Τετάρτη 13 Μαρτίου 2013

SILVERT ALERT... Αναζητούνται εταιρείες δημοσκοπήσεων....

Μια από τις τελευταίες - σε δημοσκοπικό χρόνο προ αμνημονεύτων - δημοσκοπήσεις. Εξαφανισμένες εδώ και αρκετές εβδομάδες οι εταιρείες δημοσκοπήσεων,  παρά το γεγονός ότι ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΞΑΝΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑ δημοσκοπήσεις σε αυτό το διάστημα.
 ΌΛΕΣ πάνω κάτω βγάζουν τα ίδια πράγματα και βέβαια τα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων...

Τάκης Οικονόμου : Η πεζή πορεία του, προς την Αλεξανδρούπολη

Έβδομη ημέρα σήμερα της ΠΟΡΕΙΑΣ-ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ  του κ. Τάκη Οικονόμου. 
Ο γνωστός συνδικαλιστής  επέλεξε να πάει πεζός, από την Λιβαδειά στην Αλεξανδρούπολη ,για το συνέδριο της Γ.Σ.Ε.Ε. που διοργανώνεται στην ακριτική πόλη 22-24 Μαρτίου.
Στην  τεράστια πορεία των 750 χιλιομέτρων, καθημερινά βρίσκει άτομα που συμπαραστέκονται σε αυτήν την ομολογουμένως πολύ δύσκολη προσπάθεια που κάνει ώστε να μαθευτεί -όπως δήλωσε  και ο ίδιος-το συνέδριο.
Σήμερα ο κ. Οικονόμου, βρίσκεται έξω από την Κατερίνη...

Ανεκλήθη η απόφαση για τα Καστέλλια απο το Δασαρχείο, διέφυγε της προσοχής τους λένε μετά την κινητοποίηση των κατοίκων.


 ΘΕΜΑ: Ανάκληση της αριθ.809/110687/17-7-2012 απόφασής μας περί «Έγκρισης επέμβασης σε δημόσια δασική έκταση συνολικής έκτασης 75.895,00τ.μ. κλπ για την επιφανειακή εκμετάλλευση βωξιτών»
ΑΠΟΦΑΣΗ
Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Α. Δ. ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ
- ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ
Έχοντας υπόψη:
α.
Τις διατάξεις του άρθρου 57 του Ν.998/79 “περί προστασίας των δασών και των δασικών γενικά εκτάσεων της χώρας όπως ισχύουν σήμερα,...