Παρασκευή 1 Απριλίου 2011

Η Παπαθανάση για το Κάστρο της Λιλαίας

Προς:
Τον Υπουργό Πολιτισμού & Τουρισμού, κ. Π. Γερουλάνο

Θέμα: «Αναστύλωση Κάστρου Λιλαίας Ν. Φωκίδας»

Η Λιλαία (Κάτω Αγόριανη), είναι ένα όμορφο παραδοσιακό χωριό στα βόρεια ριζά του Παρνασσού.
Ο αρχαιολογικός χώρος της Λιλαίας περιλαμβάνει μεταξύ άλλων την οχύρωση της πόλης, η οποία χρονολογείται στον 4ο αι. π.Χ. Δυστυχώς όμως, με την πάροδο των ...

Χορός Γ' Λυκείου ΕΠΑΛ Άμφισσας


Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 
και η Γ τάξη του ΕΠΑΛ Άμφισσας 
σας προσκαλούν στον χορό τους 
που θα γίνει 
την Παρασκευή 1η Απριλίου 
στις 10:30
στο 
ganesha bar cafe

Ναι στον ανασχηματισμό από την Παπαθανάση


Αρρυθμίες διέκρινε στην κυβερνητική μηχανή και η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στη Φωκίδα Αφροδίτη Παπαθανάση, παίρνοντας σαφή θέση υπέρ της ανάγκης ανασχηματισμού.
Παράλληλα δεν απέκλεισε την πρόωρη προσφυγή στις κάλπες αν ...

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ!!!

Το κίνημα "Δεν πληρώνω διόδια" στις Βρυξέλλες

Μεταξύ των μελών και ο συμπολίτης μας, δικηγόρος Δημήτρης Σιανίδης, μέλος και νομικός σύμβουλος της Επιτροπής Αγώνα κατά των διοδίων Πιερίας.

Ομάδα μελών του Πανελλαδικού Συντονιστικού Επιτροπών Αγώνα κατά των Διοδίων, πραγματοποιεί από χθες 30/03/2011 επίσκεψη στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες με σκοπό την ανάδειξη του πολυσυζητημένου θέματος των διοδίων και στην Ευρώπη.
Τα μέλη της αντιπροσωπείας συναντήθηκαν ήδη με τους Ευρωβουλευτές κκ. Χουντή και Πουπάκη, στους οποίους εξέθεσαν το πρόβλημα της παράνομης παραχώρησης των ελληνικών δρόμων σε ιδιωτικές εταιρίες, με τα γνωστά προβλήματα που βιώνουμε όλοι μας.
Επίσης συναντήθηκαν με την εκπρόσωπο του Ευρωπαίου Διαμεσολαβητή στις Βρυξέλλες κα. Καρακώστα.
Η συνάντηση είχε ως αντικείμενο τη δυνατότητα της προσφυγής στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή κατά των όρων...

Άμεση κινητοποίηση για αποκατάσταση ζημιών στο Σαράντι – Ξεκίνησε η καταγραφή

Άμεση ήταν η ανταπόκριση του Δήμου Θηβαίων στην καταστροφή που υπέστη ο παραλιακός οικισμός του Σαράντι εξαιτίας της ζημιάς στο κανάλι του Μόρνου.
Με εντολή του Δημάρχου Θηβαίων κ. Σπύρου Νικολάου, συνεργεία του Δήμου Θηβαίων και κλιμάκιο της Τεχνικής Υπηρεσίας βρίσκονται επί τόπου, από την πρώτη στιγμή, προκειμένου να συνδράμουν στην αποκατάσταση της περιοχής.
Ζημιές παρατηρούνται σε κατοικίες, καταστήματα, αγρούς, και ελαιώνες ενώ βλάβη υπέστη και το δίκτυο ύδρευσης του οικισμού.
Στην όλη επιχείρηση συμμετείχαν εκτός από ...

