Κυριακή 29 Ιουλίου 2012

Mornos River Party στο Λευκαδίτι

Μόρνος River Party 11/08/2012 Γιορτή νεολαίας στο Λευκαδίτι!
Δείτε το βίντεο ...

Oριοθέτηση των θαλάσσιων υδάτων ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΙΡΡΑΣ

Η ομάδα εθελοντών "ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΚΙΡΡΑΣ" προέβη στην οριοθέτηση των θαλάσσιων υδάτων στο σημείο του ΑΛΙΕΥΤΙΚΟΥ ΚΑΤΑΦΥΓΙΟΥ ΚΙΡΡΑΣ, κατόπιν αιτημάτων κατοίκων.
 Με την ενέργεια αυτή οριοθετείται πλήρως η ασφαλής είσοδος και έξοδος των βαρκών προς και από το λιμανάκι της Κίρρας και συγχρόνως οι λουόμενοι με ασφάλεια θα απολαμβάνουν το μπάνιο στις παραλίες πλησίον του λιμανιού.
Στην προσπάθεια αυτή ευχαριστούμε για την άμεση ...

Πώς γίνονται οι ιδιωτικοποιήσεις οι καλές

του Άγγελου Τσέκερη
Προσθήκη λεζάντας
«Πείτε μας επιτέλους μια ιδιωτικοποίηση στην οποία δεν είστε αντίθετοι…»

Σχέδιο του Δημήτρη Μεγαλίδη (από το βιβλίο «Αλιβέρι», έκδ. της ΔΕΗ, 1950). Από το μπλογκ του πενταθέσιου δημοτικού σχολείου Αγίου Ιωάννη Αλιβερίου (dim-ag-ioann.eyv.sch.gr).

Στην πολυκατοικία μας αποφασίσαμε να αναμετρηθούμε με τις μεγάλες ιστορικές προκλήσεις και να ιδιωτικοποιήσουμε τον ανελκυστήρα.
Τις εποχές που ζούσαμε πάνω από τις δυνατότητές μας, ο ανελκυστήρας ήταν δημόσιο αγαθό. Αυτό δεν σημαίνει ότι ήταν τζάμπα. Τον πληρώναμε κάθε μήνα στα κοινόχρηστα, για να βγουν τα έξοδα λειτουργίας και συντήρησης.
Ο διαχειριστής, ο κ. Πουρνάρας, μας άνοιξε τα μάτια. Η παραχώρηση της λειτουργίας του ανελκυστήρα σε ιδιώτες ήταν μια συμφέρουσα αναπτυξιακή πρόταση....

Επίθεση χρυσαυγιτών στον δήμαρχο Κορίνθου


Με την βουλευτική ασυλία  και με στρατό από μεταφερόμενους μπράβους η Χρυσή Αυγή χτυπάει εκτός από μετανάστες και αριστερούς πλέον και Δημάρχους. Οι οπαδοί της χούντας και του φασισμού δείχνουν κάθε μέρα που περνάει στο πού το πάνε αν επικρατήσουν. Γι αυτό τους έφτιαξε η τρόικα γι αυτό μας τους σερβίρανε .
 Μαζί με την κυβέρνηση ,  μαζί με την αστυνομία φέρανε και τον φασισμό .
Ο αρχηγός τους Μιχαλολιάκος παλιά έβαζε βόμβες και τραυμάτιζε κόσμο ενώ τώρα έχει ξενοδοχείο ερωτικών συνευρέσεων στον Άγιο Παντελεήμονα. Αλλάξανε τα πράγματα, τώρα, αυτός και οι φίλοι του ενισχύονται για να φέρουν τον φόβο και να σβήσουν την ελπίδα από τον κόσμο...

Κέρδισαν τη μάχη οι εργαζόμενοι του Αλουμινίου της Ελλάδας

Κέρδισαν τη μάχη αλλά όχι τον πόλεμο οι εργαζόμενοι του Αλουμινίου της Ελλάδας στην πρόσφατη προσφυγή τους και στο αίτημα τους για έκδοση προσωρινής διαταγής. ...
Το μονομελές πρωτοδικείο Λιβαδειάς καλεί τη διοίκηση του Αλουμινίου να σεβαστεί την συλλογική σύμβαση εργασίας που ίσχυε και να μη μειώσει μισθούς και επιδόματα μέχρις ότου επιδικαστούν τα ασφαλιστικά μέτρα που έχουν καταθέσει οι εργαζόμενοι.
εργαζόμενοι.
Κέρδισαν τη μάχη οι εργαζόμενοι στο ΑτΕ. από LAMIASTARGR

Στο Ντίνο Λύτρα...

Ο ΝΤΙΝΟΣ ΛΥΤΡΑΣ, από την Ιτέα Φωκίδας, φοιτητής στην Κατοχή, ήταν ένα λεβεντόπαιδο. Από την Ε.Π.Ο.Ν. ("Εθνική Πατριωτική Οργάνωση Νέων") εντάσσεται στο Ε.Λ.Α.Ν. ("Ελληνικό Λαϊκό Απελευθερωτικό Ναυτικό")με το ψευδώνυμο "Λαός". Πολέμησε τους κατακτητές στη θάλασσα, αλλά και στο βουνό.
Μετά την Απελευθέρωση, κυνηγημένος, καταφεύγει στο Δ.Σ.Ε. ("Δημοκρατικός Στρατός Ελλάδας"), στα Τμήματα του Διαμαντή στον Παρνασσό. Τρία χρόνια πολεμάει με αυτοθυσία και εφευρετικότητα. Το 1949, που ήταν ζωσμένα όλα τα περάσματα στη Φωκίδα από στρατό ...