Πέμπτη 19 Σεπτεμβρίου 2013

Για να μην καταρρεύσει η κυβέρνηση επιστρατεύονται τα μαχαίρια των φασιστών . Video τραγούδι του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα - Killah P

Φώτο από το προφιλ του δολοφόνου στο Facebook
Οι απεργίες των εκπαιδευτικών και της ΑΔΕΔΥ έχουν τεράστια επιτυχία, η κυβέρνηση παραπαίει και βγαίνουν στους δρόμους οι φασίστες να στηρίξουν το σύστημα εξουσίας από την κατάρρευση.
Η αστυνομία που απέδειξε ότι μπορεί να διαλύσει 500.000 λαού στο σύνταγμα, που λέει ότι μπορεί να βρει από μια τρίχα ή απο μισό αποτύπωμα δεκάδες αναρχικούς, δεν μπορεί δήθεν να σταματήσει τις πάνω απο 600 επιθέσεις των φασιστών...
Η αλήθεια είναι ότι το μόνο που έχει εντολή να κάνει είναι να τους προστατεύει. Αυτό συμβαίνει γιατί οι φασίστες είναι βασικό συστατικό της συνταγής του ΔΝΤ. Αυτή είναι η τεχνογνωσία που προσφέρει το ΔΝΤ στους κυβερνώντες , πως θα ληστέψουν τον λαό με τα λιγότερα "ατυχήματα" τόσο σε οικονομικό όσο και σε πολιτικό επίπεδο. Αποτελούν πολιτική εφεδρεία όταν διαλύονται αναπόφευκτα τα κόμματα που κυβερνούν ενάντια στα συμφέροντα του λαού. Όπου πήγαν έγιναν χούντες και ανάλογα κόμματα.
 Οι αντιστάσεις του κόσμου πρέπει να καμφθούν και με το ρόπαλο του νόμου και με το μαχαίρι του παρανόμου.
 Σήμερα ο Σαμαράς  αισθάνεται ότι απειλείται λιγότερο από τις απεργίες μετά την οργανωμένη προβοκάτσια των φασιστών την ημέρα της απεργίας και μπορεί δήθεν να το παίζει εγγυητής της ομαλότητας, όμως δεν έχει να προσφέρει παρά φτώχεια και εξαθλίωση στον ελληνικό λαό και γι αυτό οι μέρες του είναι μετρημένες.
Στην επάνω φωτογραφία ο κατά δήλωσή του κατ επάγγελμα ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ που μαχαίρωσε και σκότωσέ αναίτια τον Παύλο Φύσσα με φωτογραφίες με τον Κασιδιάρη και περίστροφο.

Στο βίντεο που ακολουθεί ένα τραγούδι που τραγουδάει ο δολοφιονημένος Παύλος Φύσσας - Killah P   και του το αφιερώνουν οι φίλοι στην μνήμη του

 «Δεν τραγουδάμε από θλίψη, το ‘γραψα για να σε θυμάμαι»





Παύλος Φύσσας - Killah P - A Θ Α Ν Α Τ Ο Σ.
Η μουσική στους δρόμους κ οι φασίστες στις τρύπες τους.
(το τραγουδι αναφερεται στον θανατο ενος φιλου του ,στο 2:05 και 4:18 τραγουδάει ο killahP)

Όταν στο σάπιο ολοκληρωτικό-καπιταλιστικό σύστημα τελειώσουν τα μπαλώματα , χρησιμοποιεί ανθρώπινες ζωές για να καλύψει τα κενά του, και όπως ανέκαθεν οπλίζει το χέρι του χειραγωγήσιμου φασίστα .

Σύντροφε KillahP θα σε θυμόμαστε για πάντα , το αίμα σου θα τους πνίξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου