Σάββατο 14 Απριλίου 2012

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ από το Roadhouse

To Roadhouse αύριο 
ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ 
θα είναι ανοιχτό, όπως και πέρυσι από το πρωί για το παραδοσιακό ψήσιμο του οβελία και τη ΔΕΥΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ από τις 9.30 μ.μ. για τη συναυλία των THE BLUE STRIPES BAND
 

ΚΑΛΗ  ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ

ΑΡΓΕΙ ΠΟΛΥ Η ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Του ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ * Το Πάσχα έρχεται δίχως Ανάσταση για τους Ελληνες τα τελευταία χρόνια: 2010, 2011, 2012... Αντιθέτως, ο λαός μας σταυρώνεται και ξανασταυρώνεται σε μια ατέλειωτη πορεία προς έναν όλο και πιο κακοτράχαλο Γολογθά, ζώντας μια Μεγάλη Παρασκευή που δεν δείχνει να έχει τέλος. Φέτος όμως η κατάσταση έχει μια σοβαρή ιδιομορφία. Ο ελληνικός λαός θα ερωτηθεί μέσω των πρόωρων βουλευτικών εκλογών αν θέλει να συνεχίσει να σηκώνει τον σταυρό του Μνημονίου. Οτιδήποτε και αν ψηφίσει με οποιοδήποτε κριτήριο, θα δώσει παράλληλα και υποχρεωτικά απάντηση και στο ερώτημα αυτό. Τα δικά μας πάθη δεν προβλέπουν ρόλο Πόντιου Πιλάτου. Το μαρτύριο των Ελλήνων είναι δημοκρατικό. Εχουν το δικαίωμα να ψηφίσουν αν θέλουν να συνεχίσουν να το υφίστανται.
Ο λαός θα μιλήσει και θα διαμορφώσει καθοριστικά το πολιτικό τοπίο για τα επόμενα χρόνια. Αν εγκρίνει τη συνέχιση της ασκούμενης πολιτικής υπερψηφίζοντας τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ και τους δώσει εντολή να συνεχίσουν τη συγκυβέρνηση με τη Δεξιά αυτή τη φορά σε πρώτο ρόλο, δεν θα έχει φυσικά δικαίωμα να διαμαρτύρεται για τις συνέπειες.
Αν απορρίψει την πολιτική αυτή δίνοντας υψηλότερο ποσοστό σε πάσης φύσεως ...

Απαράδεκτες εικόνες στη Λίμνη Καλλιδρόμου.(φωτογραφίες)



Η ΛΙΜΝΗ ΚΑΛΛΙΔΡΟΜΟΥ
 Σεβασμός Στην φύση δεν πάμε για να την ρημάξουμε με τις 4Χ4 κομπλεξάρες μας

Η αγανάκτηση είναι το λιγότερο που μπορεί να εκφράσει κανείς στις εικόνες που αντικρίζει στη Λίμνη Καλλιδρόμου. Εικόνες οργωμένου τοπίου και «κρανίου τόπου», εικόνες που αφήνουν πίσω τους τα τζίπ κάνοντας σούζες μέσα και γύρω από τη Λίμνη. Η Λίμνη είναι σε υψόμετρο χιλίων μέτρων περίπου σε ένα εξαιρετικά όμορφο τοπίο ανάμεσα ...

Ευχές απο το Σωματείο των εργαζομένων στα Κέντρα Πρόληψη; των Εξαρτήσεων


Πλήθος κόσμου στην Ιτέα και την Φωκίδα για το Πάσχα

Οι επιτάφιοι της Ιτέας
Πλήθος κόσμου έχει έρθει και φέτος στην Φωκίδα για την γιορτές του Πάσχα.
Το παραδοσιακό ρουμελιώτικο Πάσχα είναι σίγουρα ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που παρόλη την κρίση μπορεί να αποτελέσει πόλο έλξης.
Η φωτογραφία είναι από την χθεσινή περιφορά των επιτάφιων στην Ιτέα και είναι της Ιωάννας Ράπτη που μας επέτρεψε να την αναρτήσουμε.
Καλή ανάσταση σε όλους μας σας ευχόμαστε και σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επίπεδο χώρας.
Πάρτε δυνάμεις από αυτές τις μέρες γιατί θα μας χρειαστούνε στις επόμενες.

ΧΕΣΕ ΨΗΛΑ ΚΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕ , , αφιερωμένο στους υποψήφιους της ΝΔ...

Ανώνυμος είπε...
Ο Σαμαράς διέγραψε την Ντόρα επειδή ψήφισε ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ενώ η γραμμή του κόμματος ήταν ΟΧΙ…
Μετά, στο 2ο Μνημόνιο, διέγραψε 21 βουλευτές του, επειδή ψήφισαν ΟΧΙ, ενώ η γραμμή της Ν.Δ. ήταν ΝΑΙ (!?!)

ΝΑΙ όμως στο Μνημόνιο, είχαν ψηφίσει και ο Γεωργιάδης με τον Βορίδη, που τους προσέλαβε ο Σαμαράς, ενώ είχε διαγράψει την Ντόρα!!

Στη συνέχεια, κάποιοι από τους διαγραφέντες είχαν επαφές με την Ντόρα, για ...

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξη με… χιόνι και σκι στον Παρνασσό

ΒΙΝΤΕΟ: Άνοιξη με… χιόνι και σκι στον Παρνασσό
Ανοιχτό παραμένει το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού, μιας και έπεσε φρέσκο χιόνι τη Μεγάλη Δευτέρα και τη Μεγάλη Τρίτη.
Όπως διαβάζουμε στο LamiaStar, οι υπεύθυνοι του Κέντρου έχουν ετοιμάσει τα πάντα για να υποδεχθούν τους επισκέπτες του τετραημέρου για το Πάσχα και τους προσκαλούν να έρθουν για να απολαύσουν παιχνίδια και αθλήματα πάνω στο χιόνι.
Μάλιστα, για αυτές τις ημέρες θα ...