Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Σύσκεψη με την Αντιπεριφερειάρχη Φωκίδας για το ρέμα της Σκίτσας.


ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΦΩΚΙΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ

Με πρωτοβουλία της αντιπεριφερειάρχου Φωκίδας κας Γιώτας Γαζή , των αντιπεριφερειαρχών σε θέματα υγείας Μπακομήτρου Κων/νου, σε θέματα περιβάλλοντος Μπέτσιου Νικολάου καθώς και του Δ/ντή Δ/νσης Περιβάλλοντος της Περιφέρειας κου Τερζή Αντωνίου και υπηρεσιακούς παράγοντες της αντιπεριφέρειας έγινε σύσκεψη στο γραφείο της αντιπεριφερειάρχου με θέμα «Ρύπανση στο Χείμμαρο ¨Σκίτσα¨ ».
Στη σύσκεψη παραβρέθηκαν ιδιοκτήτες...

ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΑΤΕΙΑΣ: 10 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2011

Α.Λ.Φ.Α.Λ.
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Δ/νση:Λ.Παπασπύρου 50 Τ.Κ.32100 Λιβαδειά, Τηλ.& FAX:22610-80030.
Email:alfal@otenet.gr,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Λιβαδειά 9 / 3 / 2011

Η ΑΛΦΑΛ διοργανώνει στις 10 Απριλίου χωμάτινο Ράλλυ Σπρίντ με την ονομασία ΡΑΛΛΥ ΣΠΡΙΝΤ ΕΛΑΤΕΙΑΣ 2011

Ο αγώνας θα διεξαχθεί στην κλασική διαδρομή ΕΛΑΤΕΙΑ – ΖΕΛΙ μήκους 11.65 χλμ.

Το Ράλλυ Σπρίντ Ελάτειας προσμετρά στο Κύπελλο...

Εξαιρετική η πρόσβαση στο Χ.Κ. Παρνασσού από Αμφίκλεια...

Πανέτοιμη η οδός πρόσβασης στο Χ.Κ. Παρνασσού από την Αμφίκλεια, περιμένει τους επισκέπτες του βουνού και τους λάτρεις των χειμερινών σπορ να απολαύσουν το άφθονο, λαχταριστό φρέσκο χιόνι που κάλυψε τον Παρνασσό....

Ημερίδα "Παιδεία και Αρχαιολογία II" στους Δελφούς

Την Τρίτη, 15 Μαρτίου
στο Ευρωπαϊκό Πολιτιστικό Κέντρο Δελφών
στις 9:00 π.μ. πραγματοποιείται ημερίδα από το Αρχαιολογικό Μουσείο Δελφών.

Στόχος της ημερίδας είναι η ενημέρωση των εκπαιδευτικών σε θέματα μουσειακής εκπαίδευσης και η ανταλλαγή απόψεων μεταξύ αρχαιολόγων και εκπαιδευτικών στο πλαίσιο ενός γόνιμου διαλόγου, που θα έχει ως απώτερο σκοπό αφ' ενός την ενίσχυση του εκπαιδευτικού και κοινωνικού ρόλου του Μουσείου και αφ' ετέρου την ενεργοποίηση της σχολικής κοινότητας για την προστασία της πολιτιστικής κληρονομιάς μας.

Ο πολιτιστικός Σύλλογος Ελαίας οργανώνει ξενάγηση στην Ακρόπολη.



Ο πολιτιστικός Σύλλογος Ελαίας "Ο Άγιος Ευθύμιος" την Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 οργανώνει για τα μέλη του ξενάγηση στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Το κόστος του ξεναγού θα καλυφθεί εξ ολοκλήρου από τον σύλλογο ενώ η είσοδος στον χώρο είναι ελεύθερη.
Το ραντεβού ορίζεται το πρωί στις 10 στην στάση...

Ο Παρνασσός σας περιμένει αύριο για SUNSET NON STOP SKI

Το βουνό ντύθηκε ολόλευκο και σας περιμένει για μια αξέχαστη εμπειρία…

Μην χάσετε αύριο Σαββάτο 12/03/2011, το sunset ΝΟΝ STOP SKI από το πρωί μέχρι το βράδυ, με LIVE DJ SET-δωρεάν κρασί-λαμπαδηδρομία-πυροτεχνήματα.

