Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013

Συνεχίζει τα επικοινωνιακά καραγκιοζιλίκια με τις καταλήψεις η Κυβέρνηση. Εκκενώθηκε και ανακαταλήφθηκε η κατάληψη της Λέλας Καραγιάννη

Εδώ και κάμποσες μέρες η κυβέρνηση προσπαθεί να αποπροσανατολίσει τον κόσμο σε σχέση με τα μέτρα που παίρνει και τις λίστες που την ενοχοποιούν, ακολουθώντας το δόγμα φωνάζει ο κλέφτης για να φοβηθεί ο νοικοκύρης .

Αυτοί που καταχράστηκαν την εμπιστοσύνη του Ελληνικού λαού ζητούν από όλους τους άλλους να τους ζητήσουν συγνώμη και να καταδικάσουν όσους τους αμφισβητούν.

Ακόμα μια παράσταση είχαμε σήμερα με πάνοπλη επέμβαση της αστυνομίας σε ένα κατειλημμένο εδώ και δεκαετίες κτήριο. Προσάγονται 14 άτομα ...
και στην συνέχεια αφήνονται ελεύθερα μιας και ο πρύτανης του Πανεπιστημίου του οποίου αποτελεί περιουσία το εν λόγω κτήριο δεν ζήτησε ούτε θέλησε ποτέ την επέμβαση της αστυνομίας. <!--[if gte mso 9]>
Η κυβέρνηση συνεχίζει τις παραστάσεις αποπροσανατολισμού και πόλωσης αλλά δεν σας σώζει ούτε η η αστυνομία ούτε οι φασίστες από την οργή του κόσμου.
Η πόλωση που επιθυμείτε να φέρετε στην ελληνική κοινωνία μπας και καταφέρετε να διασώσετε τα τομάρια σας δεν θα περάσει.

Έχετε να προσφέρετε μόνο πείνα και καταστολή και θα πάρετε σαν απάντηση αυτό που σας αξίζει. Εμείς θα συνεχίσουμε να αποκαλύπτουμε τα ψέματα και ελπίζουμε να μην παρασυρθεί ο κόσμος απο τα ελεγχόμενα ΜΜΕ και την πλύση εγκεφάλου .


Γράφει λοιπόν η έγκυρη "ifemerida.gr", μιλώντας για "σκληρούς αναρχικούς" την ώρα που στην φωτογραφία δείχνει τον πάνοπλο -προφανώς μαλακό- στρατό αστυνομικής κατοχής.







Και 2 φωτογραφίες από τους "σκληρούς αναρχικούς" της Λέλας Καραγιάννη


από facebook Vassilis Mathioudakis
από τον ιστότοπο της Λέλας Καραγιάννη

3 σχόλια:

  1. Ανακεφαλαίωση: η Πρυτανεία δεν αιτήθηκε εκκένωσης, Εισαγγελέας δεν ήταν παρών. Καταγγελία για διακίνηση ατομικών κεφαλών δεν έγινε. Α, ξέχασα ! Ήταν στη λίστα με τα ακίνητα που παρέδωσε ο Κασιδιάρης προχτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτη ρε "πολιτες στο προσκυνιο" δεν είναι περιουσια ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ? γΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΗΝ βΟΥΛΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΒΟΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 50 ΧΡΟΝΙΑ ! ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ ! ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΙΑΞΕ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΓΗΡΟΚΟΜΕΙΟ ΑΜΦΙΣΣΑΣ ! ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα κατειλημμένα ακίνητα αποτελούσαν εγκαταλελειμμένα κτήρια που επέστρεψαν στην χρήση της κοινωνίας και στους κατοίκων . Από την κατειλημμένη δημοτική αγορά της Κυψέλης μέχρι την Βίλλα Αμαλίας και Λέλας Καραγιάννη οι χώροι αναβαθμίστηκαν και έγιναν χώροι πολιτισμού με πλήθος δραστηριοτήτων πολιτισμού και δράσεων αλληλεγγύης. Η κυβέρνηση έχει βάλει όλα αυτά τα ακίνητα στο στόχαστρο για να τα εκποιήσει για τους τοκογλύφους και κάνει τις πλάτες στους φασίστες ώστε να μπορούν να δρουν ελεύθερα σε περιοχές που δεν υπάρχουν καταλήψεις με τις πλάτες της αστυνομίας και της κυβέρνησης.
    Η περιουσία των ιδρυμάτων και του δημοσίου δεν μπορεί να καταληστεύεται προς όφελος των λίγων πρέπει να επιστρέφει στην κοινωνία, και απο ότι έχει αποδείξει η ζωή οι διαχειριστές της περιουσίας κάνουν πολλές φορές χειρότερη δουλειά από τους καταληψίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή