Πέμπτη 20 Ιουνίου 2013

Φωκίδα: Μάχη με τους δραπέτες των φυλακών Τρικάλων - Πυροβολισμοί και καταδίωξη - Κατέβηκαν με τα καλάσνικοφ στα χέρια!

- Οι αστυνομικοί τους εντόπισαν με κλεμμένο αγροτικό όχημα και οι δραπέτες κατέβηκαν οπλισμένοι
- Αστυνομικός πυροβόλησε στον αερα για εκφοβισμό και τους ανάγκασε να τραπούν σε φυγή από την περιοχή
- Σε εξέλιξη γιγαντιαία επιχείρηση της ΕΛΑΣ γύρω από δύο μοναστήρια που έχουν αποκλειστεί
- Οι δραπέτες των φυλακών έκλεψαν κατά τη διάρκεια της νύχτας ενα αγροτικό λευκό Mitsubishi στην ορεινή Φωκίδα...
Όλα ξεκίνησαν λίγο μετά τις 04.00 τα ξημερώματα στην περιοχή Ευπαλίου στην Φωκίδα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsit oι κακοποιοί μπήκαν σε ένα σπίτι στο χωριο Φιλοθέη από ανασφάλιστη μπαλκονόπορτα και δίχως να τους αντιληφθεί ο ιδιοκτήτης του έκλεψαν τα κλειδιά του αγροτικού του αυτοκινήτου, ενός λευκού Mitsubishi, έβαλαν μπρος και έφυγαν.

Εκείνη την ώρα ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου άκουσε τη μηχανή, βγήκε έξω και είδε τους δραπέτες να διαφεύγουν. Ειδοποίησε αμέσως της αστυνομία και δόθηκε σήμα σε όλα τα μπλοκα που είχαν στηθεί. Λίγη ώρα αργότερα οι κακοποιοί έπεσαν στο μπλόκο στο οποίο συμμετείχαν αστυνομικοί με δύο τζιπάκια της ομάδας ΟΠΚΕ ενώ στην επιχείρηση συμμετειχε και ελεύθερος σκοπευτής.

Οι αστυνομικοί έριξαν τον προβολέα στο κλεμμένο αυτοκίνητο και είδαν δύο άτομα στην καμπίνα του οχήματος και τουλάχιστον δύο στην καρότσα. Τότε οι κακοποιοί κατέβηκαν από το αγροτικό με τα καλάσνικοφ στα χέρια.

Αστυνομικός πυροβόλησε στον αέρα για εκφοβισμό και τότε οι Αλβανοί δραπέτες των φυλακών Τρικάλων, μπήκαν στο αυτοκίνητο, έκαναν αναστροφή και έφυγαν από το σημείο.

Αποκλεισμένα δύο μοναστήρια - Δεν αφήνουν τους πολίτες να ανέβουν
Οι έρευνες της αστυνομίας επικεντρώνονται στα μοναστήρια του Βαρνάκοβα και της Αμπελακιώτισας, που βρίσκονται στην περιοχή. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή και δεν αφήνουν τους πολίτες να πλησιάσουν. Εκτιμούν ότι σε εκείνο το σημείο κρύβονται οι άκρως επικίνδυνοι δραπέτες των φυλακών και θεωρείται θέμα χρόνου η επιχείρηση για τη σύλληψή τους.

Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί δεν έχουν εντοπίσει για την ώρα κανένα από τα τρία αυτοκίνητα που χρησιμοποίησαν τις τελευταίες μέρες οι δραπέτες, δηλαδή ούτε το συμβατικό της αστυνομίας μπλε Ford Focus που έκλεψαν στο Δίστομο οταν δολοφόνησαν τον αστυνομικό Γιώργο Ανδριτσόπουλο, ούτε το κόκκινο Lada ούτε το Scoda Octavia που είχαν κλέψει από τη Φωκίδα και τη Φθιώτιδα
 Από
http://www.newsit.gr/ 
και
 http://www.zougla.gr/

1 σχόλιο:

  1. Οι μόνοι που χαίρονται είναι αυτοί με τα βενζινάδικα. Τόσες περιπολίες αστυνομικών και τόσα οχήματα ποτέ ξανά στην Φωκίδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή