Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013

"Ήμασταν μεθυσμένοι όταν τον σκότωσα" δήλωσε ο δολοφόνος από την Μανάγουλη

Άστυνομικοί και λιμενικοί στο σημείο που βρέθηκε το
πτώμα στη περιοχή του Γριμπόβου , εκεί που γίνονται
τα ¨παζάρια¨
"Ήμασταν μεθυσμένοι όταν τον σκότωσα" δήλωσε στους σοκαρισμένους  λιμενικούς ο δολοφόνος που πολτοποίησε τον κεφάλι του 50χρονου ελαιοχρωματιστή Νίκου Παπαδούλα ξημερώματα Δευτέρας στο Γρίμποβο Ναυπάκτου.

Πρόκειται για κάτοικο της  Μανάγουλης Δωρίδας , ηλικίας 44 ετών, και σύμφωνα με δημοσιογραφικές  πληροφορίες, ...κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι βαριές κουβέντες που αντάλλαξαν οι δύο άνδρες, που είχαν συναντηθεί σε  καφενείο στη Δάφνη Ναυπακτίας όπου και έπιναν από νωρίς.

Κάποια στιγμή άρχισαν να διαπληκτίζονται για ασήμαντη αφορμή και να καθυβρίζονται. O δράστης θέλησε να ηρεμήσει το θύμα και το επιβίβασε στο αυτοκίνητό του. Κατέληξαν σε ερημικό σημείο, όπου και άρχισαν να  λογομαχούν.

Τελικά ο 44χρονος έβγαλε ένα ειδικού τύπου κλειδί για το ξεκλείδωμα τροχών και άρχισε να κτυπάει στο κεφάλι το θύμα. Μετά το φόνο πέταξε το πτώμα στη θάλασσα του Γριμπόβου και το κύμα το ξέβρασε.

Ο δράστης είναι ιδιοκτήτης καφενείου στη Μανάγουλη και πατέρας ενός παιδιού. Τη δολοφονία την ομολόγησε στους Λιμενικούς ενώ εξεταζόταν ως ύποπτος.

Ήδη έχει ολοκληρωθεί η απολογία του, έχει συνταχθεί η σχετική δικογραφία και έχει παραπεμφθεί στον Εισαγγελέα.
http://dorida.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου