Σάββατο 13 Αυγούστου 2011

Λέφτά για τον Μυτιληναίο υπάρχουν ...θα τα δώσουμε εμείς

Δ Ε Λ Τ Ι Ο    Τ Υ Π Ο Υ.
Δωράκι στα διαπλεκόμενα,
νέο χαράτσι 25ετιας,
στους ανυπεράσπιστους πολίτες.
Ως ημέρα διεκπεραίωσης συμφερόντων θα ορισθεί η 28η Ιουλίου. Η κυβέρνηση έρμαιο των συμφερόντων και της διαπλοκής, παραχωρεί δια νομού “γη και ύδωρ” στον κρατικοδίαιτο Όμιλο Μυτιληναίου.
Δεν πέσαμε από τα σύννεφα. Γνωρίζουμε εδώ και χρόνια ότι τα  συμφέροντα επιβάλλουν την πολιτική τους. Το “ΚΟΛΠΟ GROSSO” στην ενέργεια δεν είναι καινούργιο, είναι καλά στημένο και διαχρονικό.

Σήμερα ωστόσο, την εποχή του “εθνοσωτήριουμνημονίου τα πράγματα υπεραπλουστευτήκαν”. Τα διαπλεκόμενα υπαγορεύουν, η κυβέρνησηνομοθετεί, οι εκλεκτοί της κερδίζουν και οι πολλοί καλούνται να πληρώσουν την ρεμούλα. Όσο για την πολυπόθητη διαφάνεια, την συναντάμε μόνο στις διακηρύξεις και τον προσχηματικό πολιτικό λόγο.

Είναι γνωστό στο Πανελλήνιο, ότι για 45 ολόκληρα χρόνια η εταιρία ΑΛΟΥΜΙΝΙΟ της ΕΛΛΑΔΟΣ προμηθεύεται ηλεκτρικό ρεύμα από την ΔΕΗ, σε τιμές κάτω του κόστους, προκαλώντας τεράστιες ...

Νύχτες στον Γιαλό στο Γαλαξίδι

Γαλαξίδι,
Κυριακή και Τρίτη ,
14 & 16 Αυγούστου,
9 το βράδυ,
παραλία «Κεντρί»,
Νύχτες στο Γιαλό
Ακούμε - Ρεμβάζουμε – Κολυμπάμε
Φεγγάρι,Φλοίσβος και Μουσικές που αγαπάμε, όλα σε μια ιδανική σχέση κι αρμονία, θα ταξιδέψουν καρδιά και νου.
Όσοι επιθυμούν να χορέψουν, η θάλασσα της νύχτας θα είναι ανοικτή για αυτοσχεδιασμούς και ατέλειωτες...

Πανσέληνος στον χώρο των Δελφών


Μηδέν Άγαν – Καμία υπερβολή...

Η Ι' Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων θα υποδεχθεί την αυγουστιάτικη Πανσέληνο, το Σάββατο 13 Αυγούστου, 20.30, στο όμορφο πλακόστρωτο του Αρχαιολογικού Μουσείου των Δελφών, με μία λιτή εκδήλωση έντεχνης μουσικής που φέρει τον εμβληματικό και επίκαιρο όσο ποτέ, τίτλο “Μηδέν Άγαν – Καμία υπερβολή”. Το ολόγιομο φεγγάρι θα θαυμάσουν οι επισκέπτες των Δελφών να ανατέλλει από το ιερό άλσος της Αθηνάς Προναίας και να λούζει με το φως του το αθάνατο νερό της Κασταλίας πηγής. Στην...