Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

«ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΠΟΡΤΕΣ 2011» και στην Φωκίδα

Τα οινοποιεία όλης της Ελλάδος ανοίγουν τις πόρτες τους στις 14 &  15 Μαΐου και σας προσκαλούν σε ένα μεθυστικό ταξίδι αρωμάτων και γεύσεων. Ξενάγηση στο αμπέλι, στο χώρο παραγωγής, στην κάβα, γευστική δοκιμή των κρασιών, εκδηλώσεις είναι κάποιες από τις δραστηριότητες που θα πραγματοποιηθούν ανά οινοποιείο.

Η Ένωση Οινοπαραγωγών Αμπελώνα Κεντρικής Ελλάδος (ΕΝ.Ο.Α.Κ.Ε.) θα συμμετέχει στην εκδήλωση ‘Ανοιχτές Πόρτες 2011’ και καλεί όλους τους οινόφιλους να επισκεφτούν τα μέλη της, να γνωρίσουν από κοντά τους παραγωγούς και να δοκιμάσουν τα ξεχωριστά κρασιά της Κεντρικής Ελλάδος.
Ο επισκέπτης θα έχει την ευκαιρία να ταξιδέψει στους ...

Τα μικρο-Δωρικά ... του Δωριάδη !

* Άρχισε από προχθές 10 Μαΐου η απογραφή σε όλη τη χώρα και βέβαια στη Δωρίδα. Δυστυχώς πάρα πολύς κόσμος , όπως έδειξαν οι πρώτες μέρες, φαίνεται ότι δεν γνωρίζει βασικά πράγματα γύρω από την απογραφή. Άλλοι φοβούνται ότι θα πάνε τα στοιχεία στην Εφορία , άλλοι στην Αστυνομία, άλλοι στους Δήμους για διάφορες εκλογικές ή άλλες χρήσεις ,άλλοι στη Πολεοδομία, άλλοι στη Δικαιοσύνη κι άλλοι ένας θεός ξέρει τι άλλο σκέφτονται. Φτάσαμε στο σημείο να ρωτάει ο απογραφέας «που κοιμηθήκατε χθες» κι ό άλλος ν΄απαντά ... «και τι σε νοιάζει εσένα» ! (Σ.Σ. μάλλον ψιλοπαράνομος θάταν κάπου ο ....

17 τραυματίες απο ρατσιστικές επιθέσεις , συνελήφθει ένας …μετανάστης

Με μαχαίρια στα χέρια , όπως φαίνεται και στην φωτογραφία . παρακρατικές ομάδες κυνηγούσαν και τραυμάτιζαν μετανάστες στο κέντρο της Αθήνας. Η Αστυνομία απλά τους συνόδευε σε αυτό το ρατσιστικό πογκρόμ και στο τέλος συνέλαβε  ...ένα αλλοδαπό για σωματική βλάβη και φθορές. Αυτή είναι η τακτική της Αστυνομίας εδώ και καιρό καλύπτει τις φασιστικές επιθέσεις και συλλαμβάνει μόνο όποιους αντιστέκονται.
Το ΔΝΤ  έχει αποφασίσει να φέρει την βαρβαρότητα στον τόπο μας και...

Θέλουν την γνώμη σας για τα 20 χρόνια ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ,


Με το φύλλο 80 που κυκλοφόρησε στο τέλος Μαρτίου και έφτασε στους συνδρομητές του στις αρχές Απριλίου, τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, η εφημερίδα του Συλλόγου Αγιοευθυμιωτών συμπλήρωσε 20 χρόνια συνεχούς κυκλοφορίας.

Επειδή η συμπλήρωση 20 χρόνων αδιάλειπτης κυκλοφορίας για ένα έντυπο, όπως τα ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΑ ΝΕΑ, μπορεί να χαρακτηριστεί ορόσημο, αποφασίσαμε να απευθυνθούμε στο σύνολο των αναγνωστών  και να ζητήσουμε να μας ….

Kανένα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής δεν θα κλείσει στην Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία

Ισα ίσα για την φασαρία αποδεικνύεται το αίτημα στους Δήμους για στέγαση.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Την διαβεβαίωση ότι καμιά υπηρεσία και κανένα κλιμάκιο της Πυροσβεστικής δεν θα κλείσει στην Στερεά Ελλάδα και την Θεσσαλία έδωσε ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Τάξης του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη κ Γρηγόρης Τασούλας στη σύσκεψη της Αποκεντρωμένης Διοίκησης για την πυροπροστασία.
¨Επειδή υπάρχουν φήμες για κλείσιμο ...

Εκδηλώσεις του Συλλόγου Γυναικών Φωκίδας


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΦΩΚΙΔΑΣ ΕΔΡΑ : ΑΜΦΙΣΣΑ
Αριθμ. Έγκρισης Καταστ: 222/26/6/1980
Πρωτοδικείου Άμφισσας
Τ.Θ 19
O Σύλλογος Γυναικών Φωκίδας διοργανώνει :
1. Στις 3 και 4 Ιουνίου 2011 διήμερο αφιερωμένο στην υγεία με θέμα «ΟΣΤΕΟΠΟΡΩΣΗ , Η ΣΙΩΠΗΛΗ ΕΠΙΔΗΜΙΑ», σε συνεργασία με τον Ελληνικό Σύλλογο Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση . Αφορά άτομα (άνδρες και γυναίκες ),άνω των 45 ετών.
Μπορείτε να τηλεφωνείτε στο τηλέφωνο 6974605027 στη κα Κονιάκου Φωτεινή ή στο τηλέφωνο 6944590528 της προέδρου προκειμένου να κλείσετε το ραντεβού για ...

Πρόσκληση Δ.Σ. Δήμου Δελφων της Τρίτης 17 Μαΐου 2011


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΝΟΜΟΣ ΦΩΚΙΔΑΣ Άμφισσα, 13.05.2011
ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Αρ. πρωτ. 12.188

ΠΡΟΣ: 1) κ. Δήμαρχο Δελφών, 2) κ.κ. Δημ. Συμβούλους του Δήμου Δελφών
ΚΟΙΝ.: α) Προέδρους Συμβουλίων Δημοτικών & Τοπικών Κοινοτήτων & Εκπροσώπους Τοπικών Κοινοτήτων Δήμου Δελφών, β) Βουλευτή Φωκίδας κ. Α. Παπαθανάση & γ) Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας κ. Π. Γαζή
Παρακαλούμε όπως στις δεκαεπτά (17) Μαΐου 2011, ημέρα Τρίτη και ώρα 19.00΄ προσέλθετε στην Άμφισσα και (λόγω έλλειψης χώρου στην αίθουσα συνεδριάσεων Δ.Σ. του Δημαρχείου) στην ισόγεια αίθουσα του ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΜΦΙΣΣΑΣ, πλατεία Ησαΐα, σε δημόσια συνεδρίαση, με θέματα ημερήσιας διάταξης:…