ πέντε σωφρονιστικοί υπάλληλοι στις φυλακές του Μελενδρίνου.
Επτά ακόμη σωφρονιστικοί υπάλληλοι, είχαν εγκλωβιστεί μέσα σε πτέρυγα της φυλακής, όταν σήμανε συναγερμός και "έπεσε" το σύστημα ασφάλισης...

Το θρίλερ ομηρείας στις φυλακές Μαλανδρίνου συνεχίζεται

Σε εξέλιξη παραμένει το θρίλερ ομηρείας στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα, σε κρίσιμη καμπή εισέρχονται πλέον οι διαπραγματεύσεις μεταξύ του βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι και των υπευθύνων του υπουργείου Δικαιοσύνης. Από το βράδυ του Σαββάτου, ο Ριζάι κρατά ομήρους πέντε σωφρονιστικούς υπαλλήλους.
Πλέον απειλεί ότι "θα χυθεί αίμα". "Είναι η τρίτη και φαρμακερή", φέρεται να είπε στον δικηγόρο του.
Ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε ότι είναι ζωσμένος με εκρηκτικά και δεν διαπραγματεύεται τίποτα άλλο εκτός από την έξοδό του από τις φυλακές Μαλανδρίνου.
Χθες βράδυ ο Αλκέτ Ριζάι φώναξε στους...

Ξεκίνησε το ντόμινο των χρεοκοπιών στην Ευρωζώνη. Η Κύπρος στο μάτι του κυκλώνα.

Με μπουλτόζα μπροστά στην Τράπεζα
Η απόφαση του Ευρωγκρούπ για κατάσχεση των καταθέσεων σε ποσοστό 9,9% και 6,75% ανάλογα με το ύψος τους από το Κυπριακό Κράτος, μέσω φορολογίας είναι μια απόφαση που δεν είναι σαν τις προηγούμενες, ανοίγει τον ασκό του Αιόλου για το τραπεζικό σύστημα της Κύπρου αλλά και όλων των χωρών της Νότιας Ευρώπης. Η φυγή των καταθέσεων είναι δεδομένη τόσο από τις Κυπριακές Τράπεζες όσο και από της χώρες του υπερχρεωμένου Νότου.
Οι επιδιώξεις των τραπεζιτών φαίνεται πλέον να καταλήγουν στην καταστροφή κρατών, μιας και η ...

Νύχτα τρόμου στις φυλακές Μαλανδρίνου - Συνεχίζεται η ομηρία σωφρονιστικών υπαλλήλων από τον Αλκετ Ριζάι

- Οπλισμένος και αποφασισμένος δηλώνει οτι είναι ο κακοποιός Αλκέτ Ριζάι 
- Κρατάει ομήρους σωφρονιστικούς υπαλλήλους και ζητάει αυτοκίνητο για να διαφύγει
- Τονίζει πως είναι η τρίτη απόπειρα απόδρασης και φαρμακερή
- Διαπραγματευτής και ομάδες ΕΚΑΜ στις φυλακές
Συνεχίζεται έως αυτή την ώρα η ομηρία των σωφρονιστικών υπαλλήλων στις φυλακές Μαλανδρίνου στη Φωκίδα από τον αλβανικής καταγωγής κρατούμενο, Αλκέτ Ριζάι...