Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Αγοράστε Αδέσμευτη γνώμη την εφημερίδα των απεργών Μην αγοράσετε άλλες Σαββατιάτικες και Κυριακάτικες εφημερίδες. Είναι απεργοσπαστικές.

Το Σάββατο και την Κυριακή η ΑΥΓΗ, ο ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ η Εφημερίδα των Συντακτών και προφανώς και οι άλλες εφημερίδες της αριστεράς δεν θα εκδώσουν φύλλα. Αντίθετα θα σπάσουν την απεργία και θα εκδώσουν ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΑ φύλλα όλοι (;) οι άλλοι, αφού μετά την προσφυγή του Μπόμπολα η απεργία της ΕΣΗΕΑ κρίθηκε παράνομη. ..

Απλά τα πράγματα. Όποιος/όποια αγοράσει αυτά τα απεργοσπαστικά φύλλα λέει ναι στο πραξικόπημα, λέει ναι στη διαπλοκή, λέει ναι στην ισοπέδωση του κόσμου της εργασίας, λέει ναι στον εκφασισμό της κοινωνίας.
Οι μάσκες έχουν πέσει προ πολλού, καιρός δεν είναι για μια στοιχειώδη συνέπεια λόγων και έργων ΟΛΩΝ μας; Κανένα άλλοθι πια.

ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΠΕΡΓΟΣΠΑΣΤΙΚΑ ΦΥΛΛΑ.
Απεργιακή εφημερίδα, με τίτλο «Αδέσμευτη Γνώμη», αποφάσισε να εκδώσει το Διασωματειακό συντονιστικό όργανο των εργαζομένων στον Τύπο.
Η εφημερίδα θα είναι η μόνη μη-απεργοσπαστική, που θα κυκλοφορήσει το Σαββατοκύριακο, με κείμενα και άρθρα των απεργών δημοσιογράφων....

Στόχος είναι η ενημέρωση για την πραξικοπηματική παρέμβαση στην ΕΡΤ αλλά και για τον στραγγαλισμό της ενημέρωσης που επιδιώκει η κυβέρνηση κατεβάζοντας τους πομπούς.

Την Κυριακή αγοράζουμε "Αδέσμευτη Γνώμη" και όχι απεργοσπάστες. Διαδώστε το
 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου