Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Τα κατάφερε ο Βενιζέλος απο την πρώτη Κυριακή, θρίαμβος 96,78%, αντίδραση απο Τζουμάκα

Στο 25% των εκλογικών τμημάτων 96,78%, ψήφισαν τον Ε. Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ - Θα ξεπεράσει τις 200.000 η συμμετοχή εκτιμά η Επιτροπή Καταστατικού και Κομποστοποίησης 

Και με τα δύο τα χέρια ψήφιζε ο κόσμος του ΠΑΣΟΚ τον Βαγγέλη τον Βενιζέλο, απίστευτες στιγμές ενθουσιασμού, χούφτες χούφτες έριχναν τα ψηφοδέλτια μέσα στην κάλπη.

Η επιτροπές δεν προλάβαιναν να καταγράφουν τους ψηφοφόρους και αντικατέστησαν τους εκλογικούς καταλόγους με τηλεφωνικούς καταλόγους....

Θετική απήχηση της πρότασης προς την Αριστερά για κοινή δράση συμβολής σε ένα Αγωνιστικό Μέτωπο Ρήξης και Ανατροπής




Μετά από δημόσιο κάλεσμα προς κάθε οργανωμένο ή ανένταχτο αγωνιστή της Αριστεράς και του μαχόμενου μαζικού κινήματος, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ απευθύνθηκε σε μια σειρά κομμάτων, μετώπων, οργανώσεων και δυνάμεων της Αριστεράς για μια ειλικρινή, ουσιαστική και όχι «επικοινωνιακού» ή προεκλογικού χαρακτήρα συζήτηση, πάνω στην πρότασή της για τη συγκρότηση ενός Αγωνιστικού Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής της σαρωτικής επίθεσης του κεφαλαίου, της ΕΕ, του ΔΝΤ και των κυβερνήσεων που τη διαχειρίζονται.

Η Κεντρική Συντονιστική Επιτροπή της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, εκτιμά ότι η πρόταση της ΑΝΤΑΡΣΥΑ προκαλεί ενδιαφέρον και συζητιέται ήδη θετικά σε μεγάλα τμήματα αγωνιστών της Αριστεράς και του πρωτοπόρου μαζικού κινήματος. Ταυτόχρονα, είχε θετική απήχηση σε  οργανωμένες δυνάμεις της Αριστεράς, οι οποίες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα, παρά τις διαφορετικές προσεγγίσεις σε πλευρές του περιεχομένου και των μορφών συγκρότησης του Αγωνιστικού Μετώπου Ρήξης και Ανατροπής.

Σε θερμό συντροφικό κλίμα πραγματοποιήθηκαν οι συναντήσεις με την ...