Τετάρτη 6 Απριλίου 2011

Ισοπαλία 0-0 ο Φωκικός στον Βόλο (video)

Δεν κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Φωκικού η Νίκη Βόλου σήμερα 06 Απρ 2011 στο Παντελής Μαγουλάς παραχωρώντας λευκή ισοπαλία με 0 - 0, χάνοντας δύο υπερπολύτιμους βαθμούς.
Οι Κυανόλευκοι προσπάθησαν μέχρι το τελευταίο λεπτό να πάρουν το παιχνίδι, χωρίς όμως να το καταφέρουν.
Ο Φίλαθλος κόσμος της Νίκης Βόλου για ...

Σεμινάρια χορού και ανακοίνωση για την παγκόσμια ημέρα χορού από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι

Το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι ¨Φίλων της Τέχνης Ιτέας σας προσκαλεί την Κυριακή 17/04/2011 να συμμετέχετε στο
σεμινάριο χορού – ¨ salsa rueda & Αργεντίνικο tango¨στην αίθουσα του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου Κίρρας &  Φωκίδη 2 στην Ιτέα.
από τις 5,30μμ -9,30 μ.μ με δάσκαλο τον Παύλο Σαμαρά.
τηλ. 6972715454


To επόμενο Σεμινάριο ¨ salsa rueda & ....

Συγκέντρωση σήμερα στην Ιτέα για τα λαθρεμπορικά που βρίσκονται εκεί για δύο εβδομάδες

Συγκέντρωση σήμερα στην Ιτέα για τα λαθρεμπορικά που βρίσκονται στον μόλο  για δύο εβδομάδες.
Στις 8:30 δίνουν ραντεβού σήμερα στον μόλο της Ιτέας πολίτες της περιοχής για να διαμαρτυρηθούν για την συνεχιζόμενη παρουσία των κατασχεθέντων πλοίων και φορτηγών στον μόλο, μιας και αυτό το γεγονός αποκόπτει  την περιοχή απο την χρήση των κατοίκων και δυσκολεύει την κίνηση του λιμανιού στην τουριστική περίοδο που έχει ήδη ξεκινήσει.

Ευρωπαϊκή χρηματοδότηση για τις περιοχές Natura, λετε να γίνει κανένα θαύμα για την Φωκίδα;



Μέτρα χρηματοδότησης για τις περιοχές Natura στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής ΚΑΠ προωθούν από κοινού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι επίτροποι Περιβάλλοντος και Γεωργίας, όπως δήλωσε ο επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ποτότσνικ.
Μέτρα χρηματοδότησης για τις περιοχές Natura στο πλαίσιο της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής (ΚΑΠ) προωθούν από κοινού στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή οι επίτροποι Περιβάλλοντος και ...

Όταν η δημοκρατία υποτάχθηκε στο χρέος. Απόψε στις 8 στο διαδίκτυο για πραγματική εναλλακτική ενημέρωση

Απόψε όλοι κλείνουμε τις τηλεοράσεις στα δελτία των 8.
Φτάνει πια η κατευθυνόμενη ενημέρωση που μας παρέχουν. Φτάνει πια "η πλύση εγκεφάλου" που μας κάνουν.
Απόψε στις 8 μπαίνουμε στο διαδίκτυο για πραγματική εναλλακτική ενημέρωση.
Οι δημοσιογράφοι Άρης Χατζηστεφάνου και Κατερίνα Κιτίδη συνομιλούν με πολιτικούς, δημοσιογράφους και οικονομολόγους παρουσιάζοντας εναλλακτικές προτάσεις για την κρίση που...

¨Ανοιξαν τελικά τα σχολεία που έπρεπε να είναι κλειστα στον Δήμο Δελφών.

 Ενώ είχε παρθεί απόφαση στο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Δελφών για κλείσιμο των Σχολείων για σήμερα, υπήρχαν άλλωστε δύο αναρτήσεις στην σελίδα μας για το γεγονός και ένα τρισέλιδο αφιέρωμα στην καθημερινή εφημερίδα της περιοχή μας, που περιέγραφε την συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η απόφαση αυτή δεν εφαρμόστηκε.
Ο Σύλλογος Γονέων και κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού σχολείου Ιτέας καλεί σε έκτακτη συνέλευση μετά απο αυτό το γεγονός....

