Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Δελτίο τύπου για την εκδήλωση στους Δελφούς



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
«ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΒΑΦΗΣ
απέξω και τραγουδιστά»

Μουσικοποιητική παράσταση της ομάδας «ΚΑΒΑΦΗΣ» του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου

Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 Ώρα 20:30
Ρωμαϊκή Αγορά Αρχαιολογικού Χώρου Δελφών


Σε συνεργασία με τη Ι Εφορεία Προϊστορικών και Κλασσικών Αρχαιοτήτων

Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ
ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ ΓΑΖΗ

Ο Δήμος Δελφών για το 45ο Βαλκανικό πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Θέμα: Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στο Γαλαξίδι το 45οΒαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας

         Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο Γαλαξίδι, από 2 – 8 Σεπτεμβρίου, το 45ο Βαλκανικό Πρωτάθλημα Ιστιοπλοΐας, στο οποίο έλαβαν μέρος 205 ιστιοπλόοι από 9 χώρες (Αλβανία, Βουλγαρία, Κύπρο, Μαυροβούνιο, Ρουμανία,....

Πώς έσωσε τις ξένες τράπεζες ο Γ. Παπανδρέου!

Αφιερωμένο στην πρώην και την σημερινή Κυβέρνηση (τα ίδια κόμματα είναι) και τους κυβερνητικούς βουλευτές του τόπου μας (αυτοί άλλαξαν).
Να ποιους σώσατε και συνεχίζετε να σώνετε...

Του Γ. Δελαστίκ.
Αναδημοσίευση από την εφημερίδα «Έθνος».
 
Απαρατήρητα σχεδόν πέρασαν, κατά παράδοξο τρόπο, τόσο από τους πολιτικούς όσο και από τα μέσα ενημέρωσης, τα όντως συγκλονιστικά επί της ουσίας στοιχεία που κατατέθηκαν από το υπ. Οικονομιών στη Βουλή και αφορούν στα ομόλογα του ελληνικού Δημοσίου που είχαν στην κατοχή τους οι ξένες τράπεζες.
Στοιχεία που αποδεικνύουν με αδιαφιλονίκητο τρόπο ότι το ολέθριο Μνημόνιο, στο καθεστώς του οποίου υπήγαγε την Ελλάδα ο Γ. Παπανδρέου, έσωσε όχι την πατρίδα μας, αλλά τις…. ξένες τράπεζες! 
Οι αριθμοί είναι αμείλικτοι. Βάσει των στοιχείων του υπουργείου Οικονομικών, στις 31 Δεκεμβρίου του 2009 οι ξένες τράπεζες (σχεδόν αποκλειστικά ευρωπαϊκές) κατείχαν ελληνικά ομόλογα συνολικής αξίας 141,5 δισ. ευρώ. Σε συνθήκες κρίσης, θα συνιστούσε εφιάλτη για τις ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ενδεχόμενη στάση πληρωμών εκ μέρους της Αθήνας. Το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα θα υφίστατο σοβαρότατο πλήγμα από ελληνική αδυναμία εξυπηρέτησης του δημό­σιου...