Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013

Οι Τράπεζες καταρρέουν και οι χρυσαυγήτες πήγαν ...για κατούρημα στο MEGA επειδή δεν τους αρέσουν τα σήριαλ, . Αυτό είναι κόμμα!!!

Το σκυλί κατουράει στην πόρτα
του αφεντικού του
Την ώρα που η Κύπρος, συγκλονίζεται από την εξώθηση σε κατάρρευση της Κυπριακής οικονομίας από το Γιούρογκρουπ και τους τραπεζίτες του Βορρά, την ώρα που η Ελλάδα ταρακουνιέται μαζί με ολόκληρη την Νότια Ευρώπη από την ένταση του οικονομικού πολέμου. Η χρυσή Αυγή έκανε συγκέντρωση έξω από το Mega για να διαμαρτυρηθεί για την προβολή Τούρκικων σήριαλ στο κανάλι την ημέρα της 25ης Μαρτίου...
Γιατί άλλο άλλωστε θα μπορούσε να κάνει πορεία και συγκέντρωση αυτό το κόμμα;
Για τους λαθρομετανάστες που κατέστρεψαν την Κυπριακή οικονομία; Όλος ο κόσμος βλέπει τους Τραπεζίτες να καταστρέφουν τις χώρες με την σειρά .
 Δεν είναι εύκολα πλέον τα παραμύθια με τους λαθρομετανάστες που έχουν εντολή να σερβίρουν, δεν μπορούν να κρύψουν άλλο τα εγκλήματα των τραπεζιτών.
Των τραπεζιτών σαν και αυτούς που έχουν την ιδιοκτησία της Τράπεζας Πειραιώς, τον Βαρδινογιάννη και τον Αγγελόπουλο που προστάτευσαν στην Βουλή όταν τους χάρισε ο Σαμαράς και η Τρόικα εσωτερικού την Αγροτική Τράπεζα.
 Των Βαρβινογιάννηδων που  είναι συνιδιοκτήτες του Mega  και πήραν και τις δύο Κυπριακές Τράπεζες δώρο.
Δεν είναι τυχαίο ότι πήγαν στο κανάλι του Τραπεζίτη και δεν ανέφεραν τίποτα για τις τράπεζες, δεν είναι τυχαίο ότι ο Βουλευτής Παππάς της Χρυσής Αυγής έβγαλε το πουλί του και κατούρησε, αγαπάνε πολύ τα πουλιά όπως δείχνει και η παρακάτω φωτογραφία...

Τα πουλιά σαν και αυτά του Παπαδόπουλου του Ταγματασφαλίτη, του  συνεργάτη των φασιστών Γερμανών κατακτητών και στην συνέχεια δικτάτορα της Ελλάδος.
Αυτά τα πουλιά δεν μπορούν να εμπνεύσουν κανέναν και  θυμίζουν τους υπονόμους απο όπου έβγαλε η Τρόικα τους φασίστες για να προστατεύσει Τραπεζίτες και εφοπλιστές.
Ο Ελληνικός λαός θα τους στείλει στον φυσικό τους χώρο παρέα με τα αφοδεύματα τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου