Κυριακή 15 Μαΐου 2011

Σε 5 δόσεις η επίθεση Στρος Καν στην καμαριέρα!



Ο Ντομινίκ Τρος Καν ενεργούσε και στις ανώμαλες ορέξεις του, όπως και στην πολιτική. Στην καμαριέρα ρίχτηκε σε 5 δόσεις, όσες δηλαδή οι δόσεις μέχρι τώρα της Ελλάδας από το ΔΝΤ.

Οι 5 κινήσεις - δόσεις, όπως περιγράφονται στη δικογραφία, που έχει εξασφαλίσει όλη το Πάμε Λουκέτο:
1. Πήγε τάχα μου στο μπάνιο και βγήκε ο γέρο μπαμπαλής με μια πετσέτα που είχε πάρει δώρο από την Αθήνα και έδειχνε πάνω τον Παρθενώνα...

ΠΑΙΔΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΣΑ

Η μουσική σχολή Ηχώ και η σχολή χορού Σύλβιας Βούσουρα παρουσίασαν την παιδική όπερα "Η Χιονάτη και οι 7 μουσικοί νάνοι" στο Πνευματικό κέντρο της Άμφισσας.
Δείτε στιγμιότυπα από την  παράσταση μέσα απο την τηλεόραση του Λεπάντο...

Αύριο η δίκη της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε.

Αύριο Δευτέρα 16 Μάη στις 9.00 π.μ.θα  γίνει η αναβληθείσα  δίκη της ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ Α.Ε. στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λιβαδειάς για αυθαίρετες οικοδομικές εργασίες και υποβάθμιση του περιβάλλοντος.
Η δίκη αυτή αφορά κυρίως τη συνέχεια των Διοικητικών ...

Χρυσαφάκης Αναγνωστάκος

Χρυσαφάκης
O επί δυο δεκαετίες φίλος μου Χρυσαφάκης, αποφάσισε να γράψει ένα μεγάλο άρθρο, κάτι σαν εγκυκλοπαίδεια της αγαπημένης του μουσικής που ήταν το garage και τα συγγενικά του είδη. Θα το ανέβαζα σε συνέχειες στο Mic. Εκτός του δικού του θα έβαζε και δορυφορικά κείμενα γνωστών και φίλων του. Δέχτηκα να συμμετέχω και άρχισα να θυμάμαι σχετικά πρόσωπα και γεγονότα που έγραψαν παραγράφους στο βιβλίο της ζωής μου.


Midnight Records
Νεοϋορκέζικη εταιρεία που κυκλοφόρησε δίσκους των Cheepskates, Plan 9, Morlocks, Vipers, Outta Place κ.α. και είχε δισκάδικο και mail order με χιλιάδες τίτλους. Ήταν ας πούμε το alternative Amazon της εποχής. Δε θυμάμαι πότε έπεσε στα χέρια μου ο πρώτος κατάλογος της, θυμάμαι ...

Ένα καράβι γεμάτο ανεμογεννήτριες στο λιμάνι της Ιτέας.


Το χρεοκοπημένο κράτος μας και οι κάτοικοί του καλούνται να εξακολουθήσουν να επιδοτούν τους πλούσιους και τις πολυεθνικές τους.

Ο Ιππικός στην Ποτιδάνεια.

Από την εκδρομή του 2009
Την Κυριακή 29/5/2011 ο ιππικός σύλλογος θα επισκεφτεί την Ποτιδάνεια Δωρίδας www.potidaneia.gr  .
Η άφιξη θα γίνει γύρω στις 09:00 το πρωί της Κυριακής από το χάνι Φασουλά.
Από το δασικό δρόμο και τα μονοπάτια θα φτάσουμε στο Δάσος Θέρετρον www.dasostheretron.gr  όπου θα κάνουμε στάση περίπου μιας ώρας για καφέ και ξεκούραση.
Θα συνεχίσουμε πάλι έφιπποι ,,,

Στη συνεδρίαση του Δημοτ.Συμβουλίου ΓΚΡΙΝΙΑ ΓΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΕΣ-ΟΜΠΡΕΛΕΣ ΣΤΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΧΙΛΙΑΔΟΥΣ

Η Πυροσβεστική Λιδωρικίου μάλλον θα πάει για Πεντάπολη !

Του Παύλου Δωριάδη

Η δυναμική τουριστική ανάπτυξη της Χιλιαδούς των τελευταίων χρόνων, που ίσως είναι και η μεγαλύτερη αναλογικά στο Κορινθιακό, δημιουργεί και προστριβές στους τρόπους χειρισμού της ανάπτυξης αυτής.

Έτσι σ΄ ένα από τα θέματα του τελευταίου Δημοτικού Συμβουλίου, που αφορούσε τις άδειες λειτουργίας για ομπρέλες και ξαπλώστρες των μαγαζιών στις παραλίες της Δωρίδας, ο επικεφαλής της ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Χρήστος Τριανταφύλλου έθεσε θέμα για τη Χιλιαδού.

Κατά την άποψή του είναι πολλά τα μέτρα που παραχωρούνται στα μαγαζιά για να ...

Προυπολογισμός Δήμου Δελφών, για γέλια ή για κλάματα;

-

Δείτε τι προϋπολογισμό μοίρασαν στην επιτροπή διαβούλευσης για να συζητήσει και να ψηφίσει στον Δήμο Δελφών.

Ένα κείμενο που δεν λέει απολύτως τίποτα, ή αν θέλουμε να είμαστε ακριβείς δεν λέει τίποτα για τον προϋπολογισμό του Δήμου Δελφών.

Το κείμενο αυτό αποτελεί περίληψη του ΦΕΚ που καθορίζει πως πρέπει να γίνουν οι προϋπολογισμοί από τους Δήμους.

Η εισήγηση του προϋπολογισμού κρατήθηκε μυστική απο τα μέλη της επιτροπής παρόλο που προβλέπεται κοινοποίησή της επτά ημέρες πριν την συνεδρίαση. Τελικά μοιράστηκε σε φωτοπυπίες που ...
δεν έφτασαν  καν για όλα τα μέλη της επιτροπής,  την ώρα της συνεδρίασης.

Αν θυμάστε λίγες μόνο μέρες πριν είχαμε παρουσιάσει τις εργασίες της αντίστοιχης ...

Καταγγελίες για την απογραφή απο τον Δήμαρχο Λαμίας

 Απογράφονται τηλεφωνικά ή ομαδικά σε καφενεία Ευρυτάνες που ζουν στην Λαμία

Με έκτακτο δημοτικό συμβούλιο επιχείρησε ο δήμαρχος Λαμίας σήμερα να πείσει τους δημότες να απογραφούν. Ο Γιώργος Κοτρωνιάς ξεκαθάρισε σε όσους δεν συμμετέχουν στην διαδικασία πως δεν θα μπορούν
να πάρουν βεβαίωση μόνιμης κατοικίας με ότι αυτό συνεπάγεται. Ο δήμαρχος Λαμίας έστειλε επίσης επιστολή προς τον πρόεδρος της Ελληνικής Στατιστικής υπηρεσίας μετά από καταγγελίες ότι Ευρυτάνες που ζουν στην Λαμία απογράφονται τηλεφωνικά ή μαζικά σε καφενεία. Ο Γιώργος Κοτρωνιάς ζητά από τον κ.Ανδρέου διακοπή της διαδικασίας τα Σαββατοκύριακα στους Δήμους της Ευρυτανίας, στο Δήμο Δομοκού και ...

Συνελήφθη στη Νέα Υόρκη ο Ντομινίκ Στρος Καν

Σκίτσο Μητσομπόνου
Ο επικεφαλής του ΔΝΤ, Ντομινίκ Στρος Καν, συνελήφθη στη Νέα Υόρκη, αργά χθες τη νύχτα, με την κατηγορία της σεξουαλικής επίθεσης, (έτσι λέγεται δημοσιογραφικά)
σύμφωνα με δημοσιεύματα των εφημερίδων New York Post και New York Times. 


Τον Γάλλο πολιτικό και υποψήφιο στις επόμενες προεδρικές εκλογές, συνέλαβαν οι αρχές της Νέας Υόρκης λίγη ώρα πριν αναχωρήσει από το αεροδρόμιο John F. Kennedy με προορισμό το Παρίσι. Σύμφωνα μάλιστα με κάποιες πληροφορίες είχε ήδη μπει στο αεροπλάνο το οποίο ετοιμαζόταν να απογειωθεί.
Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των αμερικανικών εφημερίδων ο Στρος Καν κατηγορείται για σεξουαλική επίθεση σε εργαζόμενη του ξενοδοχείου Sofitel, κοντά στην Τάιμς Σκουέαρ, τις πρωινές ώρες του Σαββάτου. (was arrested for allegedly sodomizing a Manhattan hotel maid today)
Ο εκπρόσωπος της αστυνομίας της Νέας Υόρκης Πολ Μπράουν επιβεβαίωσε τις πρώτες ...

ΣΟΚ:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ-VIDEO-

Κυριακή, Μάϊος 15, 2011

ΣΟΚ:Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΟΡΕΥΕΙ ΤΟ ΖΕΪΜΠΕΚΙΚΟ ΤΟΥ ΛΟΥΚΑΣ-VIDEO-

ΔΕΙΤΕ ΤΟ...