Το εργοστάσιο αλουμίνας στην Αντίκυρα Βοιωτίας με τα μάτια των παιδιών


Σ
τα πλαίσια του προγράμματος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης , οι τάξεις Ε΄ και ΣΤ΄ του Δημοτικού σχολείου Αντίκυρας, πραγματοποιήσαμε εργασία με θέμα: «Το Εργοστάσιο της Περιοχής μας».
• Αποφασίσαμε να εργαστούμε πάνω στο συγκεκριμένο θέμα γιατί το εργοστάσιο αλουμινίου είναι αυτό που προσφέρει εργασία στους κατοίκους της περιοχής μας.
• Θέλαμε να μάθουμε τη διαδικασία παραγωγής του αλουμινίου....

Η παράταξη Καραχάλιου για τις Γαλάζιες σημαίες

Η παράταξη μας (ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ Απ.Καραχάλιος), θέτει δύο σημαντικά θέματα έγκαιρα προς ενέργεια και όχι όπως συνήθως συμβαίνει την τελευταία στιγμή.
Γαλάζιες σημαίες.
Απαιτούμε την εγγραφή των απαραίτητων κονδυλίων στους υπό ψήφιση προϋπολογισμούς Ιτέας-Κίρρας του 2011 για να έχουμε τις σημαίες το 2012.Καί για να έχουμε γαλάζιες σημαίες πρέπει να ικανοποιηθούν οπωσδήποτε τα εξής κριτήρια....

Εύκολη άνοδος για Φωκίδα 2000


Εύκολη άνοδος για Φωκίδα 2000

Με μία μόνο ήττα και συνολικό απολογισμό στα τέρματα 66-11, η ομάδα Α.Σ. Ιτέας Φωκίδα 2000 τερμάτισε πρώτη στην Β' κατηγορία της Φωκίδας και εξασφάλισε την άνοδο της στην Α' κατηγορία της νέας περιόδου
Αρχιτέκτονες της επιτυχίας οι ...

Επιδιορθώθηκε προσωρινά η ζημιά στο κανάλι του Μόρνου




Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες για την προσωρινή επιδιόρθωση της ζημιάς, που προκλήθηκε στο κανάλι του Μόρνου. Ως εκ τούτου από την Τρίτη η υδροδότηση της Πρωτεύουσας γίνεται και πάλι από τον Ταμιευτήρα του Μόρνου.

Το προσωρινό έργο, περιλαμβάνει έναν μεταλλικό αγωγό μεγάλης διατομής (Φ2000), που εκτείνεται σε ...

ΙΕΡΟΣΥΛΟΙ ΔΙΕΡΗΞΑΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΓΟΡΙΑΝΗΣ

ΝΥΧΤΕΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣ XΘΕΣ, ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΜΠΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΙΕΡΗΞΑΝ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤHΝ ΕΠΤΑΛΟΦΟ(ΑΓΟΡΙΑΝΗ)

http://agnantiroumelis.blogspot.com

4ο ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2011".

Την Κυριακή 10 Απριλίου 2011 και με ώρα εκκίνησης τις 10:00 π.μ. ο "Αθλητικός Σύλλογος ΔΙΟΝΥΣΟΣ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑΣ" διεξάγει τον:

4ο ΟΡΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΔΡΟΜΟΥ "ΜΟΝΟΠΑΤΙ ΠΑΡΝΑΣΣΟΥ 2011".

Στο σημαντικό αυτό αθλητικό γεγονός που έχει καθιερωθεί εξαρχής σε ετήσιο θεσμό πανελλήνιας εμβέλειας και προάγει την Υγεία, την Άθληση αλλά και την Αγάπη για το φυσικό περιβάλλον συμμετέχει όπως και τα προηγούμενα χρόνια το Τοπικό Συμβούλιο Νέων (Το.Συ.Ν.) Αμφίκλειας με τη παρουσία εθελοντών στα σημεία υποστήριξης, εκκίνησης και τερματισμού κατα τη διεξαγωγή του αγώνα.

Παρακαλούμε όσο το δυνατόν περισσότεροι εθελοντές...