Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2012

Καταργούνται όλα τα Ειρηνοδικεία στην Φωκίδα εκτός της Άμφισσας. Καταργούνται και στους γειτονικούς νομούς , Αράχωβας και Αμφίκλειας

Π.Δ. 110/12 (ΦΕΚ 193 Α/10-10-2012) : Συγχώνευση ανενεργών ή υπολειτουργούντων Ειρηνοδικείων της Χώρας.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις:
α) Του άρθρου 2 παρ. 1 περ. β΄ του Ν. 1756/1988 «Κώ­δικας Οργανισμού Δικαστηρίων και Κατάστασης Δικα­στικών Λειτουργών» (Α΄35).
β) Του άρθρου 90 του Κώδικα Νομοθεσίας για την «Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά όργανα» που κυρώθηκε με το άρθρο πρώτο του π.δτος 63/2005 (Α΄ 98).
2. Τη γνώμη της Ολομέλειας των κάτωθι Εφετείων:...

Σκάνδαλο ΣΚΑΙ-ΔΕΗ: Ιδού ποιοί κατήγγειλαν το κίνημα "Δεν πληρώνω"..



ΕΕΤΗΔΕGATE: Υπόθεση ΣΚΑΪ

Την Κυριακή 7 Οκτωβρίου η ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ έκανε κατάληψη στο κτίριο Πληροφοριακών Συστημάτων της εταιρείας προκειμένου, όπως υποστήριξε, να αποδείξει ένα τεράστιο ηθικό αλλά και οικονομικό σκάνδαλο. Η κατάληψη διακόπηκε από άμεση επέμβαση των ΜΑΤ τα οποία προχώρησαν σε συλλήψεις. Οι συνδικαλιστές κάλεσαν την επόμενη ημέρα τους δημοσιογράφους σε συνέντευξη Τύπου προκειμένου να τους ενημερώσουν για «ένα σκάνδαλο απέναντι στο φτωχό λαό».
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης ο Πρόεδρος της ΓΕΝΟΠ, Νίκος Φωτόπουλος, υποστήριξε ότι η κυβέρνηση βρήκε τρόπο να χαρίσει τεράστια ποσά σε μεγαλοϊδιοκτήτες μειώνοντας το ΕΕΤΗΔΕ, το γνωστό σε όλους μας ως «χαράτσι» μέχρι και 60% στα μεγάλα εμπορικά ακίνητα. Επιπλέον όμως υποστήριξε ότι μερικές από τις ...