Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου 2010

Δημοσιογράφος σε διατεταγμένη υπηρεσία, με τον ίδιο τρόπο λένε τις ειδήσεις και στην Ελλάδα.


Δελτίο ειδήσεων του BBC σοκαριστικό και αποκαλυπτικό για την συμπληρωματική σχέση καταστολής-ΜΜΕ την εποχή της κρίσης. Ο δημοσιογράφος ανακρίνει φοιτητή με ειδικές ανάγκες που είχε το θράσος να δεχτεί επίθεση από την μητροπολιτική αστυνομία του Λονδίνου, κατά την διάρκεια διαμαρτυρίας των φοιτητών. Το video αλιεύσαμε υποτιτλισμένο από το πολύ ενδιαφέρον blog: Σχολιαστές Χωρίς Σύνορα. [sxoliastesxwrissynora.wordpress.com] Δείτε όλο το διάλογο, γιατί είναι πολύ διδακτικός...

Επιφανειακές εξορύξεις ψέμα και πραγματικότητα

Ένα μικρό σημείο σχετικά με την χθεσινή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου που θα ασχοληθούμε εκτενέστερα με νέα ανάρτηση, αποτελεί αυτό που κατα κόρον ακούστηκε στην χθεσινή συνεδρίαση , οτι δηλαδή δεν υπήρξε ποτέ θετική γνωμοδότηση σε επιφανειακές εξορύξεις απο την πλευρά της Νομαρχίας Φωκίδας.
Στην χθεσινή ιστορική πλέον συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου ειπώθηκαν διάφορα πράγματα που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Ένα από αυτά ήταν  το ότι δεν είχε δοθεί θετική γνωμοδότηση για την επιφανειακή εξόρυξη στην θέση Βλαχοθανάση. Για όσους δεν θυμούνται , για όσους δεν θέλουν να θυμούνται και για όσους θέλουν να αλλάζουν την ιστορία δείχνουμε σήμερα την ΚΥΑ με την υπόμνηση της θετικής γνώμης της Νομαρχίας Φωκίδας κατά πλειοψηφία.
Δεν είναι δυνατόν όλα να καλύπτονται.
Υπήρξε θετική γνωμοδότηση για την επιφανειακή εξόρυξη στην θέση Βλαχοθανάση...

ΦΩΚΙΚΟΣ-ΑΕ ΤΥΡΝΑΒΟΥ 2-0

ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ....ΑΜΦΙΣΣΑ

Με σβηστές μηχανές ο Φωκικός αντιμετώπισε σήμερα την ομάδα του Τυρνάβου, στο Δημοτικό Στάδιο Άμφισσας. Ο Κώστα Λίβας στερήθηκε τις υπηρεσίες του νεαρού Μπουλουλή, ο οποίος ήταν και η μοναδική απουσία για το ροστερ της ομάδας του Φωκικού.
Παρά το γεγονός ότι το ματς διεξήχθη καθημερινή, ο κόσμος της Άμφισσας γέμισε το στάδιο, για να απολαύσει ακόμα μια φορά την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας.
Η ομάδα της Θεσσαλίας, ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο στην Άμφισσα και το απέδειξε στο γήπεδο, όντας πολύ διαβασμένη.

Παρόλα αυτά, ο Φωκικός χωρίς να φορτσάρει και με σβηστές μηχανές, άνοιξε το σκορ ...