Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Ευχαριστήριο απο την Κίρρα


ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

             Η Πρόεδρος και τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Κίρρας  ευχαριστούν θερμά όσους παραβρέθηκαν στην Μουσική Εκδήλωση  στην Κίρρα στις 15/7/11, όσους συμμετείχαν  ενεργά και όσους βοήθησαν στην  πετυχημένη διεξαγωγή αυτής , με οποιοδήποτε τρόπο.
                            
                               Γεωργία  Μαντά
                               Ιωάννης Γκλάβανος
                               Γεωργία  Καπαρέλη - Χαρίτου

ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2011 ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ-ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ 2011
ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΓΙΑΣ ΕΥΘΥΜΙΑΣ
ΑΓΙΑ ΕΥΘΥΜΙΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
30 ΙΟΥΛΙΟΥ-15 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2011
Για δέκατη έβδομη χρονιά τα ΣΚΑΡΙΜΠΕΙΑ, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις που πήραν το όνομά τους από τον μεγάλο Αγιαθυμιώτη λογοτέχνη Γιάννη Σκαρίμπα, είναι συνεπή στο ραντεβού τους με όλους εσάς που τα έχετε αγαπήσει και τα περιμένετε.
Η παρουσία σας στις ποικίλες και ποιοτικές εκδηλώσεις μας θα είναι ιδιαίτερα τιμητική για μας.

Πρόγραμμα Εκδηλώσεων...

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟ ΒΕΡΝΑΡΔΑΚΗ

Επικίνδυνη η παραμονή αυτής της κυβέρνησης


Τη συνέντευξη πήρε
 ο Πάνος Λάμπρου

Από τις δημοσκοπήσεις φαίνεται ότι έχουμε σοβαρές πολιτικές ανακατατάξεις, ίσως και ανατροπές. Θεωρείς ότι οι κοινωνικές και οικονομικές εξελίξεις μπορούν να τις επιφέρουν;
Είναι όντως ορατό δημοσκοπικά. Περνάμε από τη ...

Θέλουν να ξεκινήσουν περιοδείες στην Επαρχία από την Νέα Δημοκρατία



Τ.Ε. ΙΤΕΑΣ
Ιτέα 19 Ιουλίου 2011
Ανακοίνωση Τ.Ε. Ν.Δ. Ιτέας

Με έντονη ανησυχία βιώνουμε την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει το τελευταίο διάστημα η πόλη και η περιοχή μας, στα πλαίσια της ανύπαρκτης πλέον οικονομίας της χώρας αλλά και της τοπικής φθίνουσας πραγματικότητας.
Διαπιστώνουμε ότι ανεπίτρεπτος αριθμός καταστημάτων στην περιοχή μας και όχι μόνον έχει κλείσει και πολλά από τα εναπομείναντα αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα.
Ο Εμπορικός σύλλογος της πόλης μας μετράει καθημερινά πληγές και η ετήσια έκθεση που οργανωνόταν από το Επιμελητήριο Φωκίδας στην Μαρίνα της Ιτέας, φέτος δεν πρόκειται να γίνει.
Αντίθετα αυτό που γίνεται είναι η βαρύτατη φορολογία όλων των πολιτών και η ...

H Γάζα απορρίπτει τη φιλανθρωπία της ελληνικής κυβέρνησης

Η ακόλουθη επιστολή παραδόθηκε στην ελληνική κυβέρνηση στις 12 του Ιουλίου 2011, καθιστώντας σαφές ότι ο λαός της Γάζας παλεύει για την ελευθερία του και το σεβασμό των δικαιωμάτων του, συμπεριλαμβανομένου του δικαιώματός του να ζήσει μια αξιοπρεπή ζωή και όχι δια μέσου φιλανθρωπίας.  
Όπως όμως λέει και η παροιμία, «στου κουφού την πόρτα, όσο θέλεις βρόντα». Τρεις ημέρες αργότερα, ο εκπρόσωπος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών, κ. Δελαβέκουρας, επανέλαβε τη «γενναιόδωρη προσφορά» της ελληνικής κυβέρνησης να προσφέρει περιορισμένη ανθρωπιστική βοήθεια στο λαό της Γάζας – αντί να βοηθήσει να αποκτήσει την ελευθερία του που είναι και δικαίωμά του.  Ακολουθεί η επιστολή που έλαβε το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών:
«Εμείς, τα μέλη της παλαιστινιακής κοινωνίας των πολιτών στη Γάζα, έχουμε παρακολουθήσει τις ενέργειες στις οποίες η κυβέρνησή σας έχει προχωρήσει για να εμποδίσει τον απόπλου του στόλου της Ελευθερίας ΙΙ προς τη μεγαλύτερη ανοικτή φυλακή – Λωρίδα της Γάζας – με στόχο να αμφισβητήσει τον εγκληματικό αποκλεισμό ...

Kατάληψη και αυτοδιαχείριση επιχείρησης που έκλεισε...

Να και μια καλή είδηση μέσα στην όλη μαυρίλα.
Οι εργαζόμενοι μπορούν και μόνοι τους, χωρίς αφεντικά.
Διαβάστε την ανακοίνωση των εργαζομένων στα Applebee's στη Θεσσαλονίκη.
Αξίζει να την προωθήσουμε ώστε να γίνει γνωστή!
Κώστας Λ.

Αναγκαστήκαμε να προβούμε σε επίσχεση εργασίας μετά από δύο μήνες απλήρωτοι, αντιμετωπίζοντας την αδιαφορία του εργοδότη σε όποιες κινήσεις ή προτάσεις κάναμε για να λυθεί το πρόβλημα της μισθοδοσίας ώστε να εξασφαλιστούν τα συμφέροντά μας αλλά και η εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος.

Το μήνα Δεκέμβριο έγινε η πρώτη καταγγελία στην επιθεώρηση εργασίας, όπως και τον Απρίλιο, χωρίς κανένα αποτέλεσμα....

Σοκ με ανήλικη που γέννησε σε τουαλέτα


Σοκ προκαλεί η είδηση ότι ανήλικη κοπέλα γέννησε στην τουαλέτα σπιτιού συγγενικών της προσώπων, στη Ναύπακτο, και το νεογνό εξέπνευσε πριν μπορέσουν να κάνουν κάτι οι γιατροί του νοσοκομείου, στο οποίο μεταφέρθηκαν η ανήλικη και το βρέφος.

Οι αστυνομικές αρχές της Αχαΐας και της Αιτωλοακαρνανίας έχουν ήδη ξεκινήσει ανακρίσεις για να διακριβωθούν οι συνθήκες υπό ...