Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

Άνοιξε στους μαθητές το εργαστήριο Συντήρησης του Μουσείου Δελφών


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Ι΄ ΕΦΟΡΕΙΑΣ ΠΡΟΪΣΤΟΡΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΛΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΩΝ

Την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου  Το εργαστήριο Συντήρησης του Μουσείου Δελφών άνοιξε τις πόρτες του» στους μαθητές της Ε΄ και ΣΤ΄ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Δελφών, υλοποιώντας το ομώνυμο εκπαιδευτικό πρόγραμμα. Οι μαθητές, που για πρώτη φορά επισκέφθηκαν εργαστήριο συντήρησης έργων τέχνης είχαν την ...

Αποκριάτικο Πάρτυ Μασκέ Α.Ο.Κ "ΑΓΓΕΛΟΣ ΣΙΜΟΣ" 2011

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το καθιερωμένο πάρτι μασκέ του Α.Ο.Κ Άγγελος Σίμος είναι γεγονός...Σας περιμένουμε όλους τους Καλοσκοπίτες μαζί με τις παρέες σας, την Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 23:30 στο Μαγαζί "SECRETO" στον 1ο όροφο.

Οδός: Περσεφόνης 21 στο Γκάζι (Πλησίον Στ. Μετρό Κεραμεικός)


Τιμή Εισόδου : 10 ευρώ με ποτό.
Τιμή 2ου Ποτού 8 ευρώ
Τιμή Φιάλης : 70 ευρώ

Αποκριάτικος χορός 1ου Γυμνασίου Άμφισσας

ΣΠΡΙΝΤ ΜΠΡΑΛΟΥ: 26,27 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2011



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Νο 1

3ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου Λαμίας (Α.Λ.Α.Λ.) ανοίγει και το 2011 την αυλαία των αγώνων αυτοκινήτου στην Ελλάδα, διοργανώνοντας το 3ο Ράλλυ Σπριντ Μπράλου στις 26 &27 Φεβρουαρίου.
Στο πλευρό της λέσχης σε ρόλο συνδιοργανωτή είναι ο Δήμος Λαμιέων, ενώ ο αγώνας, τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδος.

Η «ΘΕΡΜΟΠΕΤΡΟΛ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ» είναι ο Μεγάλος Χορηγός του αγώνα, ενώ η επιχείρηση «ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ» του Νικ.Ζιώβα είναι συμπαραστάτης, με τα «STAR ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ»,
«ΛΑΜΙΑΚΟΣ ΤΥΠΟΣ», «ΛΑΜΙΑ FM-1», «ΝOVA FM 92,1» και www.xwmatinos.gr να έχουν αναλάβει την επικοινωνία από τη θέση του χορηγού.
Ο αγώνας που προσμετρά στο Κύπελλο Ασφάλτινων ...

Γενική Απεργία αύριο 23-2-2011, Από την Πλατεία Ταχρίρ στην Πλατεία Συντάγματος και την πλατεία Λαού

Τετάρτη 23 Φλεβάρη, μέρα γενικής απεργίας και διαδήλωσης στο κέντρο της Αθήνας.
Όσο περνάει ο καιρός γίνεται όλο και πιο προφανές ότι οι γενικές απεργίες που καλούν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ δεν είναι πλέον απλά «τουφεκιές στον αέρα» αλλά και πεδίο εκτόνωσης της ολοένα μεγαλύτερης κοινωνικής δυσαρέσκειας και οργής. Από τις ανώδυνες διαμαρτυρίες τμημάτων της διαδήλωσης μέχρι τις μαχητικές πρακτικές εκείνων ...

Η πίτα του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας σας προσκαλεί
να τιμήσετε με την παρουσία σας την κοπή
της Πρωτοχρονιάτικης πίτας,
την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011 και ώρα 11.30 π.μ.
στην αίθουσα εκδηλώσεων του Κυριακοπούλειου-
Ηλιοπούλειου Πολιτιστικού Κέντρου Ιτέας.

Με ιδιαίτερη τιμή

το Διοικητικό Συμβούλιο

Θέλουν να κάνουν τον Παρνασσό Εθνικό Πάρκο των ...επενδυτών, για να επιτρέψουν ...αιολικά πάρκα ,δόμηση και τουριστική βιομηχανία

Τους ζορίζει ο Δρυμός και θέλουν να τον κάνουν ...πάρκο.

Σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος για τον χαρακτηρισμό και την οριοθέτηση της περιοχής "Όρος Παρνασσού" ως Εθνικό Πάρκο, προωθεί το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, όπως αποκαλύπτει με έγγραφό του ο αρμόδιος υφυπουργός Θάνος Μοραΐτης.

Το έγγραφο που διαβιβάστηκε στη Βουλή, σε απάντηση ερωτήσεων της Ντόρας Μπακογιάννη και του βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Γιαννάκη, αναφέρει ότι το σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος ...

Ναζί, ναρκωτικά και... βωξίτης

Ακόμη κι εγώ που νομίζω ότι γνωρίζω τα όσα γίνονται στη Φωκίδα, έμεινα άναυδος με αυτά που διάβασα! Η ανάρτηση από το Δελφικό Μέλλον, είναι αποκαλυπτική και ανατριχιαστική.

Όταν "βροντούσε ο Όλυμπος και άστραφτε η Γκιώνα" κάποιοι άλλοι έκαναν "μπίζνες" με τα στρατεύματα Κατοχής...

Διαβάζοντας το κείμενο που ακολουθεί κατάλαβα γιατί εξαφανίστηκε από το προσκήνιο ο μοναδικός βουλευτής της Φωκίδας που είχε υψώσει το ανάστημα του και είχε λειτουργήσει πραγματικά ως βουλευτής ....Φωκίδας! Ο Κώστας Μπακογιάννης (ΠΑΣΟΚ)

Διαβάστε και αναρωτηθείτε για λίγο ποιοί μας κυβερνούν... Στο Δελφικό Μέλλον μπορείτε να βρείτε πλούτο στοιχείων πέρα από τη συγκεκριμένη ανάρτηση:

Φωκίδα. Και τότε φτωχή και σήμερα φτωχή και όλοι ξέρουν το γιατί

Ποιος είπε πως δεν ήξερε; Όλοι οι Αρμόδιοι ξέρανε ,όλοι ξέρουν, απλά τώρα το έμαθε και ο πολύς ο κόσμος, αυτοί που την πληρώνουν τόσα χρόνια, και έτσι άρχισε το τέλος τους.
Πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία που κυκλοφόρησαν τελευταία, αποδεικνύουν το μέγεθος του ...

Για την πρόκριση στον Τελικό του Κυπέλλου ο Διαγόρας Πολυδρόσου την Τετάρτη...

 

Με στόχο την πρόκρισή του στον τελικό του Κυπέλλου Φωκίδας αγωνίζεται το μεσημέρι της Τετάρτης ο Διαγόρας Πολυδρόσου σε ένα δυνατό παιχνίδι εναντίον του Α.Σ. Τολοφώνα Ερατεινής, στο γήπεδο Πολυδρόσου, στις 14.30.


Ο Διαγόρας έρχεται από δυο εύκολες νίκες επί του Αμφισσαϊκού (6-0) αλλά και επί ...

Τρεις Αντιδήμαρχοι παραιτήθηκαν στο Δήμο της Αθήνας



Αρχισαν τα προβλήματα στη Δημοτική παράταξη  του Καμίνη, ύστερα από τις παραιτήσεις τριών αντιδημάρχων.
Η παράταξη του δημάρχου Γιώργου Καμίνη δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την πλειοψηφία, καθώς 6 από τους δημοτικούς της συμβούλους (Γιώργος Αναγνωστόπουλος, Νέλλη Παπαχελά, Ρέα Γαλανάκη, Μαρία Κουβέλη, Φώτης ...

Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου και 2ου Δημοτικού, ενάντια στην συγχώνευση των σχολείων στην Ιτέα

ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΓΟΝΕΩΝ Ιτέα 21 Φεβρουαρίου 2011
και ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ
των 1ΟΥ ΚΑΙ 2ΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΩΝ
ΣΧΟΛΕΙΩΝ ΙΤΕΑΣ
Προς
1. Δ/ντη Π. Ε. Ν. Φωκίδας κ. Ι. Ευαγγέλου
2. Δήμαρχο Δήμου Δελφών κ. Ν. ...

Συνάντηση της Διεύθυνσης Αλουμίνιο της Ελλάδος και του Σωματείου ΕΝΩΣΗ

Σήμερα, Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011 στις 13:00, πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Διεύθυνσης Αλουμίνιο της Ελλάδος με το Σωματείο ΕΝΩΣΗ, μετά από αίτηση του Διοικητικού Συμβουλίου.
Η Διεύθυνση, ανακοίνωσε πως καλύφθηκαν οι στόχοι κατά 81% και το ποσό ...