Παρασκευή 1 Ιουνίου 2012

Τα μαγαζιά στα Καστέλλια ξανανοίγουν!

Η Ευαγγελία Κορομπίλη, κόρη του αγαπημένου μας Ηλία, από τους άριστους επαγγελματίες του χωριού μας, άνοιξε Παντοπωλείο, όπου μπορείς να βρεις κυριολεκτικά τα πάντα! Μας υποδέχτηκε με ένα πλατύ και ζεστό χαμόγελο στο μαγαζί της.

Με το σύζυγό της Σταύρο Λάντζο (του Ελευθερίου) ανακαίνισαν πλήρως και την καφετέρια. Το «Νέο Κάστρο» μας υποδέχεται αστραφτερό και φιλόξενο.

Απέναντι ακριβώς άνοιξε το ...

Ο Αλέξης Τσίπρας την Δευτέρα στην Λιβαδειά


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Πολιτική συγκέντρωση με ομιλητή τον Αλέξη Τσίπρα-Πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ διοργανώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Ενωτικό Κοινωνικό Μέτωπο στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς την Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012  ώρα 8 μ.μ.
Ώρα προσωπικής ευθύνης της νεολαίας, του συνταξιούχου, του επαγγελματία,  του άνεργου, του εργαζόμενου, του αγρότη…

Γ. Δελαστίκ: "Η Τρόικα πληρώνει τον εαυτό της"

Του Γ. ΔΕΛΑΣΤΙΚ*
Αποκαλυπτικός ο κεντρικός πρωτοσέλιδος τίτλος της παγκόσμιας έκδοσης των «Τάιμς της Νέας Υόρκης» στο χθεσινό τους φύλλο: «Η περισσότερη βοήθεια προς την Αθήνα κάνει κύκλο και ξαναγυρίζει στην Ευρώπη»! Διαφωτιστικός και ο τίτλος του ίδιου θέματος στις εσωτερικές σελίδες της εφημερίδας: «Η Αθήνα ούτε κάν βλέπει πλέον τις περισσότερες από τις πληρωμές διάσωσής της»! Άκρως επεξηγηματικός και ο υπότιτλος: «Η Ελλάδα δεν θα χρεοκοπήσει ως προς την τρόικα, γιατί η τρόικα πληρώνει τον εαυτό της»!
Με τρεις τίτλους, η αμερικανική εφημερίδα τίναξε στον αέρα το παραμύθι ότι δήθεν με τα λεφτά της τρόικας πληρώνουν οι ελληνικές κυβερνήσεις δύο χρόνια τώρα μισθούς και συντάξεις και αποκάλυψε στους ανά την υφήλιο αναγνώστες της το παιχνίδι που παίζουν η Ε.Ε. και το ΔΝΤ στις πλάτες των Ελλήνων.
«Σχεδόν τίποτα από τα χρήματα (σ.σ. των δανείων) δεν πηγαίνει στην ελληνική κυβέρνηση για να πληρώνει ζωτικές δημόσιες υπηρεσίες. Αντιθέτως, τα χρήματα...