Σάββατο 29 Δεκεμβρίου 2012

Θέσεις εργασίας στο Ο.Τ.Ε.Κ. ΕΠΑΣ ΓΑΛΑΞΕΙΔΙΟΥ

ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ (Εποχιακό Προσωπικό)

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

ΥΕ
ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ
ΘΕΣΕΙΣ1

ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΕ ΚΛΑΔΟΣ / ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΔΕΝΔΡΟΚΗΠΟΥΡΩΝ - ΑΝΘΟΚΟΜΩΝ...

Εκτακτο Χιονοδελτίο! Σφοδρές οι χιονοπτώσεις στα περισσότερα χιονοδρομικά και κυρίως αυτά της κεντρικής Ελλάδας σήμερα και αύριο!

 Στα ορεινά της Θεσσαλίας αλλά κυρίως της Ευρυτανίας, της Φωκίδας και της Φθιώτιδας και της Κορινθίας το χίονι μέχρι αυριο το πρωι ίσως ξεπεράσει και τα 60-70 εκατοστά!
Ενημερώθηκε Σάββατο 29/12 08:00

Σήμερα εκτός της ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης που τα φαινόμενα θα έχουν πολύ πρόσκαιρο χαρακτήρα, πυκνές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν ...

ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΟ ΑΣΥΛΟ ΤΗΣ ΑΣΟΕΕ -- ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ::.




ΑΛΛΟ ΕΝΑ "ΑΝΤΡΟ ΑΝΟΜΙΑΣ" ΧΤΥΠΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ...

...ΤΙΣ ΡΑΔΙΟΖΩΝΕΣ ΑΝΑΤΡΕΠΤΙΚΗΣ ΕΚΦΡΑΣΗΣ...
...και συγκεκριμένα το στούντιο του σταθμού που στεγαζόταν στην ΑΣΟΕΕ και εξέπεμπε από την ταράτσα στους 98.0FM.
Όλο το σκηνικό αποτελεί ένα remake -για να μιλάμε και με τους σωστούς όρους, γιατί περί φτηνού σήριαλ πρόκειται- της εισβολής στην Βίλλα Αμαλίας. Όπως και εκεί προηγήθηκε ανώνυμο τηλεφώνημα, αυτή τη φορά για -άκουσον, άκουσον- παραεμπόριο... Το -ειδικού βάρους- ανώνυμο τηλεφώνημα, διοχετεύτηκε άμεσα στον εισαγγελέα. Δεν ήταν δυνατόν μια τόσο προκλητική και πρωτοφανής ενέργεια να λαμβάνει χώρα στο κέντρο της πόλης. 
Έτσι, με εισαγγελική εντολή ΜΑΤ, ΔΙΑΣ και λοιπά καλόπαιδα στάλθηκαν να κυνηγήσουν αυτούς που χρόνια τώρα καταδικάζουν την χώρα στον οικονομικό μαρασμό: τους πλανόδιους μετανάστες και πρόσφυγες από την Αφρική που πουλάν αντιγραμμένα CD και ξύλινα ομοιώματα ζώων. Η εικόνα χιλιοπαιγμένη: οι πωρωμένοι κανίβαλοι της ΕΛ.ΑΣ. κυνηγάν με γκλομπ και μηχανές τους μικροπωλητές, οι οποίοι μπαίνουν στον προαύλιο της ΑΣΟΕΕ για να σωθούν.
Αυτή τη φορά όμως υπάρχει ο εισαγγελέας. Αμέσως διατάσσετε η εισβολή στο άσυλο και προσάγονται 16 άτομα. Αλλά η έρευνα πρέπει να φτάσει σε βάθος. Έτσι οι πύλες της σχολής ανοίγουν και από τους 5 ορόφους, ο εισαγγελέας επιλέγει στην... τύχη το υπόγειο. Εκεί όπου βρίσκονται τα στέκια φοιτητικών παρατάξεων και ομάδων....

Η Ε. Παπακωνσταντίνου, η “S&B”, ο Κυριακόπουλος και οι «καλές γνωριμίες»

Η Ε.Παπακωνσταντίνου,η “S&B”,ο Κυριακόπουλος και οι «καλές γνωριμίες»
Το προφίλ και οι δραστηριότητες της κόρης του πρώην υπουργού Μιχάλη Παπακωνσταντίνου και ξαδέλφης του διαγραφέντος από το ΠΑΣΟΚ πρώην συνεργάτη του Γ. Παπανδρέου, το όνομα της οποίας «εξαφανίστηκε» από τη λίστα Λαγκάρντ.

Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
 
Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρείας «S&B Βιομηχανικά Ορυκτά» και συνεργάτρια του καταδικασμένου ρυπαντή της Μήλου κ. Οδυσσέα Κυριακόπουλου έχει διατελέσει η κ. Ελένη Παπακωνσταντίνου, η μία από τις δύο ξαδέρφες που προσπάθησε να καλύψει ο κ. Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με την εμπλοκή τους στη λίστα Λαγκάρντ.
 
Δεν είναι μόνο ο διάβολος αλλά και η διαπλοκή που έχουν πολλά ποδάρια στη χώρα μας....

Παπακωνσταντίνου-Πάχτας-Τσοχατζόπουλος: Τοξικά απόβλητα του ΠΑΣΟΚ και του σκανδάλου της “χρυσής επένδυσης” στη Χαλκιδική

Giorgos Papakonstantinou portrait crop.jpg Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012, ώρα 17:44, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΣΟΚ ανακοινώνει τη διαγραφή του Γιώργου Παπακωνσταντίνου από τις τάξεις του κινήματος:
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου “ενθρονίστηκε” στο ΥΠΕΚΑ στις 17 Ιουνίου 2011, διαδεχόμενος την Τίνα Μπιρμπίλη που αντικαταστάθηκε κυρίως επειδή, παρά τις έντονες πιέσεις, αρνούνταν να υπογράψει την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών Όρων (ΑΕΠΟ) του καταστροφικού Επενδυτικού Σχεδίου της HELLAS GOLD στη Χαλκιδική.
Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου δεν είχε τέτοιους “οικολογικούς” ενδοιασμούς. ...