Το ΛΕΠΑΝΤΟ για την δηλητηρίαση των αδέσποτων στην Ιτέα

Ο Πέτρος Κωστόπουλος και η ΠΑΣΟΚΙΑΔΑ



Είναι από τους ανθρώπους που εκφράζουν με τον πιο ανάγλυφο τρόπο την ΠΑΣΟΚΙΑΔΑ που ακόμη αναμένει τον ... Όμηρό της.
Από τους πρωτεργάτες του ιλουστρασιόν τύπου που από την εποχή του Nitro, πουλά τους άνθρακες για θησαυρούς...
Με γερούς οικονομικούς πόρους, διαπλοκή με πρωτοκλασάτα στελέχη του ΠΑΣΟΚ και πολύ θράσος κατάφερε να συγκεντρώσει μια σειρά από Μέσα Ενημέρωσης στα χέρια του...
Παντρεύτηκε το γνωστό μοντέλο Τζένη Μπαλατσινού και γενικώς έγινε το ίνδαλμα βλαχογκλαμουριάς και κοινωνικής ανόδου, το όνειρο του κάθε "αγνού" μυστακοφόρου ΠΑΣΟΚΤΖΗ, που ξύρισε το μουστάκι ή το μούσι, έπνιξε την "ταπεινή" του καταγωγή και έμαθε στο καλό φαγητό, στα πούρα και στο Σεν Μόριτς...

«Π....η, θα πεθάνεις» !!! Κυβέρνηση ΔΝΤ

 Δυστυχώς συμβαίνουν στην Ελλάδα και δεν είναι αυτή η πρωταπριλιάτικη είδηση της ημέρας

Τα μεσάνυχτα της Τρίτης ήταν οι ασφαλίτες (;)Τα ξημερώματα της Τετάρτης προς Πεμπτη ήταν τα ίδια τα ΜΑΤ.
Την Τρίτη ήταν μια «απλή» επίθεση με μολότοφ στο σπίτι του δημάρχου.
Την Τετάρτη ήταν η σειρά του αντιδημάρχου. Αυτή τη φορά, χωρίς κουκούλες και μαύρα xsara, αλλά με κράνη και κλομπ.
Την Τρίτη οι «κουκουλοφόροι» δε βρήκαν το δήμαρχο αλλά τη γυναίκα του.
Την Τετάρτη οι ΜΑΤατζήδες βρήκαν τον αντιδήμαρχο σε ένα από τα μπλόκα να παίζει τάβλι, μαζί με άλλους πολίτες. «Π...η, θα πεθάνεις», και μετά βασανιστήρια!
«Παρότι τους είπα ότι είμαι ο αντίδημαρχος Λαυρεωτικής, είμαι 55 χρονών κι έχω πρόβλημα ...

To Νέο Διοικητικό Συμβουλίου του Συλλόγου Συνταξιούχων Ιτέας Κίρρας και οι αποφάσεις για τις επόμενες δραστηριότητες του συλλόγου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΙΤΕΑΣ ΚΙΡΡΑΣ ΤΡΙΤΑΙΑΣ

Ιτέα 30.03.2011
Αγαπητά μας Μέλη,

Με χαρά επικοινωνούμε και πάλι μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για την σύσταση του Νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου μας που συγκροτήθηκε βάσει των αποτελεσμάτων των Αρχαιρεσιών της 27.03.2011, αλλά και να σας ανακοινώσουμε τις νέες μας αποφάσεις .
Το Νέο Διοικητικό Συμβούλιο συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής....

Εκλεψαν 2 τόνους κρέατα και “σήκωσαν” το λογιστήριο εταιρίας κρεάτων

altΑντιμέτωποι με εικόνες καταστροφής ήρθαν το πρωί με το πήγαν στην εργασία τους, εργαζόμενοι της εταιρίας εμπορίας κρεάτων στην Γραβιά Φωκίδας.
Άγνωστοι είχαν εισβάλει στις εγκαταστάσεις της εταιρίας και αφού πήραν περίπου δύο τόνους σε κρέατα (σουβλάκια, λουκάνικα, χοιρινό για γύρους κτλ) μπήκαν στο λογιστήριο όπου δεν άφησαν τίποτε όρθιο.
Έκλεψαν όλα τα αρχεία, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και πολλά ακόμη χρήσιμα στοιχεία της εταιρίας....

