Πέμπτη 2 Αυγούστου 2012

Μουσικό ταξίδι στο Κάστρο στο Κάλλιο

Μουσικό  στο Κάστρο,
απο τους αρχαιότερους χρόνους ως την παράδοση, απ την Ελλάδα στις άκρες του κόσμου...

Σάββατο 4 Αυγούστου 2012 ώρα 8:30 στο Κάλλιο.
Ομοσπονδία Συλλόγων Β/Δ Δωρίδας

Την Κυριακή 5 Αυγούστου η Κεντρική Εκδήλωση του WHISPERS OF THE SEA

Την Κυριακή 5 Αυγούστου θα γίνει η Κεντρική Εκδήλωση του 2ου Φεστιβάλ WHISPERS OF THE SEA  (ΨΙΘΥΡΟΙ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ) στην παραλία της Ιτέας. Από φέτος οι εκδηλώσεις του WHISPERS OF THE SEA θα εκτείνονται σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Λαικό Γλέντι στις Καρούτες

Καρτιανές θύμησες των 
τσοπανΩρέων

Σάββατο 4 Αυγούστου 

Καρούτες.



Λαϊκό Γλέντι 
με τους Εν πλω

Ο Δ. Ζερβουδάκης στα Καστέλλια το Σάββατο

Το Σάββατο 4 Αυγούστου όσοι ανέβουν στα Καστέλλια και πιο συγκεκριμένα πλάϊ στο ποτάμι, θα απολάυσον μια βραδιά με τον Δημήτρη Ζερβουδάκη και τη Σοφία Γεωργατζή.
Μια βραδιά από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καστελίων, με γενική είσοδο ...

Αγώνας για όλους, ο αγώνας των εργαζομένων του Αλουμινίου

της Δέσποινας Σπανούδη

Μια πρώτη νίκη σ’ ένα αγώνα με ιδιαίτερη σημασία ήταν η αποδοχή των ασφαλιστικών μέτρων ενάντια στις περικοπές που σχεδιάζει ο Ε. Μυτιληναίος στο Αλουμίνιο, εκμεταλλευόμενος το γκρέμισμα των εργασιακών κεκτημένων και παρά τα συνεχιζόμενα υπερκέρδη. Περικοπές που εφόσον πραγματοποιηθούν θα έχουν δραματικές επιπτώσεις τόσο στους ίδιους τους εργαζόμενους όσο και στην τοπική οικονομία και κοινωνία.
Αυτό εξάλλου υποδηλώνει και η δυναμική παρουσία όχι μόνο εργαζομένων αλλά και πολιτών που κατέκλυσαν τα δικαστήρια της Λιβαδειάς για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους. ...

ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΑΡΙ» ΤΗΣ ΓΚΙΩΝΑΣ

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2012
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 3 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2012
ΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΞΕΝΥΧΤΩΝΤΑΣ ΓΙΑ ΤΟ «ΚΟΚΚΙΝΑΡΙ»

Το «Κοκκινάρι», η βουνοκορφή της Αγίας Ευθυμίας και μια από τις ψηλότερες κορυφές της Γκιώνας (1909μ.), τον τελευταίο καιρό, συγκεντρώνει το ενδιαφέρον κάθε είδους «επενδυτών» (εξόρυξη βωξίτη, ανεμογεννήτριες).

Στα πλαίσια των εκδηλώσεων ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2012, διοργανώνουμε εκδήλωση, στο διάσελο μεταξύ των κορυφών «Κοκκινάρι» και «Προφήτης Ηλίας», για να κάνουμε γνωστό σε όλους ότι ...