Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

΄Μόνο απο τα ΜΑΤ κρατιέται η Κυβέρνηση, άρχισε η αντίστροφη μέτρηση

ΤΑ ΜΑΤ ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΟΝ ΧΥΤΑ ΦΥΛΗ και θα απολυθούν οι εργαζόμενοι αυτά λέει ο Καστανίδης
Παιζει σε διαφορα μεσα η ειδηση οτι υπαρχουν ετοιμα προεδρικα διαταγματα για καταργηση των τομεων καθαριοτητας στους δημους αττικης και θεσσαλονικης αν δεν λυθει η απεργεια. Το αποτελεσμα θα ειναι η καταργηση ολων των οργανικων θεσεων (δηλαδη η απολυση των εργαζομενων η εφεδρεια)
O Σγουρός σήμερα το πρωί στον κρατικοδίαιτο συγκυβερνών εργολάβο πάσης φύσεως και άμεσα εμπλεόμενο με την αποκομιδή των σκουπιδιών Μπόμπολα κράτος ΑΕ είπε ότι μια εταιρία φοβήθηκε,αποχώρησε.

Στον Χυτά όπως ξέρουμε η κατάληψη συνεχίζει και δυναμώνει,χθες(από λεγόμενα Σγουρού) εμποδίστηκαν οι απεργοσπάστες ιδιώτες στον χυτά παρά τις απειλες εισαγγελέα και άφησε υπονούμενο ότι οι απεργοσπάσστες θα αντιπετεθούν(θα πολλαπλασιαστούν τα ιδιωτικά σκουπιδιάρικα)σήμερα.Σε άλλους δήμους οι ιδιωτικές εταιρίες φοβούνται και αρνούνται να συμετέχουν στο σπάσιμο της απεργίας.Σήμερα έχει συγκέντρωση η ΠΟΕ-ΟΤΑ ύστερα από την προκύρηξη δύο 48ώρων απεργιών 10πμ Πλατεία Καραϊσκάκη.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΟΔΥΣΣΕΑΣ!!! Ένας Οδυσσέας χωρίς Ιθάκη!


Ποιοι και γιατί τερματίζουν ένα πρόγραμμα που εκπαίδευσε με επιτυχία 17,5 χιλιάδες μετανάστες διδάσκοντάς τους την ελληνική γλώσσα, την ιστορία και τον πολιτισμό;
Ποιοι και γιατί πετάνε στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενους που δούλευαν με αυταπάρνηση
Ποιοι και γιατί σε δύσκολους καιρούς πετάνε από το παράθυρο εκατομμύρια ευρώ ευρωπαϊκών κονδυλίων;
Ποιοι και γιατί σταματάνε ένα έργο που είχε εξασφαλισμένη χρηματοδότηση μέχρι το 2013;
Ποιοι οδηγούν χιλιάδες μετανάστες σε απόγνωση;
Ποιοι και γιατί δεν πραγματοποιούν τις εξετάσεις πιστοποίησης Ελληνομάθειας;
Υπάρχει απάντηση με ονοματεπώνυμο:
Η υπουργός Παιδείας Άννα Διαμαντοπούλου και οι συνεργάτες της...

Τα Στρουμφάκια 3D Η ταινία της Κυριακής στην Άμφισσα στην Άμφισσα


Στρουμφάκια 3D (κινούμενα σχέδια)
Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011 Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας, ώρα 19.00

Υπόθεση: 
Βρισκόμαστε στο Μεσαίωνα, σε ένα μαγεμένο δάσος κάπου στα βάθη της Ευρώπης, όπου ο απαίσιος μάγιστρος Δρακουμέλ έχει καταφέρει να ανακαλύψει το χωριό των Στρουμφ, των καλόκαρδων μικροκαμωμένων μπλε πλασμάτων που έχουν για ηγέτη και καθοδηγητή τους τον έναν και μοναδικό Μπαμπαστρούμφ. Αμέσως, στο Στρουμφοχωριό σημαίνει συναγερμός και τα Στρουμφάκια σκορπίζουν ολόγυρα, προκειμένου να ξεφύγουν από τα νύχια του σατανικού μάγου, ο οποίος θέλει να τα αιχμαλωτίσει και να απομυζήσει την «πεμπτουσία» τους, για να γίνει πανίσχυρος. Λίγες στιγμές αργότερα, ωστόσο, χάρη σε ένα μαγικό πέρασμα το οποίο ανακαλύπτουν τυχαία, ο Μπαμπαστρούμφ, η Στρουμφίτα, και τέσσερα ακόμη Στρουμφάκια καταλήγουν στη ...

Τριακόσιες πέντε θέσεις ελεγχόμενης στάθμευσης στην Άμφισσα, δεν θα περισσεύει καμία δωρεάν

Πέρασε από την Επιτροπή Ποιότητας Ζωής η εισήγηση της Τεχνικής Υπηρεσίας του δήμου Δελφών για τη δημιουργία της ελεγχόμενης στάθμευσης στην Άμφισσα και πλέον απαιτείται η ψήφιση του σε επόμενο δημοτικό συμβούλιο προκειμένου να ξεκινήσει η εφαρμογή του.


Το σύνολο των θέσεων ελεγχόμενης στάθμευσης που θα προκύψουν από την πλήρη εφαρμογή της δράσης ανέρχονται σε τριακόσιες πέντε (305) .
Επιπλέον η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής αποδέχτηκε τη γνωμοδότηση της Δημοτικής Ενότητας ΄Αμφισσας σχετικά με το ωράριο εφαρμογής της ελεγχόμενης στάθμευσης να είναι από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 07:30 έως 14:30 , με μέγιστη χρονική διάρκεια παραμονής τις δύο (2) ώρες.
Το δε κόστος θα είναι 0.50 ευρώ / ώρα ενώ δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη εάν και ποιες εξαιρέσεις θα υπάρξουν , όπως για ...

Ο Αλέξης Μητρόπουλος στην Άμφισσα απο τους "Πολίτες στο προσκήνιο"

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας καλούμε την Τετάρτη 19-10-2011 στις 7μμ σε εκδήλωση με θέμα:
Μνημόνιο – Συνταξιοδοτικά και εργασιακά δικαιώματα
Άμφισσα (αίθουσα Δημοτικού συμβουλίου πλατεία Κεχαγιά)
ΟΜΙΛΗΤΗΣ: Αλέξης Π. Μητρόπουλος...

ΒΡΟΧΗ ΤΑ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΛΑΔΙΑ που έριξε το Δημοτικό Συμβούλιο. Αποφασίστηκε ομόφωνα η ενοικίαση κτηρίου στο Λιδωρίκι για το Δήμο


Σημαντικά χρηματικά πρόστιμα και διοικητικές ποινές αποφάσισε το Δημοτικό Συμβούλιο Δωρίδας σε ιδιοκτήτη γελαδιών που κατ εξακολούθηση έχει υποπέσει σε παραβάσεις στους κανόνες που έχει ορίσει ο Δήμος.

Στη χθεσινή συνεδρίαση το Συμβούλιο και ύστερα από εισήγηση του Δημοτικού Συμβούλου Αθανάσιου Κοκμοτού επέβαλε πρόστιμο 4.000 ευρώ στον ιδιοκτήτη γελαδιών Κώστα Κλώσσα , γιατί τα ζώα του κυκλοφορούσαν ανενόχλητα μέσα στο Λιδωρίκι.

Επειδή όμως παρά τις συστάσεις τα γελάδια του Κλώσσα συνέχισαν να κυκλοφορούν ...

Άνω Χώρα – Γιορτή Κάστανου και τσίπουρου , Σάββατο 15-10-2011



Το Σάββατο 15 Οκτωβρίου, καιρού επιτρέποντος, τα καζάνια για την απόσταξη του τσίπουρου και οι φουφούδες για το ψήσιμο των κάστανων θα παραταχθούν στην πλατεία της Άνω Χώρας για τη φετινή γιορτή Κάστανου και Τσίπουρου.
Όταν πριν από 13 χρόνια ο Σύνδεσμος ΑνωΧωριτών Αττικής, ύστερα από αποδοχή σχετικής πρότασης του Νικολάου Μουστάκα, πραγματοποιούσε την πρώτη Γιορτή Κάστανου και τσίπουρου στην Άνω Χώρα, κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ...

ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

Δημοτική Κοινότητα Δελφών
Δελφοί 14 / 10 / 11
Προς Δήμαρχο Δελφών κ. Νικόλαο Φουσέκη,
...
Κύριε Δήμαρχε μετά τις ψυχολογικές πιέσεις που δέχτηκα κατά τις χθεσινές εκλογές για την ανάδειξη προσωρινού προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Δελφών,
θεωρώ ως μονόδρομο την υποβολή της παραίτησής μου από ...