Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012

Η Χρυσή Αυγή κατά των φόρων στους εφοπλιστές

 Οι εφοπλιστές έχουν την υποστήριξη της Χρυσής Αυγής.
Δεν πιστεύω να περιμένατε να την δείτε στις κινητοποιήσεις του κόσμου...
Κάνει κριτική από τα δεξιά στην Κυβερνητική Τρόικα ότι είναι πολύ ...σκληρή με τους εφοπλιστές και δεν θα πρέπει να τους ζητάει φόρους αλλά να τους δώσει επιπλέον κίνητρα γιατί θα πάψουν να είναι πατριώτες και θα κατεβάσουν την Ελληνική σημαία.
Μην ανησυχείτε ρε παιδιά αν είναι να μην πληρώνουν καθόλου φόρο οι επιχειρήσεις εύκολα θα βρεθεί τρόπος όλος ο πλανήτης να γεμίσει με Ελληνικές σημαίες.
 Απολαύστε τον Καιάδα να μιλάει για τον προϋπολογισμό...
Κόντρα για την φορολόγηση των εφοπλιστών έγινε στην Βουλή στην διάρκεια της συζήτησης στην Επιτροπή για τον προϋπολογισμό με την «Χρυσή Αυγή» να παίρνει ξεκάθαρη θέση κατά της φορολογίας των υπό ελληνική σημαία πλοίων προτείνοντας να δοθούν και άλλα κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων.
Όπως μετέδωσε το in.gr ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής καταφέρθηκε κατά της φορολογίας τών υπό ελληνική σημαία πλοίων με βάση το τονάζ τους ενώ νωρίτερα ο εισηγητής της Χ.Α. Ηλίας Παναγιώταρος, είχε προτείνει μάλιστα και κίνητρα στους εφοπλιστές για την πρόσληψη ελληνικών πληρωμάτων…
«Η πρότασή σας για επιδότηση των εφοπλιστών θα έπρεπε να σοκάρει τους ιδιοκτήτες των περιπτέρων», απάντησε στους βουλευτές της Χ.Α. ο Βαγγέλης Διαμαντόπουλος (ΣΥΡΙΖΑ) και συμπλήρωσε: «Ο ακτιβισμός σας φτάνει έως εκεί που σας επιτρέπουν τα αφεντικά σας».
Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον προϋπολογισμό του 2013 θα πρέπει να εισπραχτούν 80 εκατομμύρια ευρώ από την αύξηση της φορολόγησης των εφοπλιστών, πάντα με βάση το τονάζ των πλοίων.
Την ίδια ώρα, όμως, περικόπτονται από τους ανάπηρους 82 εκατομμύρια ευρώ….
Με δύο λόγια, οι ανάπηροι καλούνται να προσφέρουν περισσότερα απ’ ότι οι…. Αναξιοπαθούντες εφοπλιστές!

Δείτε την  ομιλία του βουλευτή της Χρυσής Αυγής Γιώργου Γερμενή, γνωστού και ως Καιάδα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου