Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Σύνταγμα, 20 Οκτώβρη: Με τον αστυφύλαξ, ή με τον χωροφύλαξ; Ή μήπως υπάρχει κι άλλος δρόμος;

«Πάνω απ’ τα τανκς, μέσα στους σκόρπιους πυροβολισμούς, πώς μπορείτε λοιπόν να κοιμάστε;»

 Γιάννης Ρίτσος

------------------

Και για όσους δεν το’ χουν ακόμα καταλάβει, τις 20 Οκτώβρη είχαμε τον πρώτο νεκρό του ταξικού πολέμου, που εδώ και 2 χρόνια έχει εξαπολύσει η ΕΕ, το ΔΝΤ και οι ντόπιοι συνεργάτες τους κατά του ελληνικού λαού: Τον άνεργο οικοδόμο, Δημήτρη Κοτσαρίδη! Θέλω να τονίσω απ’ την αρχή, ότι ο γράφων υπήρξε επί 8 χρόνια μέλος και στέλεχος των «Νέων Πρωτοπόρων», της ΚΝΕ και του ΚΚΕ στην Καλλιθέα, την Γκράβα και τη Σπουδάζουσα. Επίσης, θεωρώ τιμή μου και μεγάλη μου τύχη το γεγονός ότι πέρασα από το ΚΚΕ, διότι εκεί γνώρισα –κατά την εφηβεία μου- μεγάλο αριθμό σημαντικών και θαυμάσιων ανθρώπων, έντιμων αγωνιστών και πραγματικών επαναστατών, οι οποίοι συνέβαλαν σε σημαντικό βαθμό...

Ότι και να ψηφίσετε πρώτο το ΠΑΣΟΚ θα βγαίνει στις Περιφέρειες το πολύ πολύ να το αντικαθιστούν οι συνεργάτες τους απο την Νέα Δημοκρατία.


ΕΝΠΕ: Πρωτιά ΠΑΣΟΚ με 6 έδρες

 Με εκλογικό σύστημα που ότι και να ψηφίσεις πάλι οι ίδιοι θα βγούν, εκλέχθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας.
Γι αυτά κάνουν άλλωστε τους εκλογικούς νόμους, για να εκλέγονται μόνο αυτοί, τέτοια δημοκρατία επιτρέπει η χούντα που μας κυβερνά και με αυτά τα μυαλά ετοιμάζει και τον επόμενο εκλογικό νόμο.
Υ.Γ. Εκλέχθηκε και η Γαζή στο εποπτικό Συμβούλιο.
 ........................................
Ολοκληρώθηκαν λίγο μετά τις 4 μ.μ. οι εκλογές στην Ένωση Περιφερειών Ελλάδας για την εκλογή των 12 από τα 25 μέλη του διοικητικού συμβουλίου της (τις 13 θέσεις καταλαμβάνουν ex oficcio οι περιφερειάρχες).Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των εκλογών και στα εγγεγραμμένα ...

Καταζητούνται και στην Φωκίδα

 Ρεπορτάζ που λάβαμε από συμπολίτη μας.

 Αποστολή ΦΩΤΟ.. μορφης ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ από πολίτες

καλημέρα σας !! είμαι ένας εκ των αναγνωστών των σελίδων σας !
σας κοινοποιώ τις εν λόγω Φώτο όχι γιατί στις ημέρες μας τέτοιου είδους "αντιδράσεις" σπανίζουν ...μια και ο λαός μας έχει απομυθοποιήσει στην συνείδηση του την πολιτική και τους πολιτικούς του σήμερα και οι μορφές αντίδρασης είναι ποικίλες και δυναμικές ..... αλλά επειδή η εν λόγω ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ αποτελεί πραγματικά ΣΠΑΝΙΟΤΗΤΑ για τον νομό ΦΩΚΙΔΑΣ!!
Εξηγούμε !! Η καταγωγή μου είναι από τον Νομό Φωκίδας του οποίου βουλευτής (μονοεδρική) και μάλιστα του κυβερνώντος κόμματος είναι η κυρία ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΗ !!
Είχα την εντύπωση μέχρι που είδα τις εν λόγω φώτο με το καταπληκτικό αυτό κείμενο (ιδία άποψη επ αυτού) ότι οι συμπατριώτες μου έχουν την εν γένει ψυχολογία “αμνών επί σφαγή” και μάλιστα χαρωπά αφού εδώ και δύο χρόνια δεν έχουν επιδείξει ουδεμία εκδήλωση αντίδρασης στην Βουλευτή την οποία όπως διαπίστωσα ο ίδιος κατά την θερινή περίοδο ναι μεν την 'αγνοούν" κατά τις επισκέψεις της στην παραλία της Ιτέας αλλά είμαι σίγουρος ότι η κυρία Βουλευτής Παπαθανάση ...