Τετάρτη 24 Ιουλίου 2013

ΕΥΓΕΝΙΑ ΜΑΝΩΛΙΔΟΥ: ΣΥΖΎΓΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΜΕ ΧΟΡΗΓΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΕΙ

Η αφίσα με τους χορηγούς
Την ώρα που το Υπουργείο Παιδείας απολύει χιλιάδες εκπαιδευτικούς σε όλη την Ελλάδα και την Φωκίδα , την ώρα που καταργεί ειδικότητες στο ΕΠΑΛ Άμφισσας και στέλνει στην ανεργία τους διορισμένους καθηγητές, βλέπουμε να είναι πολύ ευαίσθητο και πονόψυχο στα καλλιτεχνικά, στηρίζοντας οικονομικά την αχόρταστη από τα χρήματα της τηλεόρασης των καναλαρχών  Ευγενία Μανωλίδου, σύζυγο του άλλου υπουργού των απολύσεων Άδωνι Γεωργιάδη...

Από κοντά στους χορηγούς εκτός από το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων,

το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού, 
ο Δήμος Δελφών και το Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών.
Μέχρι σήμερα δεν κάναμε κάποιο σχόλιο για τα καλλιτεχνικά , όταν όμως είδαμε την Ευγενία Μανωλίδου να κάνει περιοδεία στο Νοσοκομείο της Άμφισσας σαν σύζυγος υπουργού υγείας ε τότε δεν αντέξαμε

μας έδωσε η ίδια την άδεια μετατρέποντας τον εαυτό της από καλλιτεχνικό σε πολιτικό πρόσωπο.
.

Αν είστε καλλιτέχνης κυρία μου ελάτε στην Φωκίδα χωρίς τις χορηγίες της κυβέρνησης και χωρίς να προκαλείτε το κοινό αίσθημα μιας επαρχίας που δοκιμάζεται.
 Εμείς απολαύσαμε γνήσια και αυθεντικά τα τραγούδια των μιούζικαλ του Ελληνικού Κινηματογράφου από τις φωνές και τις ψυχές των παιδιών του 1οι Δημοτικού σχολείου της Ιτέας στην γιορτή που πραγματοποίησαν στο κλείσιμο του σχολικού  έτους δεν σας έχουμε ανάγκη.

Iteanet.

  «Έφοδο» στο νοσοκομείο της Άμφισσας έκανε η Ευγενία Μανωλίδου

Έκπληκτοι βρεθήκαν οι εργαζόμενοι και οι ασθενείς στο νοσοκομείο της Άμφισσας όταν είδαν στους διαδρόμους του κτιρίου να περπατά η σύζυγος του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, Ευγενία Μανωλίδου.
Η κύρια Μανωλίδου βρέθηκε στην περιοχή για τη συναυλία Μιούζικαλ Αγάπη μου, την οποία και έδωσε στους Δελφούς στις 19/7.
Συμφώνα με τις πληροφορίες, η σύζυγος του υπουργού Υγείας κατέβηκε στην πόλη της Άμφισσας μαζί με την αντιδήμαρχο Δελφών, Λέλα Μπακολουκά. Κατά τη διάρκεια της βόλτας τους πέρασαν και από το νοσοκομείο της Άμφισσας με τους παρευρισκόμενους στο κτίριο να νομίζουν πως πρόκειται για άτυπη έφοδο, με εντολή του Άδωνι Γεωργιάδη. Οι... «κακές γλώσσες» μάλιστα είπαν πως η κυρία Μανωλίδου συστήθηκε ως σύζυγος υπουργού και πέρασε από το κτήριο να κάνει έλεγχο...
Το koolnews.gr πάντως, επικοινώνησε με το νοσοκομείο της Άμφισσας, από το οποίο και πληροφορηθήκαμε ότι δεν επρόκειτο για έφοδο, αλλά για μια απλή επίσκεψη στο πλαίσιο της παρουσίας της στην πόλη με αφορμή την συναυλία. Η κυρία Μανωλίδου συζήτησε και με πολλούς ασθενείς και επισκέφτηκε πολλά δωμάτια.

 http://www.koolnews.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου