Τετάρτη 24 Αυγούστου 2011

Ώρα μηδέν για το καθεστώς Παπανδρέου. Οι δυνάμεις των επαναστατών προελαύνουν στην πρωτεύουσα Αθήνα!


Σε ασφυκτικό κλοιό βρίσκεται τις τελευταίες ώρες το καθεστώς Παπανδρέου στην Ελλάδα, με τις δυνάμεις των επαναστατών να έχουν μπει στην πρωτεύουσα Αθήνα και τη διεθνή κοινότητα να καλεί τον μέχρι πρότινος ισχυρό άνδρα της χώρας να απομακρυνθεί από την εξουσία.
Οπως μεταδίδουν διεθνή ειδησεογραφικά πρακτορεία ομάδες των επαναστατών βρίσκονται στην  Πλατεία Συντάγματος  την οποία και ...

ΠΥΡΟΜΑΝΗΣ ΣΤΗΝ ΑΡΑΧΩΒΑ

Αλλεπάληλα είναι τις τελευταίες νύχτες, τα κρούσματα "τυχαίων" εστιών φωτιάς που ευτυχώς αντιμετωπίζονται εγκαίρως από την πυρασφάλεια σε συνεργασία με τους πολίτες.Τελευταίο κρούσμα,αυτού του παρανοϊκού,το τρίτο στη σειρά, χθες βράδυ στην περιοχή που υπάρχει το συγκρότημα κατοικιών του Πεθαίνου.
http://agnantiroumelis.blogspot.com

Μικροεστίες φωτιάς χθες στην Αράχωβα....

ΟΜΕ-ΟΤΕ: Αιφνιδιαστικό κλείσιμο 137 καταστημάτων, Ιτέα, Αράχωβα, Δίστομο, πάνε για κλείσιμο


«Η Διοίκηση του ΟΤΕ  και οι Γερμανοί μέτοχοι, απρόκλητα και αιφνιδιαστικά, κλείνουν από 1/10/2011 137 καταστήματα σ΄όλη την Ελλάδα, αφήνοντας στο έλεος των παρόχων σχεδόν όλη την Επικράτεια ακόμα και τα Καλάβρυτα και το Δίστομο» αναφέρει σε ανακοίνωσή της η ΟΜΕ-ΟΤΕ.
Όπως αναφέρει, «την ώρα που έχει αρχίσει ο διάλογος για όλα τα ζητήματα και θα διαρκούσε μέχρι τέλος του Αυγούστου, η Διοίκηση θεώρησε ότι δεν έχει καμία υποχρέωση να επιχειρηματολογήσει και να διαβουλευτεί με τους ...

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ 2011 - ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ

Χιουμοριστικό κείμενο που μας έστειλε αναγνώστης μας.

ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΟΥ 2011 - ΜΑΥΡΟΛΙΘΑΡΙ
Παραμονή:
Θετικά:
Λόγω κλαρίνων, λακίσανε οι κλαροπόντικες. Έτσι, γλυτώσαμε 10% τής σοδειάς των καρυδιών, 10 κότες και 5 γαλοπούλες.
Αρνητικά:...