Το Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού γιορτάζει και ...

Τσουνάμι «σαρώνει» την Ιαπωνία μετά από σεισμό 8,8 ρίχτερ (video)

Τα πάντα έχει παρασύρει στο πέρασμα του το τσουνάμι των 4,6 μέτρων που έπληξε την Ιαπωνία μετά το σεισμό των 8,8 Ρίχτερ που σημειώθηκε στην Ιαπωνία. Αρχικά ο σεισμός είχε προβλεφθεί στα 7,9 Ρίχτερ, αλλά τελικά οι προβλέψεις του Αμερικανικού Γεωλογικού Ινστιτούτου για 8,8 Ρίχτερ επιβεβαιώθηκαν.
Η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας έβγαλε νέα προειδοποίηση για τσουνάμι ύψους μέχρι 10 μέτρων για τις ακτές του νησιού Χονσού στον Ειρηνικό....

Γενική απεργία. Χιλιάδες επανακαταλαμβάνουν την βουλή του Ουϊνσκονσιλ στις ΗΠΑ


Δεν θα φύγουμε, όχι αυτή την φορά.

Γενική απεργία. Το κοινοβούλιο του Μάντισον έχει είδη καταληφθεί από το απόγευμα της Τετάρτης 9 Μαρτη.

Λίγο μετά από τις 8 μμ εκατοντάδες κάτοικοι συγκεντρώθηκαν μπροστά στην κλειδωμένη πόρτα του κοινοβουλίου και φώναζαν «σπάστε την πόρτα» και «γενική Απεργία».

Λίγα λεπτά αργότερα και με την έκδηλη ανοχή της αστυνομίας, που στην ουσία παρέδωσε την βουλή στο εξαγριωμένο πλήθος, εκατοντάδες ...

Φωτογραφίες από το ΜΥΩΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011



Μετά το ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε για το ΜΥΩΝΙΚΟ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ 2011, το οποίο πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία την Κυριακή 6 Μαρτίου στην Αγία Ευθυμία, σας παρουσιάζουμε κάποιες φωτογραφίες που αποδεικνύουν του λόγου μας το αληθές. Περισσότερες φωτογραφίες στο προσεχές φύλλο των ΑΓΙΑΘΥΜΙΩΤΙΚΩΝ ΝΕΩΝ.
(Οι φωτογραφίες είναι του Ευθυμίου Ζαχ. Ηλιόπουλου)....

Πρωτοβουλία "Δεν Πληρώνω" για τις ημέρες της κακοκαιρίας


Ενδιαφέρει όσους ταλαιπωρήθηκαν στο εθνικό δίκτυο.

Τα μέλη των Επιτροπών Αγώνα «Δεν Πληρώνω», παρότρυναν τους πολίτες που είναι αποφασισμένοι να κινηθούν δικαστικά εναντίον των εταιρειών διαχείρισης των δημόσιων εθνικών οδών, για την ταλαιπωρία που υπέστησαν τις ημέρες της κακοκαιρίας, να απευθύνονται στα ειδικά νομικά τμήματα των επιτροπών.

Σε ανακοίνωσή τους αναφέρουν τα εξής:

«Την Δευτέρα 7.3 χιλιάδες συμπολίτες μας διαπίστωσαν με απίστευτη ταλαιπωρία τα αγαθά της ιδιωτικής «πρωτοβουλίας», βλέπε παραχώρησης, στις εθνικές οδούς που δόθηκαν με τις γνωστές απίστευτες συμβάσεις παραχώρησης στους εθνικούς μας εργολάβους. Η αγανάκτηση για τα χαράτσια στους σταθμούς διοδίων έδωσε τη θέση της στην ταλαιπωρία και τον τρόμο, στην απίστευτη έκθεση σε κίνδυνο όλων όσων επέστρεφαν στα σπίτια τους. Η εγκατάλειψη ...