Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Συντονιστικό Φορεων και Πολιτων Δ.Ε. Λιβαδειας

To Συντονιστικό Φορέων και Πολιτών της ευρύτερης περιοχής Λιβαδειάς, στη συνάντηση της Τρίτης 6 Μαρτίου, αποφάσισε να συνεχίσει την προσπάθεια ενημέρωσης και συσπείρωσης των πολιτών, απέναντι στη βαρβαρότητα των μέτρων που επιτάσσει η τρόικα.

Χαιρετίζουμε την απόφαση του ΣτΕ που δεν θεωρεί νόμιμη την διακοπή της ηλεκτροδότησης για απλήρωτο χαράτσι, ως νίκη του πανελλαδικού κινήματος, μέρος του οποίου ήταν και οι κινητοποιήσεις στην Λιβαδειά.

Καταγγέλλουμε τις προσπάθειες ακόμη και σήμερα να τρομοκρατήσουν τους πολίτες, εφευρίσκοντας τρόπους για να παρακάμψουν την απόφαση. Δηλώνουμε ότι δεν θα δεχτούμε καμιά διακοπή στην πόλη μας για απλήρωτο χαράτσι.

Προγραμματίζουμε τη διοργάνωση εκδήλωσης επικοινωνίας, αντίστασης και έμπρακτης αλληλεγγύης την Κυριακή 8 Απριλίου με δράσεις ανταλλακτικού παζαριού, συναυλίας, συζητήσεων και προβολών.

Σκοπός μας είναι να βγούμε από τα σπίτια μας, να γνωριστούμε μεταξύ μας, να αποκτήσουμε εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας. Για το σκοπό αυτό καλούμε όλους και όλες να συμμετέχουν και να συνδιοργανώσουν την εκδήλωση. Καλούμε όλες και όλους στις συναντήσεις μας κάθε Τρίτη απόγευμα στις 7.00 στο π. Δημαρχείο.

Για ενημέρωση, το ιστολόγιο του Συντονιστικού είναι http://viotialiv.blogspot.com


και το email viotialiv@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου