Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΑΠΟΚΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΙΡΡΑ

Το καρναβάλι έφτασε μεγάλοι και μικροί όλους σας περιμένουμε να είσαστε εκεί  στην Κίρρα να χορέψουμε ‚ να φάμε και να πιούμε μαζί να διασκεδάσουμε και όλοι μας να χαρούμε!
Στις 6:00 το απόγευμα Σάββατο 9 Μάρτη Απ’ το σχολείο Θα φύγουμε όλο χαρά γεμάτοι, Ντυμένοι αποκριάτικα Θα βγούμε στο χωριό Όλους Θα ξεσηκώσουμε για γλέντι και χορό. Και στις 7:00 Θα φτάσουμε στης Κίρρας την Πλατεία Φωτιά Θα ανάψουμε τρανή δεν κάνουμε αστεία! Ο Βάλτε όλοι τις μάσκες σας φορέστε τις στολές σας Απλώστε το χαμόγελο και ανοίξτε τις καρδιές σας. Παιδιά Γονείς και δάσκαλοι περνάμε πάντα ωραία Γιατί της Κίρρας το σχολείο είναι τρελή παρέα !!!! Σάββατο 9 Μάρτηοι3 6:00 Δημοτικό Σχολείο Κίρρας (γύρος ιης Κίρρας από τους μασκαράδες) Ο 7:00 Πλατεία Κίρρας
(Αναμα φωτιάς, χορός και φαγητό) .
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΚΙΡΡΑΣ
ΧΟΡΗΓΟΣ: ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

Γερμανικός Τύπος: Ετοιμάζεται η έξοδος της ΕΚΤ από την τρόικα

Γερμανικός Τύπος: Ετοιμάζεται η έξοδος της ΕΚΤ από την τρόικα
Το ενδεχόμενο αποχώρησης από την τρόικα, η οποία συντονίζει τα προγράμματα διάσωσης της Ευρωζώνης εξετάζει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, σύμφωνα με αποψινά δημοσιεύματα στις ηλεκτρονικές εκδόσεις των γερμανικών εφημερίδων Sueddeutsche Zeitung, Der Handelsblatt και Die Welt.

Σύμφωνα με τις εφημερίδες, εγείρονται σοβαρές αμφιβολίες ...