Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Bild: Έλληνες, μην κάνετε τώρα κανένα λάθος. Οι μάσκες των κυβερνώντων έπεσαν

 Οι Γερμανοί είναι έξαλλοι γιατί έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι υπάρχει περίπτωση αύριο να μην εκλέξουμε κυβέρνηση εκλεκτή του Χριστοφοράκου και των συμφερόντων τους. Υπάρχει η περίπτωση να αποτινάξουμε την κατοχή και να ελευθερώσουμε την χώρα μας.
Ο λόγος του εκνευρισμού τους είναι το γεγονός ότι επιπλέον εκτός απο το εσωτερικό και στο εξωτερικό, το μέτωπο ενάντια στην χώρα μας τρίζει και σπάει.
Μία πτώση της Ελλάδας θα συμπαρασύρει Ιταλία Ισπανία Ιρλανδία και Γαλλία . Πόσες απο αυτές τις χώρες θα μπορέσει να πείσει η Γερμανία να αυτοκτονήσουν χτυπώντας την Ελλάδα για να συνεχίσει τους εκβιασμούς και να επιβάλει την παντοδυναμία της.;
Διαβάστε το κείμενο και τους χαρακτηρισμούς , αυτά τα αφεντικά εκφράζουν ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.
Iteanet

Μετά τους Financial Times Deutschland και η ευρείας κυκλοφορίας ταμπλόιντ Bild προειδοποιεί μέσω επιστολής της τους έλληνες ψηφοφόρους ότι «εάν κερδίσουν τις εκλογές τα κόμματα που θέλουν να τελειώσουν με τη λιτότητα και με τις μεταρρυθμίσεις, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία, θα σταματήσουμε να πληρώνουμε»

Γραμμένη στα ελληνικά και στα γερμανικά, η επιστολή της Bild γράφει μεταξύ άλλων: «Αν δεν θέλατε τα δισεκατομμύρια τα δικά μας, από μας είχατε το ελεύθερο να εκλέγετε τον κάθε αριστερό ή δεξιό καραγκιόζη που θέλετε. Αλλά εδώ ...

Λίγα λόγια πριν τις εκλογές απο το Iteanet



Κατ αρχάς θέλουμε να σας πούμε ότι το Iteanet όπως έχετε διαπιστώσει έχει άποψη και δεν δίστασε ποτέ να την εκφράσει.
Ίσως για μερικούς αυτό να είναι και το πρόβλημα της σελίδας μας , ίσως όμως πάλι γι αυτό συνεχίζετε και μας έχετε πρώτους στην προτίμησή σας οι αναγνώστες της Φωκίδας .
Δεν κρυβόμαστε να ψαρέψουμε στα θολά νερά, σε όλες τις μάχες πήραμε ξεκάθαρη θέση.
Για το θέμα μας τώρα τις εκλογές.
Στις 6 του Μάη έγινε μια τεράστια αλλαγή στην ζωή μας.
Συνειδητοποιήσαμε ότι ο απλός κόσμος μπορεί να κατακτήσει την πλειοψηφία και να αλλάξει την ζωή του.
Μέχρι τότε είχαμε μια κυβέρνηση με πάνω απο 260 βουλευτές  δύο κόμματα που εναλλάσσονταν στην εξουσία και στα δύσκολα πήγαιναν μαζί, απέναντί μας, όλους τους θεσμούς,  την αστυνομία να χτυπά στις διαδηλώσεις και τα ΜΜΕ να προσπαθούν να μας αποχαυνώσουν .
Και νομίζω ότι τα είχαν σχεδόν καταφέρει.
Το σφίξιμο στο στομάχι μας κάθε μέρα γινόταν και πιο έντονο , ο κάθε ένας μας αισθανόταν κάθε μέρα που πέρναγε πιό μόνος και πιο αδύναμος για να αντιδράσει.
Οι ατομικές λύσεις και η απελπισία περίσσευαν και η ελπίδα πουθενά.
Το εκλογικό αποτέλεσμα της 6 του Μάη όμως άλλαξε δραματικά τα πράγματα. Η ...

"Κομμάτια και θρύψαλα" Θεατρική παράσταση την Πέμπτη στην Ιτέα



Με την συμμετοχή του Ιτιώτη Στάθη Καστρίτη...

Η Θεατρική Ομάδα Διστόμου Θεατροφρένεια
θα παρουσιάσει το έργο του Γιώργου Σκούρτη "Κομμάτια και θρύψαλα"
σε σκηνοθεσία Τάσου Σταθά
την Πέμπτη 21-6-2012
και ώρα 9:00
στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο
στην Ιτέα.
Τιμή εισόδου 5 ευρώ

29 ενωμένοι τραπεζίτες, εφοπλιστές, καναλάρχες συνιστούν … να μην ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ. Αυτοί ξέρουν;

Του Στάθη Κατσούλα.
Πρωτοφανείς εκβιασμοί και τρομοκρατικές απειλές εξαπολύονται σε σειρά εργασιακών χώρων την τελευταία περίοδο, ειδικά μετά τις εκλογές της 6ης Μαΐου. Δεν είναι μόνο η τοποθέτηση ψήφου καναλαρχών και εκδοτών. Λίγο πολύ ήταν συνηθισμένη μέχρι σήμερα, είτε με άμεσο είτε με έμμεσο τρόπο στο πλευρό είτε του ΠΑΣΟΚ είτε της ΝΔ. Τις τελευταίες μέρες, εργαζόμενοι σε τράπεζες, σε πολυεθνικές, ακόμα και σε μεσαίες επιχειρήσεις αντιμετωπίζουν ένα πρωτόγνωρο κύμα τρομοκράτησης ενόψει των κρίσιμων εκλογών της 17ης Ιουνίου.
Είναι γνωστό πως οι ενωμένοι τραπεζίτες, εφοπλιστές και καναλάρχες τρέμουν μια κυβέρνηση της αριστεράς. Διαισθάνονται πως ίσως υπάρξουν ανεξέλεγκτες εξελίξεις από την Δευτέρα 18 Ιουνίου, αρνητικές για αυτούς, θετικές (για πρώτη φορά) για τους εργαζόμενους.
Βασική πτυχή όλων αυτών των εκβιασμών το ενδεχόμενο ανάληψης της εξουσίας από τον ΣΥΡΙΖΑ. «Αν βγει ο ΣΥΡΙΖΑ θα χρεοκοπήσει η χώρα..», «…θα μείνετε όλοι άνεργοι…», «…θα αποσύρουμε τα κεφάλαιά μας στο εξωτερικό…», «…θα βγει η χώρα ...

Κόπηκε η χρηματοδότηση για την πρόνοια και την απασχόληση στην Στερεά Ελλάδα



Θα εξηγήσει ο Περιφερειάρχης πως κόπηκε η κοινοτική χρηματοδότηση για την πρόνοια και την απασχόληση στην Στερεά Ελλάδα;


Σύμφωνα με δημοσιεύματα ο υπουργός Εργασίας και  Κοινωνικής Ασφάλισης Αντώνης Ρουπακιώτης, αποκάλυψε ότι με συμφωνία της προηγούμενης κυβέρνησης Παπαδήμου και Τρόικας, κόβεται η κοινοτική ...

Άδειο το Σύνταγμα στη συγκέντρωση της ΝΔ και αίσχη


Αντώνη, καληνύχτα...

Είδατε τον κόσμο που είχε η συγκέντρωση της ΝΔ σε βίντεο.
δείτε και σε φωτογραφίες:...

Δείτε τον κόσμο που είχε η συγκέντρωση της ΝΔ