Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

Δεν θα σταματήσουμε τον αγώνα για την Οίτη

Ανακοίνωση του Δ.Σ. του “Ομίλου Φίλων του Δάσους”
Οι πυρήνες των εθνικών δρυμών είναι περιοχές απολύτου προστασίας, σύμφωνα με τη δασική νομοθεσία. Με το υφιστάμενο νομικό πλαίσιο, στους πυρήνες των εθνικών δρυμών δεν είναι δυνατή λειτουργία μεταλλείων και λατομείων (Ν. 1734/87). Στον πυρήνα του Εθνικού Δρυμού Οίτης και στη θέση «Κοκκινόβραχος», αναπτύσσονται μεταλλευτικές δραστηριότητες που παραβιάζουν κατάφωρα κάθε πλαίσιο προστασίας του, εθνικό και κοινοτικό.
Ο Όμιλος Φίλων του Δάσους ξεκίνησε τα τελευταία εφτά χρόνια έναν αγώνα για να τεθεί τέρμα στο περιβαλλοντικό αυτό έγκλημα και στην ...

Εκδρομή του Συνδέσμου Γαλαξειδιωτών Αθηνών στο Καρπενήσι

Με επιτυχία ο Σύνδεσμος μας πραγματοποίησε διήμερη εκδρομή στο Καρπενήσι στις 20 και 21 Νοεμβρίου.  Μια δεμένη συντροφιά Γαλαξειδιωτών και φίλων απόλαυσαν ένα ηλιόλουστο διάλειμμα της κουραστικής καθημερινότητας τις δύο αυτές ημέρες.

Το καταπράσινο τοπίο με τα πολλά νερά και την πυκνή βλάστηση σε όλη τη διαδρομή μας κράτησαν το ενδιαφέρον στην απόλαυση.
Η προσκυνηματική μας επίσκεψη το πρωί της ...

Οι Ναζιστές των μυστικών υπηρεσιών προκαλούν στον Δήμο της Αθήνας, βίντεο

Εγγραφο της ΚΥΠ
Όσοι γνωρίζουν έστω και ελάχιστα την  ιστορία αυτού του τόπου και τις θηριωδίες που υπέστει από τον Ναζισμό η χώρα μας δεν μπορεί να μην αγανακτεί με τις εικόνες που παρουσιάζει το παρακάτω βίντεο με σκηνές από την συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Αθηναίων.
Ο Μιχαλολιάκος της Χρυσής Αυγής χαιρετάει Ναζιστικά επανειλημμένως μέσα στην συνεδρίαση.
Οι κουκουλοφόροι συνεργάτες των κατακτητών έχουν απογόνους στην χώρα μας, μερικούς κομπλεξικούς και τις μυστικές υπηρεσίες που τους χρηματοδοτούν.
Το ξέρετε φυσικά ότι  ο Κοραντής  που ήταν πρώην αρχηγός των μυστικών υπηρεσιών πήγε στο ΛΑΟΣ, τυχαίο δεν νομίζω που λέει και η διαφήμιση.
Δείτε στην φωτογραφία δίπλα την κατάσταση πληρωμής από την ΚΥΠ και μετά το βίντεο:...

Τριών ετών και τεσσάρων ημερών!


Μία εξαιρετική φωνή της μπλογκόσφαιρας που έχει ρίζες και απο την περιοχή μας έκλεισε τα τρία του χρόνια.
Ευχόμαστε να συνεχίσει πάντα με την ίδια δύναμη καυστικότητα και τρυφερότητα όπως πάντα.

Στις 14 Ιανουαρίου το Ημερολόγιο ενός πατέρα έκλεισε τα τρίτα του γενέθλια! Όλο και περισσότεροι είναι αυτοί που περνούν μια βόλτα για να δουν τα όσα γράφονται εδώ.
Από 13.200 επισκέψεις την πρώτη χρονιά και 57.460 τη δεύτερη, ανεβήκαμε στις 86.000 την τρίτη χρονιά! Το σύνολο φτάνει τις 156.671επισκέψεις!

