Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ GOLDMAN SACHS!

Τυχαίο δεν νομίζω!!!
Κορυφαίες θέσεις σε μεγάλες τράπεζες της Ελλάδας και του εξωτερικού κατέχουν απόγονοι πρώην «τσάρων» της Ελληνικής Οικονομίας.
Ο γιος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Αλογοσκούφη , ο γιός του πρώην υπουργού και προέδρου της Δράσης Στέφανου Μάνου και η κόρη του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Γιάννου Παπαντωνίου ,κάνουν καριέρα στον τραπεζικό τομέα ...

Η αντίθεση της κοινωνίας αχρηστεύει τις μεθοδεύσεις Μανιτάκη.

 Ψέμματα εκβιασμοί και αυταρχικό ύφος στις ειδήσεις αλλά πιθανή η ανάγκη νέας νομοθετικής ρύθμισης για τις απολύσεις στο Δημόσιο από την παραπαίουσα κυβέρνηση.
Πόσους καινούργιους άνεργους θέλεις  Ασπασία Μανδρέκα Βουλευτή Φωκίδας, πόσες χιλιάδες απολύσεις στο δημόσιο και τον ιδιωτικό τομέα χρειάζεστε για να εξοικονομήσετε χρήματα για τους κερδοσκόπους. ...

Αντιφασιστική συγκέντρωση στην Λιβαδειά και κείμενο για τις εργατικές κινητοποιήσεις.



 ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η αντιφασιστική – αντιρατσιστική κίνηση πολιτών Λιβαδειάς καλεί όλους τους συμπολίτες σε Αντιφασιστική συγκέντρωση, το Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012 και ώρα 11.00, στην κεντρική πλατεία Λιβαδειάς.
Να σταματήσουμε την εκμετάλλευση της ανάγκης που γεννά η κρίση για να  προωθήσουν τα φασιστικά τους σχέδια. ...

Φωκίδα:Συνελήφθησαν δύο υπήκοοι Γαλλίας για παρανομη κατοχή αρχαίων αντικειμένων

 Συνελήφθησαν χθες το βράδυ, στην Τολοφώνα Φωκίδας, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ιτέας, δύο υπήκοοι Γαλλίας, ηλικίας 68 και 66 ετών, για κατοχή αρχαίων αντικειμένων.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση των διατάξεων της Νομοθεσίας που αφορά την Προστασία των Αρχαιοτήτων και της εν γένει Πολιτιστικής Κληρονομιάς.
 Ειδικότερα, χθες το βράδυ, ύστερα από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση πληροφοριών, οι αστυνομικοί εντόπισαν τους δύο δράστες να κινούνται στον Αρχαιολογικό χώρο που βρίσκεται ο ...

1η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2012



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«1η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2012».

     Σε μια δύσκολη χρονιά, όπως η φετινή για  τη χώρα μας και τον επιχειρηματικό κόσμο, το Επιμελητήριο Βοιωτίας, κόντρα στις αντιξοότητες και το αρνητικό κλίμα της εποχής, αποφάσισε να «βγει μπροστά», στηρίζοντας έμπρακτα  τα μέλη του και να δώσει ώθηση και ελπίδα στις επιχειρήσεις του νομού, συνδιοργανώνει την 1η ΕΜΠΟΡΙΚΗ-ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ & ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ ΒΟΙΩΤΙΑ 2012, μια  έκθεση αξιώσεων, «οξυγόνο» στις σχέσεις των εμπόρων με το ευρύ κοινό.

     Πιστεύουμε ότι η καταξίωση και η αναβάθμιση μιας περιοχής, δημιουργείται από τον αριθμό και την ποιότητα των σημαντικών γεγονότων...