Τρίτη 31 Μαΐου 2011

"Αγανακτισμένοι" την Τετάρτη στην Άμφισσα

Όλοι την Τετάρτη 01/06/2011 στην Κεντρική Πλατεία στην Άμφισσα στις 18.00 το απόγευμα!

http://www.facebook.com/event.php?eid=148492401890609

Εικόνες απο την περασμένη κινητοποίηση

Όλοι αύριο στην Αχαρνών! (και από σήμερα όσοι μπορείτε)


Τα απίστευτα συνεχίζονται στη Γενική Γραμματεία Διά Βίου Μάθησης. Τραμπουκισμοί και απειλές στην ημερήσια διάταξη. Ο Γενικός Γραμματέας Ευθύμιος Μπάκας "κατέβασε" το πανό που βλέπετε:

...στη συνέχεια απείλησε με την παρέμβαση εισαγγελέα και με τη βοήθεια νομικού επέστησε την προσοχή σε ποινικές ευθύνες, διότι "εμποδίζονται οι άνθρωποι να πάνε στη δουλειά τους...
Εν αναμονή των ΜΑΤ που θα δώσουν... λύσεις στα θέματα Διά Βίου Μάθησης, οι Συμβασιούχοι του ΙΔΕΚΕ καλούν σε συγκέντρωση αύριο στις ...

Αφαίρεση βαθμών από Ρόδο και Φωκικό

Ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών για όλους τους αγώνες στα πρωταθλήματα που θα συμμετάσχουν την επόμενη σεζόν επεβλήθη στη Ρόδο και τον Φωκικό, για χρωστούμενα σε παίκτες τους.
Στην ομάδα του σμαραγδένιου νησιού επεβλήθη η συγκεκριμένη τιμωρία για οφειλόμενα στον Ρικάρντο Βιγιάκ, ενώ στην ομάδα της Άμφισσας για οφειλόμενα στον Νίκο Νταλαπέρα.
Aναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΟ:

«Κατά την τελευταία του συνεδρίαση, το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:...

Ευχαριστήριο της Εστίας "Άγιος Νικόλαος" Γαλαξιδίου


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


H Εστία «Άγιος Νικόλαος» στο Γαλαξείδι αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει για τις χορηγίες που προσέφεραν στο ίδρυμα:

• Την κα Αλίκη & Αλμπέρτο Μοντιάνο, για 500 €....

Ο Σκανδαλίδης στην Άμφισσα


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κος Κώστας Σκανδαλίδης , θα μιλήσει την Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011 στις 7 μ.μ. στην ...

Αποκαταστάσεις μεταλλείων ύψους 50 εκατ. Ευρώ στην Κοζάνη

Προς αποκατάσταση τα πρώην ΜΑΒΕ

Υπεγράφη την Παρασκευή από τον περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Γιώργο Δακή, η σύμβαση για την τεχνική και επιστημονική υποστήριξη της ολοκλήρωσης του έργου αποκατάστασης των αποθέσεων στα πρώην Μεταλλεία Αμιάντου Βορείου Ελλάδας (ΜΑΒΕ), στο Ζιδάνι Κοζάνης.

Το έργο συνολικού προϋπολογισμού 200.000 ευρώ, είναι ενταγμένο στο πρόγραμμα «Περιβάλλον και ...

Ασωπός - υπάρχει ελπίδα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Ασωπός - υπάρχει ελπίδα 3, 4 και 5 Ιουνίου
Πλαταιές - Οινόφυτα - Ωρωπός

Το Κέντρο Ελικώνας σε συνεργασία με Εθελοντικές Δυνάμεις Σχηματαρίου – ΕΔΥΣ, Ινστιτούτο Αειφόρου Ανάπτυξης και πολιτισμού, Πολιτιστικό και Πνευματικό Κέντρο Δηλεσίου, Πολιτιστικός και Περιβαλλοντικός Σύλλογος Αγ.Θωμά, Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτουφίου, ‘‘ΩΕΡΟΗ’’ Πολιτιστικός Σύλλογος Πλαταιών, Πολίτες για την Αειφορία, Σύλλογο πολιτιστικής Ανάπτυξης Λάϊος, Βιοζώ, Ομοσπονδια Συλλόγων Ωρωπού, με την υποστήριξη των δήμων Θηβαίων και Ωρωπού, με την Αιγίδα του Υπουργείου Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής , της Περιφέρειας Αττικής - Περιφερικής ενότητας Ανατολικής Αττικής και της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος – Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας, σχεδιάζουν στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, 3, 4 και 5 Ιουνίου σειρά πολιτιστικών εκδηλώσεων, που θα πραγματοποιηθεί από τις πηγές ως την εκβολή του ποταμού Ασωπού.
Ο Ασωπός ήταν ο Θεός των ποταμών, λατρευόταν για τα καθαρά του νερά και θεωρούνταν πατέρας των λαών που ζούσαν στις όχθες του.


Εδώ και χρόνια συντελείται ένα οικολογικό έγκλημα. Τόνοι βιομηχανικών ...