Το τελευταίο εξάμηνο οι περισσότεροι ...

Επίσκεψη περιφερειάρχη στην Φωκίδα

Την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 11:30 π.μ. ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας κος Κλέαρχος Περγαντάς θα επισκεφθεί την Περιφερειακή Ενότητα Φωκίδας όπου θα έχει συνάντηση Εργασίας με τους Δ/ντες των υπηρεσιών της Αντιπεριφέρειας.

Απομακρύνεται ο βράχος στο Ζεμενό

Κάλιο αργά παρά ποτέ... όπως λέει και η παροιμία μας.

Ναι είναι αλήθεια, ο βράχος που κρέμονταν κυριολεκτικά πάνω από τα κεφάλια μας για πάνω από ένα χρόνο, φεύγει. Με πρωτοβουλία της καινούριας δημοτικής αρχής και σε συνεργασία με την ΔΕΚΕ, ο βράχος φεύγει.

Σημείωση προς καχύποπτους: η ενέργεια αυτή ήταν να ξεκινήσει το ίδιο πρωινό με το...

Υποψήφιος δήμαρχος με το Λα.Ο.Σ. με σιδερολοστό στον Άγιο Παντελεήμονα

 Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Θήβα η δημοσίευση φωτογραφιών του Νικόλαου Τούτουζα (υποψηφίου δημάρχου με το Λα.Ο.Σ. στις πρόσφατες εκλογές και γραμματέα της Νομαρχιακής Επιτροπής Λα.Ο.Σ. Βοιωτίας), στις οποίες εμφανίζεται να κρατά σιδηρολοστό δίπλα σε μέλη της Χρυσής Αυγής, το περασμένο Σάββατο στον Άγιο Παντελεήμονα. Ο ίδιος δηλώνει πως βρέθηκε στην περιοχή «για να συμπαρασταθεί στα αιτήματα των κατοίκων».
(Τελικά εκεί μαζεύονται όχι οι κάτοικοι αλλά οι φασίστες όλης της Ελλάδας)
Οι φωτογραφίες δημοσιεύτηκαν μετά τα επεισόδια του Σαββάτου στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου μέλη της Χρυσής Αυγής απέτρεψαν τη διεξαγωγή αντιρατσιστικής συναυλίας, μη επιτρέποντας την εγκατάσταση μικροφωνικής.

Σε δύο από τις φωτογραφίες αυτές απεικονίζεται ο κ. Τουτούζας, υποψήφιος δήμαρχος Θήβας με το ...

Συνέλευση στην Ερατεινή

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Ερατεινή 18 Ιανουαρίου 2011
ΔΗΜΟΣ ΔΩΡΙΔΟΣ Αριθμ. Πρωτ. 1
ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
ΕΡΑΤΕΙΝΗΣ


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Σας προσκαλούμε την Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2011 και ώρα 18:00 να παραβρεθείτε στη Γενική συνέλευση των κατοίκων της Τοπικής Κοινότητας Ερατεινής που θα γίνει στο Δημοτικό Σχολείο Ερατεινής ,με θέματα :...

Β Διαγωνισμός Διηγήματος "Στέλιος Ξεφλούδας": Έγκλημα στο χωριό


Υπογράφηκε χθες στην Αθήνα συμφωνία μεταξύ του Προοδευτικού Συλλόγου Τα Καστέλλια και των εκδόσεων Α/Συνέχεια για την έκδοση βιβλίου με τα δέκα βραβευμένα διηγήματα του Α' Διαγωνισμού Διηγήματος "Στέλιος Ξεφλούδας", με θέμα Επιστροφή στο χωριό. Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου και θα διανεμηθεί σε όλη την Ελλάδα.
Εν τω μεταξύ αρχίζει και η παραλαβή διηγημάτων για ...