Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Ξεκινά το 6ο Φεστιβάλ Οίτης στα Λελέϊκα Υπάτης (πρόγραμμα)

Ε. Αρβανιτάκη, Αλκ. Ιωαννίδης, Μπ. Στόκας, Γλυκερία, Μελ. Κανά, Βασ. Παπακωνσταντίνου, Ν. Μποφίλιου, Τσαλιγοπούλου, Κ. Δανδουλάκη, Π. Χαικάλης, Γ. Τσιμιτσέλης, Σπ. Παπαδόπουλος, Κ. Καραμπέτη, Μ. Χατζησάββας και πολλοί πολλοί άλλοι καλλιτέχνες θα παρελάσουν στο φετινό Φεστιβάλ Οίτης 2012
Ξεκινά για 6η συνεχόμενη χρονιά το Φεστιβάλ Οίτης , ενταγμένο πλέον στο δίκτυο των φεστιβάλ του Υπουργείου Πολιτισμού.
Παρά τη γενικευμένη ανησυχία και ...
τις αντιξοότητες που αντιμετωπίζουν σχεδόν όλα τα φεστιβάλ ανά την Ελλάδα, με πολλά να ματαιώνονται και πολλά να περικόπτουν πρόγραμμα και διάρκεια, αντιμετωπίζοντας προβλήματα χρηματοδότησης και χορηγιών ,το δικό μας τοπικό Φεστιβάλ συνεχίζει κανονικά τον προγραμματισμό του και το σχεδιασμό του για τον απλούστατο λόγο ότι ουδέποτε βασίστηκε σε επιχορηγήσεις αλλά απ΄την πρώτη στιγμή το αγκάλιασαν και το στήριξαν οι συμπολίτες μας και από ένα σημείο και μετά και οι ίδιοι οι καλλιτέχνες που συμμετείχαν σ΄αυτό.
Χτισμένο λοιπόν σε γερές βάσεις μπορεί να προχωρά με σταθερά βήματα και να ελπίζει σε μια ανοδική πορεία.


Για μια ακόμη φορά θα περάσουν απ΄την περιοχή μας οι μεγαλύτερες θεατρικές και μουσικές παραγωγές που θα περιοδεύσουν την ελληνική επικράτεια αλλά και θα οργανωθούν παιδικές παραστάσεις, παραστάσεις θεάτρου Σκιών , εργαστήρια, σεμινάρια, διαλέξεις, εκθέσεις …..και όλα αυτά στη Χώρα το σημείο απ΄το οποίο ξεκίνησε ,πρωτοστήριξε και εξακολουθεί να στηρίζει το Φεστιβάλ Οίτης και η οποία όπως μας πληροφορούν οι υπεύθυνοι λειτουργίας της μέσα στα επόμενα χρόνια προβλέπεται να μετεξελιχθεί σε μια αυτόνομη κοινότητα ( ΑrtLand ) καλλιτεχνών ,φυσιολατρών και κατοίκων με οικολογικές και καλλιτεχνικές ανησυχίες.

Το LamiaReportσταθερά προσηλωμένο στη στήριξη κάθε αξιόλογης προσπάθειας που πραγματοποιείται στην περιοχή μας για μια ακόμη χρονιά υποστηρίζει και το φετινό φεστιβάλ Οίτης και θα φιλοξενεί καθ΄όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού συνεντεύξεις καλλιτεχνών, αφιερώματα σε παραστάσεις και θα προσφέρει προσκλήσεις στους αναγνώστες του.

Απ΄όλους τους συνεργάτες του LamiaReport καλή επιτυχία στο Φεστιβάλ Οίτης


Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα του φετινού ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΟΙΤΗΣ: ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου