Πέμπτη 23 Δεκεμβρίου 2010

Δελτίο τύπου σχετικό με τη συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου στις 21-12-2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 23/12/2010

Μοιραίοι και άβουλοι αντάμα… ( Κ. Βάρναλης)
η πλειοψηφία του Νομαρχιακού Συμβουλίου

Τη Τρίτη 21/12/2010 η πλειοψηφία του Νομαρχιακού Συμβουλίου Φωκίδας γνωμοδότησε θετικά για 16 Μελέτες Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΜΠΕ) σε εργασίες κοιτασμάτων βωξίτη και εγκατάστασης ενεργειακών πάρκων.
Η ακροτελεύτια πράξη του Νομαρχιακού Συμβουλίου δεν στάθηκε απλά αντάξια των τεσσάρων προηγούμενων χρόνων, αλλά επαύξησε σε υπερθετικό βαθμό την αλαζονεία, τη μικροπολιτική, την απέχθεια σε όλους όσους έχουν διαφορετική άποψη & γνώμη.
Πέρα και μακριά από την κοινωνία στο όνομα της οποίας υποτίθεται ότι αποφασίζουν ...

Καλή Χρονιά απο το Σωματείο Εργαζομένων στα ΕΛΤΑ Φωκίδας

ΕΥΧΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΤΟΛΟΦΩΝΟΣ

Το Δ.Σ του Πολιτιστικού Συλλόγου Ελαίας αισθάνεται την ανάγκη και την υποχρέωση να ευχαριστήσει θερμά τον απερχόμενο δήμαρχο Τολοφώνος Κο Ανδρέα Άνθιμο καθώς και τα μέλη του Δ.Σ του δήμου μας με τα οποία συνεργαστήκαμε και στήριξαν τις προσπάθειές μας τόσο οικονομικά όσο και με την φυσική τους παρουσία αυτά τα τέσσερα χρόνια της θητείας τους.
Ευχόμαστε χρόνια πολλά , καλές γιορτές και κάθε καλό για τους ίδιους και για τις οικογένειές τους.
 
Ο Πρόεδρος                Ο Γραμματέας                                                    
 
 
Γιώργος Κούτρας      Γιώργος Ζιάννης

Οι δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας κατά το μήνα Δεκέμβριο 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Οι δραστηριότητες του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας κατά το μήνα Δεκέμβριο 2010
1. Οι μαθητές του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας στις 14 Δεκεμβρίου 2010 πήραν μέρος στις εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Άμφισσας «Χριστούγεννα στην Άμφισσα – το χωριό των καλικατζάρων» παρουσιάζοντας αυτοσχέδια μουσικά όργανα. Στα πλαίσια της εκδήλωσης παρουσίασαν αυτοσχέδια μουσικά όργανα που κατασκεύασαν από άχρηστα υλικά καθημερινής χρήσης, διηγήθηκαν ιστορίες και έπαιξαν τραγούδια με αυτά. Στο τέλος βοήθησαν τα παιδιά που ...

Μήνυμα του απερχόμενου Δημάρχου Τολοφώνα

Αγαπητοί συμπολίτες,

Ολοκληρώνοντας την θητεία μου ως τελευταίος Δήμαρχος του Δήμου Τολοφώνος, αισθάνομαι την ανάγκη να εκφράσω τις ευχαριστίες μου σε όλους εκείνους που συμπαραστάθηκαν και αγωνίστηκαν στο πλευρό μου για την πρόοδο του τόπου μας.
Οφείλω να ευχαριστήσω τον πρώην υφυπουργό Εσωτερικών κ. Απόστολο ...

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στην οδό Λιβαδειάς - Αράχωβας

Καταδίωξη με πυροβολισμούς στη Λιβαδειά Εκτύπωση E-mail
Πυρ εναντίoν διερχόμενων οδηγών στην επαρχιακή οδό Λιβαδειάς Αράχωβας άνοιξε το πρωί της Τρίτης άγνωστος δράστης που αναζητείται από την αστυνομία, πιστεύοντας ότι τα οχήματα που τον ακολουθούσαν ήταν της αστυνομίας. Όλα ξεκίνησαν νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας όταν αστυνομικοί που περιπολούσαν στην Αλίαρτο, χαρακτήρισαν ύποπτο ένα όχημα στο οποίο επέβαιναν δύο άνδρες. Οι αστυνομικοί της ασφάλειας Λιβαδειάς περιπολούσαν με συμβατικό αυτοκίνητο της ΕΛ.ΑΣ και παρακολούθησαν διακριτικά το όχημα μέχρι τη διασταύρωση του Αγίου Ιωάννη, λίγο έξω από τη Λιβαδειά. Εκεί έκαναν σήμα στο ύποπτο όχημα να σταθμεύσει. Ο οδηγός δεν υπάκουσε τις υποδείξεις των αστυνομικών και ...

Θετικές γνωμοδοτήσεις για εξορυκτικές δραστηριότητες και αιολικά πάρκα. από το Νομαρχιακό Συμβούλιο της Φωκίδας

Μετά από αδικαιολόγητη αναβολή που όμως έδωσε την ευκαιρία να μαζευτούν χειροκροτητές των εξορυκτικών επιχειρήσεων για να .... αντιπαρατεθούν με τους ενεργούς πολίτες που ζητούσαν να μην υποθηκευτεί το μέλλον της Φωκίδας με συνοπτικές διαδικασίες, το νομαρχιακό συμβούλιο Φωκίδας, γνωμοδότησε θετικά κατά πλειοψηφία για  ΜΠΕ που αφορούν εξορυκτικές δραστηριότητες και αιολικά πάρκα. Η αυλαία έπεσε και η τελευταία πράξη ήταν συμβολική.
Ο νεοεκλεγείς δημοτικός σύμβουλος Δελφών Παναγιώτης Μέγγος κατέθεσε την ακόλουθη επιστολή:...