Επιφυλάξεις για τις ΑΠΕ σε εκδήλωση για την ενέργεια, η ανάπτυξη ΑΠΕ "είναι άναρχη και πανάκριβη για μια χρεοκοπημένη χώρα".

Στον κίνδυνο δημιουργίας φούσκας των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο γ.δ. του Κέντρου Ενεργειακής Πολιτικής και Ανάπτυξης, Δ. Μαυράκης, στην εκδήλωση για τις προοπτικές του τομέα της ηλεκτρικής ενέργειας. Παράλληλα, στην ομιλία του ο πρώην γ.δ. της ΔΕΗ, Δ. Μπούσιος ανέφερε πως οι ανανεώσιμες δεν είναι φθηνές πηγές ενέργειας και ότι η συμμετοχή τους κατά 20% στο ενεργειακό ισοζύγιο της χώρας δεν θα επιτευχθεί.
Ο επίτιμος αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας Επενδύσεων, Π. Γεννηματάς, τόνισε ...

Οι 217 εκβιαστές

Ένας υποστράτηγος της Ελληνικής Αστυνομίας, επτά αστυνομικοί (η μεγαλύτερη επαγγελματική κατηγορία ενεχόμενων στο κύκλωμα ήταν αστυνομικοί) αλλά και μία μεγάλη σειρά προσώπων του υποκόσμου συνθέτουν τον μακρύ κατάλογο των ανθρώπων που εμπλέκονται στο γιγαντιαίο κύκλωμα των μαφιόζων εκβιαστών, που τρομοκρατούσε επί σειρά ετών ιδιοκτήτες νυχτερινών κέντρων διασκέδασης στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, αλλά και σε άλλες πόλεις.

Για την υπόθεση κατηγορούνται γνωστή τραγουδίστρια του λαϊκού ...

Πόσο κοστίζει άραγε μια ιστοσελίδα;

Μας έστειλε ο Κύριος Σχοινάς μια δημοσίευση και έναν σχολιασμό σχετικά με το ποσό που χρεώνουν τις ιστοσελίδες οι διάφορες εταιρίες που χρηματοδοτούνται απο το πρόγραμμα κοινωνία της πληροφορίας. Το ερέθισμα του ήταν η ιστοσελίδα του επιμελητηρίου Φωκίδας, που δυστυχώς δεν ήταν η εξαίρεση αλλά ο κανόνας στις χρεώσεις που είχαμε και στον νομό μας για αυτά τα έργα. Αν οι κυβερνήσεις είχαν τις προμήθειες της siemens οι κατά τόπους  άρχοντες είχαν  τις προμήθειες την κοινωνίας της πληροφορίας.

Στέλιος Σχοινάς                                      Άμφισσα 31/03/2011
Α΄ Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Φωκίδας

ΤΡΕΛΑ ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
Σας στέλνω, συνημμένα, άρθρο της ενημερωτικής ιστοσελίδας alphafm.gr της Καστοριάς για τα τρελά ποσά που πλήρωσαν πολλά Επιμελητήρια της Χώρας, μεταξύ των οποίων θα ήταν και το Επιμελητήριο Φωκίδας.
Τεράστια η προσπάθεια και οι θυσίες του Διοικητικού Συμβουλίου  του...

Νέες υπηρεσίες duty free shop στον μόλο της Ιτέας

Κατέπλευσε σήμερα στον μόλο της Ιτέα ένα εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο.
Η εικόνα όμως ήταν μάλλον αταίριαστη γιατί βλέπαμε  δίπλα στο κρουαζιερόπλοιο να υπάρχουν ακόμη το κατασχεθέν λαθρεμπορικό πλοίο μαζί με τα επίσης κατασχεθέντα φορτηγά που μας είχαν απασχολήσει στην πρόσφατη υπόθεση των λαθραίων τσιγάρων.
Η εικόνα αυτή δεν θα είναι για πολύ αταίριαστη, γιατί σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες οι αρμόδιοι σκέφτονται χρησιμοποιώντας το φορτίο αυτό  να μετατρέψουν τον μόλο της Ιτέας σε Duty free shop για τα κρουαζιερόπλοια.  Με τον ...