Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Βραδιά αφιερωμένη στο Ελληνικό ΡΟΚ στο Roadhouse το Σάββατο

 Ο Σύλλογος ανακοίνωσε και  τις τιμές της συνδρομής, ενώ μέχρι την Κυριακή 9 Ιανουαρίου το κλαμπ θα είναι ανοιχτό καθημερινά.

Ανακοίνωση

Οι συνδρομές για το νέο έτος είναι:...

Προκήρυξη 10 θεσεων στο Γαλαξίδι

Οι θέσεις εργασίας

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗΣ
για τη σύναψη ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ
Η  ΕΠΑ.Σ Γαλαξειδίου  που εδρεύει στο Γαλαξείδι, η οποία αποτελεί περιφερειακή εκπαιδευτική μονάδα δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του Οργανισμού Τουριστικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης  (Ο.Τ.Ε.Κ.) (Ν.Π.Δ.Δ.) εποπτευόμενο από το Υπουργείο Πολιτισμού και Τουρισμού (ΠΔ186/2009 ΦΕΚ 213/Α/2009).

Έχοντας υπόψη:...

Χειρισμοί στα παγετόπληκτα ελαιόδεντρα και εσπεριδοειδή


Μετά τους παγετούς στις 10,11 & 12 Δεκεμβρίου 2010, παρατηρείται όχι μόνο καταστροφή του ηρτημένου ελαιόκαρπου αλλά και προσβολή του φυτικού κεφαλαίου μεγάλου μέρους του ελαιώνα Άμφισσας. Το μέγεθος της ζημιάς στο φυτικό κεφάλαιο δεν μπορεί ακόμα να προσδιοριστεί με ακρίβεια. Η Δ/νση Αγροτικής Ανάπτυξης Φωκίδας (2265350551)Συστήνει:...

Προκύρηξη για ιατρούς στη Φωκίδα

30-12-2010
ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΩΝ ΙΑΤΡΩΝ


Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας, .ΠΕ. Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας.
Π Ρ Ο Κ Η Ρ Υ Σ Σ Ε Ι
Την πλήρωση των παρακάτω θέσεων ειδικευμένων ιατρών επί θητεία στον ....

Τα λέμε όλοι τα προβλήματα μας τα επαναλαμβάνει και η Βουλευτής, τώρα ησυχάσαμε.

Συστάθηκαν τα Τοπικά Συμβούλια Δελφών και Χρισσού

Mε την διαδικασία ψηφοφορίας στη Δημοτική Κοινότητα Δελφών, ολοκληρώθηκε η σύσταση σε σώματα των δύο Τοπικών Συμβουλίων Δελφών & Χρισσού.

  Στους Δελφούς, μετά από ισοψηφία και κλήρωση, Πρόεδρος αναδείχτηκε ο κ. Νίκος Κοντογιάννης. Αντιπρόεδρος αναδείχτηκε ο κ. Παναγιώτης Παπανικολάου.
  Στο Χρισσό, Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας είχε ...

ΣΤΟΝ «ΑΕΡΑ» ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΤΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΔΡΟΜΟΥΣ. ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ

Ορατό είναι για πρώτη φορά το ενδεχόμενο να διακοπούν τα έργα στους αυτοκινητόδρομους που κατασκευάζονται με συμβάσεις παραχώρησης.
Και αυτό γιατί ολοένα και περισσότερες τράπεζες διακόπτουν τη ροή της χρηματοδότησης, επικαλούμενες την αργή πρόοδο των έργων αλλά και την αυξανόμενη άρνηση των οδηγών να καταβάλουν διόδια, άρνηση που σε κάποιες περιπτώσεις αγγίζει και το 20% των διελεύσεων.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Κ», οι τράπεζες (με τις οποίες οι παραχωρησιούχοι έχουν συνάψει μακροχρόνιες δανειακές συμβάσεις) άρχισαν ...

Σύνταγμα,η κρίση και το δημοκρατικό κόμμα,

 Ζητά και αναθεώρηση του συντάγματος ο Βενιζέλος για να υποδεχθεί το φαινόμενο τρόικα και μνημόνιο.
Λες να φοβούνται μην κριθούν αντισυνταγματικές οι διατάξεις του μετά τις προσφυγές  και ετοιμάζονται από τώρα για τα νέα δεδομένα
Διαβάστε:
Ι. Το Σύνταγμα υπό συνθήκες κρίσης
Είναι εξαιρετικά επικίνδυνο, αλλά και ελπιδοφόρο, να συζητάς για αναθεώρηση του Συντάγματος υπό συνθήκες βαθιάς και γενικευμένης κρίσης. Κρίσης δημοσιονομικής, αναπτυξιακής, κοινωνικής, ηθικής, πολιτικής. Το βασικό ερώτημα είναι: αντέχει το Σύνταγμα υπό συνθήκες κρίσης; Η αλήθεια ...

Όργιο φοροδιαφυγής την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και στην Αράχωβα

Όργιο παρανομίας την παραμονή της Πρωτοχρονιάς


Η συνήθεια δεν κόβεται… Έτσι εξηγείται ότι πάνω από τους  μισούς ιδιοκτήτες  νυχτερινών κέντρων  την παραμονή της πρωτοχρονιάς θεώρησαν έθιμο να μη κόψουν αποδείξεις για να μη ξεκινήσει  στραβά η χρονιά τους.

Δεν υπολόγισαν  όμως ότι φέτος θα έβγαιναν οι άνδρες του ΣΔΟΕ για ελέγχους.

Έτσι πάνω από τους μισούς που ελέγχθηκαν, ...