Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ΛΙΛΑΙΑΣ- ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗ - ΕΣΤΙΑ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΚΑΙ ΥΨΗΛΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ

Το θέαμα της εικόνας εγκατάλειψης που υπάρχει στον σιδηροδρομικό σταθμό ΄΄ΛΙΛΑΙΑ΄΄ παραπέμπει σε τριτοκοσμική χώρα ...

Ο Δήμος Δωρίδος για την υπόθεση της 5μελoύς οικογένειας


Τις τελευταίες μέρες δημοσιεύματα κάνουν λόγο για τις δύσκολες συνθήκες διαβίωσης οικογένειας αθίγγανων που ζουν στην περιοχή της Δωρίδας.
Δυστυχώς η οικονομική κρίση έχει οδηγήσει χιλιάδες συνανθρώπους μας στα όρια της ανέχειας, με μεγαλύτερα θύματα τους πλέον αδύναμους, μειονότητες, άτομα με ειδικές ανάγκες, μετανάστες, άνεργους.
Οι δυνατότητες ενός ...

Από την Ιτέα το γούρι της Εθνικής μας

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ

Παράδειγμα δύναμης της ψυχής, γεννημένος κι αυτός μαχητής, αποτελεί ο 13χρονος Στράτος Χριστοδούλου, το παιδί που έδωσε στον διαιτητή της αναμέτρησης Ελλάδας-Ρωσίας, Γιόνας Ερικσον, την μπάλα του αγώνα.

Το Ελληνόπουλο από την Ιτέα επιλέχθηκε από την ΟΥΕΦΑ και από χορηγό του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος και έτσι υλοποιήθηκε στο ακέραιο η επιθυμία του ...

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ TOY ΝΑΥΤΙΚΟY ΟΜΙΛΟY ΙΤΕΑΣ


ΦΙΛΑΘΛΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ
ΝΑΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΙΤΕΑΣ
ΕΤΟΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1964
Γραφεία: Δημοτικό Κολυμβητήριο ΙΤΕΑΣ
ΤΗΛ./FAX: 22650-34114
email: noiteas@otenet.gr                             
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Στους αγώνες με την επωνυμία  ΔΕΛΦΙΔΙΟΙ  2012 (Αιγάλεω  15-16/06/2012), συμμετείχε ο αθλητής ...

Βερολίνο: Δεν αλλάζει το χρονοδιάγραμμα για Ελλάδα

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΕΡΚΕΛ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ
Εμμένει στην τήρηση των συμφωνηθέντων όσον αφορά στην Ελλάδα το Βερολίνο, την επομένη των βουλευτικών εκλογών, με τον εκπρόσωπο της γερμανικής κυβέρνησης να διαμηνύει μάλιστα ότι το χρονοδιάγραμμα μένει ως έχει.
«Δεν είναι η ώρα να κάνουμε εκπτώσεις στην Ελλάδα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γκέοργκ Στράιτερ, ξεκαθαρίζοντας ότι «το χρονοδιάγραμμα για την Ελλάδα παραμένει όπως συμφωνήθηκε». «Είναι κρίσιμης σημασίας τώρα να πειστεί η τρόικα ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της και θα εφαρμόσει πλήρως τις συμφωνηθείσες μεταρρυθμίσεις», ...

Πλήρη εκλογικά αποτελέσματα στην Φωκίδα


Για να δείτε τα πλήρη αποτελέσματα της Φωκίδας πατήστε ΕΔΩ


Κάποιοι νομίζουν ότι κέρδισαν τις εκλογές....

 
Δεν υπάρχει ούτε ένας δεξιός στους δρόμους να πανηγυρίζει - μόνο φοβισμένους ψήφους πήραν και κυρίως ηλικιωμένων.
Το 10% που είχε απορρίψει την ΝΔ στις προηγούμενες εκλογές και τώρα επέστρεψε στο μαντρί δεν έχει κανένα λόγο να είναι χαρούμενο.
Θα δει πάλι αυτά που ξέχασε για λίγο στο ενδιάμεσο των δύο εκλογών, την μακρά περίοδο σκληρής λιτότητας που θα επιβάλει η επόμενη κυβέρνηση των εκλεκτών της Μέρκελ, την ανεργία, τα κλεισίματα των καταστημάτων, το ...

Συγχαρητήρια από Β.Σόϊμπλε στον Α.Σαμαρά για το Μνημόνιο... πάμε για κυβέρνηση ...ΜΕΡΚΕΛ στην Ελλάδα για όσους δεν το κατάλαβαν

Συγχαρητήρια στον Αντώνη Σαμαρά για τις δηλώσεις περί σεβασμού του Μνημονίου έδωσε ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόϊμπλε: «Μία ψήφο υπέρ των μεταρρυθμίσεων» χαρακτήρισε ο γερμανός υπουργός Οικονομικών τις δηλώσεις του Α.Σαμαρά. Μάλιστα τόνισε ότι «Ο κ. Σαμαράς έχει. ταχθεί υπέρ των βασικών στοιχείων του προγράμματος από τον περασμένο Φεβρουάριο. 
Ο δρόμος δεν θα είναι σύντομος ούτε ευχάριστος, ....