Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Αποκατάσταση οδοστρώματος της υπ’ αρίθμ. 48 Ε.Ο. κατά τμήματα προϋπολογισμού 650.000€ (Χρισσό – Άμφισσα – Ιτέα)


Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες που αφορούσαν το έργο: «Αποκατάσταση οδοστρώματος της υπ’ αρίθμ. 48 Ε.Ο.κατά τμήματα» σε σημεία που έχρηζαν άμεσης ανάγκης, χωρίς να παραγνωρίζεται το γεγονός ότι και επιπλέον σημεία του συγκεκριμένου οδικού δικτύου χρήζουν επέμβασης. Οι συγκεκριμένες εργασίες αφορούν αποκαταστάσεις συνολικού μήκους 1.750 μ.
Η κατάσταση του οδοστρώματος εγκυμονούσε κινδύνους για τα διερχόμενα οχήματα καθώς σε διάφορα σημεία ήταν σε μεγάλο βαθμό φθαρμένο και για το λόγο αυτό έχρηζε άμεσης αντιμετώπισης....
Άλλωστε πρόκειται για τμήμα του οδικού δικτύου το οποίο συγκεντρώνει μεγάλο κυκλοφοριακό φόρτο σε καθημερινή βάση.
Για την αντιμετώπιση του προβλήματος πραγματοποιήθηκαν εργασίες απόξεσης (φρεζαρίσματος), επάλειψης με ασφαλτική συγκολλητική, κατασκευή ασφαλτικής ισοπεδωτικής στρώσης και τέλος εργασίες διαγράμμισης του οδοστρώματος και τοποθέτησης ακουστικών ταινιών και πλαστικών ανακλαστήρων φωτός – φακιδίων (μάτια γάτας). Συγκεκριμένα, τα σημεία στα οποία πραγματοποιήθηκαν οι επεμβάσεις ήταν στις περιοχές του Αγ. Κωνσταντίνου, μετά το Σερνικάκι, προς Δελφούς – διασταύρωση με Γουλά, προς Ιτέα και στο Γυμνάσιο – Λύκειο Ιτέας και Νεκροταφείο Ιτέας.

       Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ

   ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου